Snaga partnerstva

Velike globalne kompanije. Nezavisni prodavci softvera. Naši pažljivo odabrani partneri koji pružaju pomoć i sprovode naše
ideje u stvarnost. Hardver. Softver. Implementacija. Naši partneri transformišu proizvode u sveobuhvatna rješenja.

Strateška partnerstva

Udružujemo se sa vodećim imenima iz biznisa kako bi omogućili najbolja rješenja na tržištu i to brzo.

IBM

Kreiranje Hybrid Cloud-a. Korištenje AI vještina kako bi unaprijedili biznis inovacije. Povezivanje Samsung 5G uređaja i bezbjedonosnih sistema, dijela IBM-ove digitalne tarnsformacije. Samo nekoliko primjera naše dugogodišnje saradnje sa kompanijom IBM. Kroz uparivanje najnovijih tehnologija sa potrebama društva, dostavljamo rješenja koja pomažu kompanijama da očuvaju bezbijednost i blagostanje svojih zaposlenih u različitim industrijama od finansijskih usluga do energetike, zdravstva i proizvodnje.

Microsoft

Integrisan Microsoft Office 365 sistem omogućava vam da koristite OneDrive, Outlook i YourPhone aplikacije čim krenete da ga koristite. Word, Excel i PowerPoint takođe.

Nova push-to-talk funkcionalnost sa Microsoft Teams aplikacijom omogućava jasnu komunikaciju preko cloud-a koristeći Galaxy XCover Pro. Ova saradnja takođe omogućava korištenje Samsung DeX aplikacije preko Windows Virtual Desktop-a.

CISCO

Samsung i Cisco su se udružili da bi kreirali budućnost rada bez ometanja. Optimizovali smo Samsung mobilne uređaje za Cisco mreže, pomogli da definišemo industrijske standarde i testirali smo ih za najbolja iskustva, poput Galaxy S10, prvog Wi-Fi 6 uređaja.
Putem Webex Meetings i Samsung DeX aplikacija omogućili smo da bilo koji ekran postane mjesto za rad, razmjenu ideja i susrete.

 

Samsung Knox Partnerski Program

Za one koji razvijaju korporativna rješenja - postanite partner Samsung Knox sistemu
Čovjek koji sedi, gleda ženu sa lijeve strane, koja je van fokusa dok drži srebrni laptop na krilu. Čovjek koji sedi, gleda ženu sa lijeve strane, koja je van fokusa dok drži srebrni laptop na krilu.
 
Pronađite Mobilna rješenja
Pronađite mobilna rješenja za vaš biznis
Žena stoji ispred mutne pozadine dok se rukuje sa drugom ženom koja je van fokusa u pozadini. Žena stoji ispred mutne pozadine dok se rukuje sa drugom ženom koja je van fokusa u pozadini.