Smart switch

Siguran i bezbjedan način premještanja podataka u Galaxy

Kada prelazite na Galaxy, ne morate se oprostiti od vaših starih stvari. Podaci i sadržaj koji ste prije koristili - vaše slike, video zapisi, kontakti, događaji sa kalendara, bilješke i postavke uređaja - ostaju sa vama na vašem novom Galaxy uređaju.

Samsung Smart Switch aplikacija olakšava vam prijenos podataka s vašeg starog telefona na novi. Prenesite kontakte, fotografije, muziku, poruke i druge podatke jednostavno putem USB kabla.

Čak i kada dolazi sa drugog OS-a, lako je napraviti prelaz

Prelaz na Galaxy sa drugog OS-a ne mora biti težak. Smart Switch može prenijeti podatke sa mnogo različitih uređaja, čineći nadogradnju na Galaxy glatkim procesom za svakoga. E to je pametno.

S lijeve strane Galaxy pametni telefon, Galaxy tablet i iPhone pokazuju simbol učitavanja na svojim ekranima. Strelice usmjerene prema novom Galaxy uređaju s desne strane pokazuju da se podaci prenose. Interfejs Galaxy uređaja prikazuje Smart Switch koji kopira podatke sa starog uređaja, a napredak je naznačen u procentima i preostalim minutama. S lijeve strane Galaxy pametni telefon, Galaxy tablet i iPhone pokazuju simbol učitavanja na svojim ekranima. Strelice usmjerene prema novom Galaxy uređaju s desne strane pokazuju da se podaci prenose. Interfejs Galaxy uređaja prikazuje Smart Switch koji kopira podatke sa starog uređaja, a napredak je naznačen u procentima i preostalim minutama.

Pređite sa Androida na Galaxy

Jednostavno pokrenite aplikaciju za detaljno vođeni prijenos koji je temeljit i siguran.

Lako šaljite Watch podatke na svoj novi telefon

Uz Smart Switch možete prenijeti podatke svog sata na novi telefon i jednostavno prekinuti vezu sa starim. Watch podaci će biti vraćeni dok traje povezivanje na novi uređaj.

Pametni telefon i ikona sata prikazani su jedno pored drugog. Pored njih strelica pokazuje na ikonu novog uređaja na drugoj strani. Pametni telefon i ikona sata prikazani su jedno pored drugog. Pored njih strelica pokazuje na ikonu novog uređaja na drugoj strani.

* Smart Switch je podržan samo na Watch4.
* Dodatak je podržan preuzimanjem najnovije verzije iz Galaxy Storea.

Pređite sa iPhone-a/iPad-a na Galaxy

Fotografije, videozapise, kontakte, događaje u kalendaru, bilješke i još mnogo toga možete prenijeti s iPhone-a ili iPad-a na Galaxy.
Možete čak prenijeti i podatke sa iCloud.

Prenesite svoju WhatsApp historiju na
svoj novi Samsung Galaxy

Po prvi put na bilo kom Android uređaju, sada možete prenijeti svoje WhatsApp razgovore i fotografije sa svog iOS uređaja na svoj novi Samsung Galaxy. Potreban vam je samo USB-C Lightning kabl da nesmetano nastavite tamo gdje ste stali, sa sigurno premještenim podacima svih vaših ćaskanja spremnih za upotrebu.

Kako premjestiti vaše WhatsApp podatke na vaš Samsung Galaxy

Premještanje vaših WhatsApp podataka je jednostavno, intuitivno i potrebna su samo dva koraka. Prvo povežite svoj iOS uređaj sa novim Samsung Galaxy uređajem putem Smart Switch aplikacije pomoću USB-C Lightning kabla. Potom jednostavno započnite prenos podataka nakon što potvrdite QR kod.

* Zahtijeva najnoviju verziju Smart Switch aplikacije na Samsung Galaxy pametnim telefonima i najnoviju WhatsApp verziju na iOS uređajima.
* Dostupno na uređajima koji koriste iOS 10.0 ili noviji i Android 10 ili noviji.
* WhatsApp historija razgovora može se prenijeti samo prije nego se prijavite na WhatsApp na novom uređaju. Ako se neko prijavi na WhatsApp prije prenosa ili prije nego što SmartSwitch završi s prijenosom podataka, prenos na aplikaciju neće biti moguć.
* Neophodan je USB-C na Lightning kabl.
* Najnoviji Smart Switch možete preuzeti sa “Galaxy Store” ili “Google Play Store” platformi.

Na lijevoj strani je prikazan stari iPhone pored novog Galaxy uređaja s desne strane. Oba pametna telefona su povezana USB-C Lightning kablom. Tokom prijenosa podataka kablom preko Smart Switch aplikacije, prijenos WhatsApp podataka će početi nakon skeniranja QR koda. Na lijevoj strani je prikazan stari iPhone pored novog Galaxy uređaja s desne strane. Oba pametna telefona su povezana USB-C Lightning kablom. Tokom prijenosa podataka kablom preko Smart Switch aplikacije, prijenos WhatsApp podataka će početi nakon skeniranja QR koda.

* Zahtijeva najnoviju verziju Smart Switch aplikacije na Samsung Galaxy pametnim telefonima i najnoviju WhatsApp verziju na iOS uređajima.
* Dostupno na uređajima koji koriste iOS 10.0 ili noviji i Android 10 ili noviji.
* WhatsApp historija razgovora može se prenijeti samo prije nego se prijavite na WhatsApp na novom uređaju. Ako se neko prijavi na WhatsApp prije prenosa ili prije nego što SmartSwitch završi s prijenosom podataka, prenos na aplikaciju neće biti moguć.
* Neophodan je USB-C na Lightning kabl.
* Najnoviji Smart Switch možete preuzeti sa “Galaxy Store” ili “Google Play Store” platformi.

Još načina za premještanje podataka

Transfer, kopija ili povrat podataka - šta god vam više odgovara.
Napravite vezu uređaja sa uređajem ili upotrijebite kopiju sa eksternog skladišta.

Tehnički zahtjevi

Vašim uređajima treba par stvari da bi radili sa Smart Watch aplikacijom.
Ispod provjerite da li su kompatibilni.

information of Technical Requirements
Smart Switch za Android Samsung uređaj sa Android OS verzijom 4.3 ili novijom
Smart Switch za Windows OS: Windows 7 ili noviji Potrebni softver:
Microsoft Microsoft Media Feature Pack
 
Možete ga preuzeti sa slijedećih linkova:
 
[Za Windows 7 i 8]
 
[Za Windows 10]
Smart Switch za Mac OS: Mac OS X 10.9 ili noviji Model koji podržava MAC 
Hardver: Modeli izdati nakon 2013* * 

ZAŠTO GALAXY

Život postaje zanimljiviji uz Galaxy

Brinemo o čitavom životnom ciklusu naših telefona. Naši proizvodi su napravljeni drugačije kako bi napravili razliku ne samo u vašem životu, već i u svijetu.

Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra. Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga. Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga.

Aplikacije i usluge

(1) Žičani transferi zahtijevaju najmanje Android™ 4.3, iOS 5 ili Windows Mobile OS 8.1 ili OS 10 na vašem starom uređaju. Uređaji sa starijim OS-om moraju koristiti bežične opcije transfera. Ako nemate traženi USB kabl/konektor za žičani transfer na Galaxy, možete takođe koristiti bežične opcije transfera. Otvorite “Postavke” na Smart Switch Mobile aplikaciji na svom novom Galaxy telefonu ili preuzmite Smart Switch za PC/Mac.
(2) Podaci i sadržaj koji su dostupni za transfer mogu varirati zavisno od OS-a. Za više informacija, molimo kontaktirajte Samsung HELP. Obratite se pomoći tvrtke Samsung
(3) Da bi prebacili podatke sa iClouda ili drugih cloud usluga, potrebna je konekcija za podatke.
(4) Da bi izbjegli smetnje u tekst porukama u toku prenosa sa iOS-a, promijenite postavke iMessage aplikacije u skladu s tim.
(5) Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhu ilustracije.