Šta je novo

Istražite seriju Samsung Galaxy Watch

Galaxy Watch5

Četiri Galaxy Watch5 uređaja posloženi jedan na drugi dijagonalno u četiri različite boje (Safir, Srebrena, Roze zlatna i Boja grafita). Svaki prikazuje različiti interaktivni brojčanik sata koji pokazuje vrijeme. Svaki sat ima kaiš za sat različite boje, od Mornaričke preko Ljubičaste do Roze i Crne. Četiri Galaxy Watch5 uređaja posloženi jedan na drugi dijagonalno u četiri različite boje (Safir, Srebrena, Roze zlatna i Boja grafita). Svaki prikazuje različiti interaktivni brojčanik sata koji pokazuje vrijeme. Svaki sat ima kaiš za sat različite boje, od Mornaričke preko Ljubičaste do Roze i Crne.
Dvije žene poziraju obučene u atletsku odjeću za vježbanje u nijansama plave. Obje žene nose Galaxy Watch5, koji pokazuje vrijeme na njihovim zglobovima. Dvije žene poziraju obučene u atletsku odjeću za vježbanje u nijansama plave. Obje žene nose Galaxy Watch5, koji pokazuje vrijeme na njihovim zglobovima.

Praćenje sna

Broji ovce umjesto vas

BioActive senzor

Mjeri vaš sastav tijela

Izdržljivost

Prednji ekran od safirnog kristala

Galaxy Watch5 Pro

Nagnuti snimak robusnog Titanijumski crnog Galaxy Watch5 Pro uređaja sa zatvorenim kaišem podiže prašinu pokazujući izdržljivost dok prikazuje funkciju bicikliranja na brojčaniku sata. Nagnuti snimak robusnog Titanijumski crnog Galaxy Watch5 Pro uređaja sa zatvorenim kaišem podiže prašinu pokazujući izdržljivost dok prikazuje funkciju bicikliranja na brojčaniku sata.
Čovjek s grubom bradom trči na otvorenom u blizini grmlja i planina dok nosi Titanijumski sivi Galaxy Watch5 Pro, koji prikazuje smjernice za navigaciju, na lijevom zglobu. Čovjek s grubom bradom trči na otvorenom u blizini grmlja i planina dok nosi Titanijumski sivi Galaxy Watch5 Pro, koji prikazuje smjernice za navigaciju, na lijevom zglobu.

GPS Route Tracking

Pratite svaku izgubljenu kaloriju

Baterija

Savladajte vaš trening

Izdržljivost

Prednji ekran od safirnog kristala

Galaxy Watch4

Četiri Galaxy Watch4 uređaja su posloženi jedan na drugi. Svaki vidljivo prikazuje različite stilove brojčanika koji određuju vrijeme. Svaki sat je druge boje. Četiri Galaxy Watch4 uređaja su posloženi jedan na drugi. Svaki vidljivo prikazuje različite stilove brojčanika koji određuju vrijeme. Svaki sat je druge boje.
Žena od struke obučena u bijelo odijelo na pruge pozira dok sjedi na biciklu i gleda u daljinu s Watch4 na zglobu koji pokazuje vrijeme. Žena od struke obučena u bijelo odijelo na pruge pozira dok sjedi na biciklu i gleda u daljinu s Watch4 na zglobu koji pokazuje vrijeme.

Sastav tijela

Nemojte samo slušati svoje tijelo. Saznajte „kako diše”

Daily Activity i Fitness Tracker

Navedite vrstu vježbe. On je može pratiti

Elegantan i unikatan

Elegantan, besprjekoran, unikatan dizajn

Galaxy Watch4 Classic

Polovina prednje strane crnog sata Galaxy Watch4 Classic je vidljivo prikazana, s fokusom na okvir, materijale i jednostavan ekran s prednjom stranom sata koji pokazuje vrijeme. Polovina prednje strane crnog sata Galaxy Watch4 Classic je vidljivo prikazana, s fokusom na okvir, materijale i jednostavan ekran s prednjom stranom sata koji pokazuje vrijeme.
Muškarac koji sjedi na sofi uz betonski zid drži loptu objema rukama blizu ramena i ima Watch4 Classic sa smeđom trakom na lijevom zglobu. Muškarac koji sjedi na sofi uz betonski zid drži loptu objema rukama blizu ramena i ima Watch4 Classic sa smeđom trakom na lijevom zglobu.

Classic i Premium

Zaista bezvremenski klasični dizajn

Daily Activity i Fitness Tracker

Pratite svoj napredak ka svojim zdravstvenim ciljevima

Krvni pritisak i ECG

Svi podaci koji prijaju vašem srcu