Gejmerski TV

Hajde da pobijedimo sa Neo QLED

Avion iz PUBG Battlegrounds leti u zraku dok mu se motor kvari. Likovi iz igre skaču iz aviona padobranima. PUBG Battlegrounds logo je na ekranu. Avion iz PUBG Battlegrounds leti u zraku dok mu se motor kvari. Likovi iz igre skaču iz aviona padobranima. PUBG Battlegrounds logo je na ekranu.

Otkrijte gejming karakteristike visokih performansi koje Samsung gejming televizore čine počasnim nosiocima zasluga za gejming inovativnost već 5 godine.

Top 9 gejming karakteristika

Pobjedničke performanse

Glatka reakcija igranja
Motion Xcelerator Turbo Pro (4K@144Hz)

Uronite direktno u glatki doživljaj igranja uz izuzetnu jasnoću pokreta. Neo QLED sa Motion Xcelerator Turbo Pro ima podršku za 4K rezoluciju pri glatkoj brzini osvježavanja od 144Hz za nevjerovatnu jasnoću pokreta.

Motocikl vozi vrlo brzo i skače niz liticu, a iza njega slijedi kamion. Vazdušna vozila naizgled padaju u vodu. PUBG Battlegrounds logo je na ekranu. Motocikl vozi vrlo brzo i skače niz liticu, a iza njega slijedi kamion. Vazdušna vozila naizgled padaju u vodu. PUBG Battlegrounds logo je na ekranu.
  • * Podržava do 144Hz@4K za PC igre povezane preko HDMI 2.1.
  • * Zahtijeva da određene grafičke kartice podržavaju 44Hz@4K na računaru.
Rasturite neprijatelje,
ne svoje ekrane
FreeSync Premium Pro

Samsung televizori su prvi na svijetu sa AMD FreeSync Premium Pro tehnologijom koja sprečava cijepanje i sjeckanje slike sinhroniziranjem broja slika u sekundi televizora sa GPU. Sada možete uživati u glatkoj igri bez napora na svom TV-u.

Slika astronauta je podijeljena na dva dijela kako bi se demonstrirala prednost AMD FreeSync Premium Pro. Logo AMD FreeSync Premium Pro se vidi na lijevoj strani koja je jasna, tečna i bez cijepanja, dok je na desnoj strani prikazano cijepanje slike. Slika astronauta je podijeljena na dva dijela kako bi se demonstrirala prednost AMD FreeSync Premium Pro. Logo AMD FreeSync Premium Pro se vidi na lijevoj strani koja je jasna, tečna i bez cijepanja, dok je na desnoj strani prikazano cijepanje slike.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i jedinici za obradu grafike.

Niža stopa zastoja, Trenutna pobjeda
Automatski režim niske latencije (Nizak ulazni zaostatak)

Samsung TV koji ima Automatski režim niske latencije omogućava nizak ulazni zaostatak i skoro trenutno izvršenje funkcije bilo kog tastera. Nemojte dozvoliti da svaki put gubite samo zbog ulaznog zaostatka i počnite da pobjeđujete iz prve.

Ekran igranja borbene igre podijeljen je na dva radi poređenja. Prst igrača pritišće taster na kontroleru. Ispod lijeve slike nalazi se riječ „Konvencionalni” na kojoj se vidi indikator koji ukazuje na oštećeno stanje igrača. Ispod desne slike na kojoj nema zaostatka i na kojoj isti igrač izbjegava napad vide se riječi „Automatski režim niske latencije”. Ekran igranja borbene igre podijeljen je na dva radi poređenja. Prst igrača pritišće taster na kontroleru. Ispod lijeve slike nalazi se riječ „Konvencionalni” na kojoj se vidi indikator koji ukazuje na oštećeno stanje igrača. Ispod desne slike na kojoj nema zaostatka i na kojoj isti igrač izbjegava napad vide se riječi „Automatski režim niske latencije”.
  • * Smanjeni ulazni zaostatak se bazira na internim testnim standardima i podložno je promjeni na osnovu postavki igrice ili specifičnih uslova.
  • * Ovu funkciju certifikuje VDE.
Svevideće oko u mraku
12-bitna obrada

Poput tajnog koda za gledanje po mraku, 12-bitna tehnologija obrade boja izražava crne detalje toliko da se niko i nigdje ne može sakriti od Vas.

Prikaz akcione avanturističke igrice na kome se ne vidi ni jedan neprijatelj, nakon čega se vrši optimizacija prikazana simuliranim plavim grafičkim prikazom analize okruženja u kome se onda vidi neprijatelj sakriven u tamnom području. Prikaz akcione avanturističke igrice na kome se ne vidi ni jedan neprijatelj, nakon čega se vrši optimizacija prikazana simuliranim plavim grafičkim prikazom analize okruženja u kome se onda vidi neprijatelj sakriven u tamnom području.

Nepobjediva lakoća igranja

Beskrajna podrška za igranje igara
4 ulaza HDMI 2.1

Imate nekoliko gejming uređaja? Povežite se na bilo koji od 4 porta koji podržavaju HDMI 2.1 i uživajte u igri uz udobnost.

4 HDMI 2.1 kablovi lete u svaki od 4 porta. Zatim su prikazana 3 desktop računara i jedan laptop sa trkačkom igrom koja se igra u pozadini. 4 HDMI 2.1 kablovi lete u svaki od 4 porta. Zatim su prikazana 3 desktop računara i jedan laptop sa trkačkom igrom koja se igra u pozadini.

* Podržava do 144Hz@4K za PC igre povezane preko HDMI 2.1.

Zagospodarite terenom iz svog gejming kokpita
Game Bar

Game Bar Vam daje veću kontrolu omogućavajući da prilagodite omjere ekrana, pozicioniranje prikaza igre od vrha do sredine i odozdo, pa čak i nadzire ulazni zaostatak i HDR. Postoji čak i poboljšana vidljivost s funkcijom zumiranja koja će povećati bilo koje područje, uključujući mini karte, tako da možete uhvatiti svaki bitan detalj.

Ikonice na Game Baru su naglašene, kao što su „Input Lag Fastest”, „Game Picture FPS”, „Omjer ekrana 16:9”. Kako se omjer ekrana mijenja sa 21:9 na 32:9, ekran se umanjuje kako bi omogućio korisniku da vidi više ekrana i cilja neprijatelje. Kada je zumiranje minimapa uključeno, na ekranu se pojavljuje mini mapa. „Sound Output TV Speaker”, „Vodič za pomoć”, „Postavke igrice” su također ikonice na traci za igre. FPS se prebacuje sa 144 na 120 sa promjenom omjera ekrana. HDR uključen, VRR FreeSync Premium Pro su na dnu. Ikonice na Game Baru su naglašene, kao što su „Input Lag Fastest”, „Game Picture FPS”, „Omjer ekrana 16:9”. Kako se omjer ekrana mijenja sa 21:9 na 32:9, ekran se umanjuje kako bi omogućio korisniku da vidi više ekrana i cilja neprijatelje. Kada je zumiranje minimapa uključeno, na ekranu se pojavljuje mini mapa. „Sound Output TV Speaker”, „Vodič za pomoć”, „Postavke igrice” su također ikonice na traci za igre. FPS se prebacuje sa 144 na 120 sa promjenom omjera ekrana. HDR uključen, VRR FreeSync Premium Pro su na dnu.
  • * Režim zumiranja dostupan za rezolucije 21:9 i 32:9.
  • * Podrška za zumiranje može varirati zavisno od rezolucije/brzine kadrova.
Širi pogled, više pobjeda
Super ultraširoki GameView

Ekspanzivni 21:9 i 32:9 odnosi prikazuju širu sliku u kojoj odjednom možete vidjeti više od onoga što Vas okružuje bez pomjeranja ili promjene ugla prikaza na ekranu, a svoje protivnike, prijatelje, objekte i ciljeve mnogo lakše uočiti.

Prikaz scene iz igrice se mijenja iz širokog, preko ultra širokog do super ultra širokog. Dok se prikaz mijenja, broj za oznaku odnosa slike igrice u toku se mijenja sa 16:9 na 21:9 i 32:9. Prikaz scene iz igrice se mijenja iz širokog, preko ultra širokog do super ultra širokog. Dok se prikaz mijenja, broj za oznaku odnosa slike igrice u toku se mijenja sa 16:9 na 21:9 i 32:9.
  • * Super ultraširoki GameView je dostupan samo za igrice koje podržavaju ultraširoki režim i igrice na računaru.
  • * Neke funkcionalnosti igrice možda neće biti podržane ili će ograničavati upotrebu ove funkcije.
  • * Možda će biti potrebna promjena rezolucije ekrana sa eksternog uređaja.

Imerzivna reprodukcija igre

Ciljajte u pravcu zvuka
Zvuk praćenja objekta+ (OTS+)

Stavite sebe ispred i u centar akcije. Zvuk praćenja objekata+ omogućava da čujete zvukove u igri dok prati objekte po ekranu za potpuno novi nivo 3D zvučnog realizma.

Na vozila koja su u igrici je postavljena grafika zvučnih talasa koja prati vozila dok se kreću po ekranu. Logo „PUBG Battlegrounds” stoji preko vizuala iz igrice. Prikaz se udaljava i vidi se TV i igračka konzola sa džojstikom na TV komodi. Na vozila koja su u igrici je postavljena grafika zvučnih talasa koja prati vozila dok se kreću po ekranu. Logo „PUBG Battlegrounds” stoji preko vizuala iz igrice. Prikaz se udaljava i vidi se TV i igračka konzola sa džojstikom na TV komodi.
Ekran uz koji uzbuđenje raste
Veliki ekran

Prepustite se naprednom doživljaju igranja na TV-u sa velikim ekranom i oduševit će Vas nevjerovatni detalji, dubina i realizam.

Budite na vrhu sa Neo QLED

Upoznajte liniju modela

* Naslov igrice na ekranu je samo kao ilustracija. Konzola i svi ostali dodaci se prodaju zasebno.

* Izgled i specifikacije dizajna koji ne utiču na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

* Gejmerske karakteristike se mogu razlikovati ovisno o modelu i veličini.

* Molimo da za svaki model pogledate stranicu sa detaljima o proizvodu.