Izuzetno snažno usisavanje do 280W²

Snažno čisti bilo koju površinu

Bespoke Jet™ AI usisava podove prekrivene tepihom. Zatim, čisti prljavštinu sa drvenih podova. Scena prelazi na Bespoke Jet™ AI HexaJet Motor da prikaže jaku usisnu moć. Bespoke Jet™ AI usisava podove prekrivene tepihom. Zatim, čisti prljavštinu sa drvenih podova. Scena prelazi na Bespoke Jet™ AI HexaJet Motor da prikaže jaku usisnu moć.

Optimalno čišćenje za sve površine

Automatsko podešavanje snage usisavanja i brzine četkanja prema vrsti podova³ i ušteda baterije do 14%⁴

Žena čisti prostoriju pomoću Bespoke Jet™ AI. Naglašene su tri karakteristike Bespoke Jet™ AI: snaga usisavanja i broj obrtaja četke, senzor pritiska vazduha i senzor opterećenja četke. Prikazana su 4 scenarija čišćenja: tepih, pod od tvrdog drveta, prostirka i čišćenje u pokretu. Broj obrtaja četke i snaga usisavanja se automatski podešavaju za svaki scenario. Za tepih, broj obrtaja četke i snaga usisavanja su podešeni na 3. Za drveni pod, broj obrtaja četke i snaga usisavanja su podešeni na 2. Za prostirku i čišćenje u pokretu, broj okretaja četke i snaga usisavanja postavljeni su na 1. Žena čisti prostoriju pomoću Bespoke Jet™ AI. Naglašene su tri karakteristike Bespoke Jet™ AI: snaga usisavanja i broj obrtaja četke, senzor pritiska vazduha i senzor opterećenja četke. Prikazana su 4 scenarija čišćenja: tepih, pod od tvrdog drveta, prostirka i čišćenje u pokretu. Broj obrtaja četke i snaga usisavanja se automatski podešavaju za svaki scenario. Za tepih, broj obrtaja četke i snaga usisavanja su podešeni na 3. Za drveni pod, broj obrtaja četke i snaga usisavanja su podešeni na 2. Za prostirku i čišćenje u pokretu, broj okretaja četke i snaga usisavanja postavljeni su na 1.

Lako i higijensko pražnjenje posude za prašinu

Učinkovito uklanja prašinu i dlake pomoću ciklona koji se okreće⁵

Bespoke Jet™ AI s punom posudom za otpatke postavljen je na All-in-one Clean Station. Rotirajući ciklon usisava svu prašinu i kosu, a isprazni Clean Station u trenu. Zatim se Clean Station zatvara. Bespoke Jet™ AI s punom posudom za otpatke postavljen je na All-in-one Clean Station. Rotirajući ciklon usisava svu prašinu i kosu, a isprazni Clean Station u trenu. Zatim se Clean Station zatvara.

Naše najbolje
četke i alati⁶

Naše najbolje
četke i alati⁶

Bespoke dizajn za čišćenje po mjeri

Uporedite usisivače

Poređenje prema specifikacijama, karakteristikama & recenzijama

Model

1. U poređenju sa navedenom snagom usisavanja bežičnih Samsung usisivača.
2. Na osnovu testiranja koje vrši Laboratorija za testiranje u Koreji, u skladu sa standardom IEC62885-4: 2020 standardom. Mjereno na ulazu nemotorizovanog alata kada je posuda za otpad prazna, koristeći Jet Mode i bateriju velikog kapaciteta koja je potpuno napunjena. Rezultati su upoređeni sa navedenom usisnom snagom bežičnih štapnih usisivača sa snagom usisavanja od 200W koja je dostupna na tržištu (na osnovu podataka o prodaji između januara i decembra 2022, koje je sastavio nezavisni institut za istraživanje tržišta). Rezultati mogu varirati ovisno o stvarnoj upotrebi.
3. Na sposobnost identifikacije različitih okruženja za čišćenje mogu uticati uslovi okoline. Brzina rotacije četke (rpm) može se podesiti samo kada se koristi Active Dual četka.
4. Na osnovu internog testiranja korištenjem Aktivne dvostruke četke, u skladu sa globalnim prosječnim odnosom sastava poda - drveni pod 76% i tepih 24%. Postiže iste performanse čišćenja kao Srednji način rada sa 2% ili manje razlike u efikasnosti čišćenja, u skladu sa IEC 62885-2 CL. Klauzula 5.1. i 5.3. Potrošnja baterije izmjerena je na osnovu stvarne količine energije potrošene dok se usisivač koristio 35 minuta iz potpuno napunjenog stanja. Upravljivost se zasniva na stvarno izmjerenoj vrijednosti u skladu sa standardom IEC 62885-2 CL. 7.3.9. Rezultati mogu varirati ovisno o stvarnom načinu upotrebe. Efikasnost se može razlikovati kada se koristi četka Slim LED Brush+.
5. Na osnovu internog testiranja korištenjem različitih vrsta prašine. Rezultati mogu varirati ovisno o stvarnom načinu upotrebe.
6. Isporučene četke i dodatna oprema će se razlikovati kako bi odgovarali komponentama svakog modela.
7. Ne koristite Četku za kućne ljubimce na malom prostoru dugo vremena i ne dopustite da se vrti na jednom mjestu. Neke dlake mogu povremeno ostati.
8. Isporučena dodatna oprema će se razlikovati u zavisnosti od modela: Flex četka, kombinovana četka, dugačka četka za pukotine, postolje za dodatnu opremu, komplet za punjenje baterije, itd.
9. Težina će se razlikovati ovisno o kapacitetu četkice i baterije.