Šta je novo

Galaxy Z

Rasklopite vaš svijet

Sivozeleni Galaxy Z Fold4 je otvoren pod tupim uglom sa šarenom slikom pozadine nalik vrpci prikazanom na glavnom ekranu. Ispred njega se nalazi S Pen Fold Edition. Iza njega je Ljubičasti Galaxy Z Flip4, otvoren pod uglom od 45 stepeni i uspravljen kao šator. Sivozeleni Galaxy Z Fold4 je otvoren pod tupim uglom sa šarenom slikom pozadine nalik vrpci prikazanom na glavnom ekranu. Ispred njega se nalazi S Pen Fold Edition. Iza njega je Ljubičasti Galaxy Z Flip4, otvoren pod uglom od 45 stepeni i uspravljen kao šator.
Novo
Novo

Galaxy S

Dobrodošli u epski standard

Gornja polovina Galaxy S22 Ultra u Bordo boji i Galaxy S22+ u Fantomski bijeloj, oba gledana straga. Oba balansiraju na jednom čošku. Gornja polovina Galaxy S22 Ultra u Bordo boji i Galaxy S22+ u Fantomski bijeloj, oba gledana straga. Oba balansiraju na jednom čošku.

Galaxy Note

Moćni telefon koji pokreće vaš rad i igru

Samsung Galaxy Note20 Ultra u Mistično bronzanoj boji i Samsung Galaxy Note20 u Mistično zelenoj boji, oba sa S Pen olovkom u istim bojama, prikazani su jedan pored drugog. Samsung Galaxy Note20 Ultra u Mistično bronzanoj boji i Samsung Galaxy Note20 u Mistično zelenoj boji, oba sa S Pen olovkom u istim bojama, prikazani su jedan pored drugog.

Galaxy A Series

Zadivljujuće je za sve

Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja sa tri od njih sa stražnjom stranom kako bi se prikazale boje Zadivljujuće crna, Zadivljujuće plava i Zadivljujuće boja breskve a jedan Galaxy A53 5G sa prednje strane prikazuje živopisnu sliku čovjeka koji je umotan u bijeli tekst koji ispisuje Awesome. Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja sa tri od njih sa stražnjom stranom kako bi se prikazale boje Zadivljujuće crna, Zadivljujuće plava i Zadivljujuće boja breskve a jedan Galaxy A53 5G sa prednje strane prikazuje živopisnu sliku čovjeka koji je umotan u bijeli tekst koji ispisuje Awesome.

Povezana snaga Samsung Galaxy serije

Ljubičasti i bijeli Galaxy proizvodi su raspoređeni, koji predstavljaju ekspanzivni Galaxy ekosistem. Prikazani su bočni pogled na Galaxy Z Flip4 otvoren pod uglom od 90 stepeni, pogled sprijeda na presavijeni Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro sa otvorenom kutijom i postavljenim slušalicama, drugi Galaxy Watch5 i Galaxy Buds2 Pro otvorenom kutijom. Ljubičasti i bijeli Galaxy proizvodi su raspoređeni, koji predstavljaju ekspanzivni Galaxy ekosistem. Prikazani su bočni pogled na Galaxy Z Flip4 otvoren pod uglom od 90 stepeni, pogled sprijeda na presavijeni Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro sa otvorenom kutijom i postavljenim slušalicama, drugi Galaxy Watch5 i Galaxy Buds2 Pro otvorenom kutijom.
Novo
Novo
Novo

Uporedite modele

Model

* Slika je simulirana u svrhu ilustracije. 

** Dostupnost boja i modela može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

*** Galaxy A53 5G je ocijenjen kao IP67. Zasnovano na uslovima testa za potapanje u svježu vodu do 1 metara dubine u trajanju od 30 minuta.

* S Pen ugrađen samo u Galaxy S22 Ultra.

* S Pen uključen u Tab S8 seriju. Samsung Galaxy Watch4 Classic i Buds Pro prodaju se zasebno. Dostupnost boja zavisi od zemlje.

* Slika simulirana. Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

* Slike Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i S Pen Fold izdanje simulirane u ilustrativne svrhe.

* S pen Fold Izdanje se prodaje odvojeno i kompatibilan je samo sa Z Fold3 5G.

* Slika je simulirana. S Pen Fold Edition se prodaje zasebno i kompatibilan je samo sa Z Fold 4 i Z Fold3 uređajima.

* Slika na ekranu sata je simulirana u svrhu ilustracije. Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro se prodaju zasebno. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove može se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili operatera.