28" UHD Monitor UR55

LU28R550UQRXEN

Odaberite veličinu

 • Otkrijte svaki detalj
  UHD rezolucija (3840x2160)
 • Gledajte iz bilo kojeg ugla
  IPS
 • Spektar tonova
  HDR
 • Superfluid Motion
  AMD FreeSync

Otkrijte svaki detalj

Vrijeme je da sagledate cijelu sliku. Gledajte, pretražujte i igrajte igrice u rezoluciji koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije. Ovaj UHD monitor omogućava gledanje zapanjujućih slika sačinjenih od 8 miliona piksela čak i za složenije detalje. Doživite neuporedivu realističnost dok igrate igrice ili uživate u filmovima.

Gledajte iz bilo kojeg ugla

Sjedeći bilo gdje doživite potpuno ugodno iskustvo. IPS panel održava živopisne boje i detalje u svakom inču ekrana. Čak i na ovako širokom ekranu tonovi i nijanse izgledaju potpuno precizni iz bilo kojeg ugla gledanja, bez ispiranja boja.

Spektar tonova

Kaleidoskop nijansi. HDR podrška na ekran donosi dinamičan raspon svijetlih crnih i bijelih boja. Tamna područja su bogatija i dublja a svijetli dijelovi su dosta svjetliji. Doživite izuzetno jasnu i detaljnu rezoluciju.

Odmorne oči rade više

Ono što Vaše oči zaslužuju. Ekran u koji je lako gledati smanjuje emisiju plave svjetlosti za koju se zna da uzrokuje naprezanje očiju i drži Vas budnima. Pozdravite se sa žutim filterima ekrana sa iskrivljenim bojama. Upoznajte savršeno platno sa kojeg će poteći Vaši kreativni sokovi, a da Vas ne sputavaju bolne oči.

*UR55 je primio prvi svjetski certifikat kao monitor koji ispunjava Eye Comfort 2.0 standard od TÜV Rheinland, kojim se potvrđuje da ovaj proizvod korisniku može pružiti ugodno iskustvo gledanja sa preciznom reprodukcijom boja, uz minimalan uticaj ambiijentalnog svjetla, smanjeno toksično plavo svjetlo i treperenje a ujedno postiže 99,5% sRGB prostora boja bez ikakve promjene u rezoluciji. *Certifikat se može pogledati na www.tuv.com uz ID 1419073657.

Superfluid Motion

Kažite zbogom isprekidanom scenariju. AMD FreeSync praktično eliminiše kidanje ekrana i mucanje za potpuno tečno vizuelno iskustvo.

Ekran bez ivica

Jednostavan dizajn, potpuna sofisticiranost. Izuzetna izrada pravi razliku u ovom modernom 28-inčnom monitoru ravnog minimalističkog trostranog ekrana bez ivica. U podešavanjima dvostrukog monitora ekrani se mogu poravnati besprijekorno kako biste uživali u zadivljujućem UHD sadržaju—bez ikakvih ometajućih razmaka.

Budite multiproduktivni

Doživite efikasniji i produktivniji tok rada dok uređujete fotografije, kreirate videozapise i još mnogo toga. PBP funkcija (slika pored slike) transformiše jedan monitor u monitor s dvostrukim prikazom tako što prikazuje sadržaj iz dva izvora jedan pored drugog na jednom ekranu. Sa PIP funkcijom (slika u slici) gledajte i organizujte više aplikacija i programa baš onako kako želite.

Budite multiproduktivni

Doživite efikasniji i produktivniji tok rada dok uređujete fotografije, kreirate videozapise i još mnogo toga. PBP funkcija (slika pored slike) transformiše jedan monitor u monitor s dvostrukim prikazom tako što prikazuje sadržaj iz dva izvora jedan pored drugog na jednom ekranu. Sa PIP funkcijom (slika u slici) gledajte i organizujte više aplikacija i programa baš onako kako želite.

Specifikacije

 • Rezolucija 3,840 x 2,160
 • Format slike 16:9
 • Svjetlina (Standardno) 300cd/㎡
 • Statički omjer kontrasta 1,000:1(Typ.)
 • Vrijeme odziva 4(GTG)
 • Brzina frejmova Max 60Hz

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • WEEE Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO