AirDresser osvježivač sa JetSteam i AI kontrolom DF8000NM 18"

AirDresser osvježivač sa JetSteam i AI kontrolom DF8000NM 18"

DF60A8500CG/E2

Odaberite boju

Boja :
 • Para se izbacuje odozdo prema gore, a para eliminira grinje, bakterije i viruse iz bilo koje odjeće.
  JetSteam
 • Panel Ai funkcije DF8000NM ima interaktivni interfejs, sugestiju ciklusa, učenje navika i informativni prikaz i funkciju vodiča, a ima i Auto Cycle Link. Uz interaktivni interfejs, emoji osmijeha i poruka †Zdravo se prikazuju na panelu za njegu odjeće. Uz Cycle Suggestion, AI predlaže njegu odjeće Down Jacket za zimu. Uz učenje navika, AI predlaže svakodnevnu njegu odjeće koju najčešće koristite. Sa Informativnim ekranom i vodičem, AI vam pomaže tako što vam daje smjernice za izvlačenje odjeće i držanje dugmeta za pokretanje Self Clean.
  AI kontrola
 • Bespoke AirDresser je ugrađen u spavaću sobu, a boje su kristalno ogledalo, glam pink, glam bela, saten bež, cotta white, cotta charcoal.
  BESPOKE
 • Dezodorirajući filter uklanja svaki miris cigareta, pizze i znoja sa odjeće i daje osjećaj svježine kemijskog čišćenja.
  Filter za deodorizaciju

Osvježite i sanitizirajte

JetSteam

Sanitizirajte i osvježite svoju odjeću. Funkcija sanitiziranja koristi JetSteam za eliminisanje 99,9% bakterija i virusa i ubija 100% kućnih grinja*. Za odjeću bez nabora, Wrinkle Care koristi JetSteam i JetAir kako bi je ispeglao. JetSteam, pored toga, uklanja gasove i štetne supstance koji izazivaju neprijatne mirise.**

*Bazirano na testiranju koje sprovodi Intertek. 1) Eliminiše 99,9% virusa, uključujući Influenca B, Norovirus, Rhinovirus, Hepatitis A, Rotavirus i enterovirus. 2) Eliminiše 99,9% bakterija poput Staphylococcus aureus, E. coli, MRSA, Streptococcus pneumoniae, Legionella pneumophilia, Pseudomonas aeruginosa, klebsiella pneumoniae, Corynebacterium diphtheriae i Enterococcus faecalis. 3) ubija 100% kućnih grinja. *Na osnovu ispitivanja Farmaceutskog fakulteta korejskog univerziteta. Eliminiše 99,9% virusa, uključujući Influenza A, Coronavirus, Adenovirus i Herpes. **Bazirano na nezavisnom testiranju koje sprovodi Intertek i tokom rada u režimu Normal uklanja 99% gasova koji izazivaju neprijatne mirise (izovalerijanska kiselina: znoj, 4-etenilski piridin: duhan, valeraldehid: pečeno meso i tetrahloroetilen: hemijsko čišćenje). 4) 99% štetnih supstanci (perhloroetilen) na osnovu ispitivanja kompanije Intertek tokom rada u režimu Normal.

Pametni tretman odjeće

AI kontrola

Čistite odjeću s lakoćom i efikasno sa snažnom AI kontrolom. Ono što je posebo važno je da AI Pattern pamti Vaše navike* kako bi radio potpuno personalizovano i prikazivao najčešće korištene programe i postavke. Nakon završenog čišćenja, Auto Cycle Link** preporučuje najpovoljniji program sušenja.

Pametni tretman odjeće

AI kontrola

Čistite odjeću s lakoćom i efikasno sa snažnom AI kontrolom. Ono što je posebo važno je da AI Pattern pamti Vaše navike* kako bi radio potpuno personalizovano i prikazivao najčešće korištene programe i postavke. Nakon završenog čišćenja, Auto Cycle Link** preporučuje najpovoljniji program sušenja.

 • *Memoriše podatke o korisniku, preferencije i šablone korištenja kako bi preporučio najkorisniju opciju. **Auto Cycle Link je raspoloživ samo kada su i AirDresser i perilica na Wi-Fi mreži i registrovani u SmartThings aplikaciji. Potrebno je imati neprekidnu Wi-Fi vezu, što može povećati potrošnju energije. Dostupno samo na određenim modelima i u određenim regijama.

Stilski unikatan

BESPOKE

Unesite dozu elegancije i jedinstvenosti u svoj dom. Prilagodljivi dizajn znači da uz izbor od 6 boja i 3 različita materijala* možete odabrati izgled spoljašnosti koji će odgovarati Vašem stilu i ukusu. Opremljen je i jednostavnim interfejsom i svedenim ivicama koje skladno prate linije oblika i upotpunjuju ovaj savremen i minimalistički dizajn.

Bespoke AirDresser je ugrađen u spavaću sobu, a boje su kristalno ogledalo, glam pink, glam bela, saten bež, cotta white, cotta charcoal. Bespoke AirDresser je ugrađen u spavaću sobu, a boje su kristalno ogledalo, glam pink, glam bela, saten bež, cotta white, cotta charcoal.

*Model od 18 inča raspolaže izborom standardnih boja i završne obrade, a dodatni paneli se mogu kupiti posebno. Model od 24 inča ima standardnu završnu kristalno-ogledalo obradu, a dodatni paneli u boji i obradi po izboru mogu se kupiti posebno.

Deodorizacija iznutra

Filter za deodorizaciju

Vratite odjeći svježinu deodorišući je u unutrašnjosti ormana. Filter za deodorizaciju hvata i uklanja gasove koji izlaze iz odjeće i sprečava stvaranje neprijatnih mirisa i dodatnu kontaminaciju. U njemu se eliminiše 99% neprijatnih mirisa, kao što su miris znoja, duhana, pečenja i hemijskog čišćenja*.

*Bazirano na testiranju koje sprovodi Intertek. Eliminiše 99% količine izovalerijanske kiseline: znoj, 4-etenilski piridina: duhan, valeraldehida: pečeno meso i tetrahloroetilena: hemijsko čišćenje. Ispitivanja na prisustvo izovalerijanske kiseline i 4-etenilskog piridina urađena su po KS K0891 standardu. Rezultati mogu varirati ovisno o stvarnom načinu upotrebe.

Optimizovano sušenje

AI Dry tehnologija

Uživajte u bržem sušenju zahvaljujući AI Dry tehnologiji sa senzorom vlažnosti. Neprekidnim mjerenjem količine vlage u odjeći, ova tehnologija može precizno da utvrdi u kojoj je fazi sušenje i skrati predviđeno vrijeme. Tako veš uvijek izlazi suh u najkraćem mogućem roku.

Kako mjeriti

Specifikacije

 • Fizičke specifikacije 445 x 1850 x 632 mm
 • Neto težina 85.0 kg

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, POLJSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.