Usluga u oblaku i upravljanoj oblaku

Tokom ovih vremena promjena, rani usvojitelji su u potpunosti prihvatili Cloud Technologies. Samsung mijenja način na koji tvrtka donose sadržaj u život sa magicinfo ™ Cloudom, kompletnom rješenjem za upravljanje sadržajem digitalnog signalizacije.
Izgradnja na uspjehu postojeće magicinfo ™ platforme i upravljana službama koja se može održavati kupcima jednostavnom, pouzdanom i pristupačnom web-uslužnom ponudom za stvaranje, zakazivanje i pružanje sadržaja za privlačenje u digitalnim signalima. Poboljšani podacima pogonom, Cloud Podugovarajućim putem internetske kontrole nad različitim prikazima, platformi za jednu tačku za kreiranje i distribuciju sadržaja, upravljati i kontrolirati vaše povezane krajnje točke i optimizirani rad koji se može nositi bez obzira na sadržaj Stvaranje, objavljivanje putem upravljanja uređajima.

Optimalan i isplativ način rada Samsung Digital Signage

Nema potrebe za naknadama za nadoknadu licenciranja ili stresa postavljanja vlastitih servera (i održavanje). Fokusirajte svoju energiju na povišenje i isporuku vaših poruka na svojim Samsung digitalnim displejima, dok naši stručnjaci upravljaju ostalima na moćnim, namjenskim poslužiteljima. Nema skrivenih troškova ili dodataka - samo jedna all inkluzivna cijena godišnje. Samsung-ov MagicInfo ™ upravljano rješenje je intuitivna usluga koja:

• Omogućuje kontrolu pristupačnoj internetu preko raznih Samsung komercijalnih ekrana (od samostalnih jedinica na video zidove).
• nudi platformu za jednu tačku za stvaranje i distribuciju sadržaja, daljinski i suradnje, bilo gdje u svijetu.
• Ponuđuje opcionalnu internu podršku, od našeg bazena Samsung stručnjaka za vas da vas vodimo kroz vaše digitalno putovanje.

Koristite snagu Samsung MagicInfo, sveobuhvatna digitalna potpisačka platforma koja nudi neprimjetno integrirani softver i alat za upravljanje hardverom, sada u upravljačkom rješenju u oblaku.

1) NOC : Network Operations Center

Informacije o ponudi

  • * Jezična podrška - engleski, španski, kineski
  • * Vrijeme odziva ovisno o definiranim nivoima težine

Ponude usluge

Standard

Premium

Premium Plus

Magicinfo ™ oblak

hosting server

O

O

O

Magicinfo ™ Cloud server

Nadogradnja i održavanje

O

O

O

Magicinfo ™ Cloud server

Tehnički upit

O

O

O

Proaktivni nadzor

-

O

O

Daljinska tehnička podrška putem e-maila, telefon 1)

-

12 x 7

24 x 7

Vrijeme odgovora sa SLA 2)

-

O

O

Prioritetni put za eskalaciju izdavanja

-

O

O

Dostupnost dodatka usluga

-

O

O

Faq MagicInfo ™ Cloud FAQ