Galaxy XCover 5

SM-G525FZKDEEC

 • XCover tipka
 • IP68
 • Samsung Knox security

Odaberite boju

Odaberite Pohrana

 • Suštinska, dugotrajna pogodnost koja će zadovoljiti Vaše poslovne potrebe
  X Cover Tipka
 • Izdržljivost tamo gdje Vas posao odvede
  IP68
 • Zaštitite ono što Vam je bitno
  Samsung Knox

Suštinska, dugotrajna pogodnost koja će zadovoljiti Vaše poslovne potrebe

Napravljen da traje, Galaxy XCover 5 je spreman da pođe sa Vama gdje god Vas život odvede. Pritiskom na XCover tipku dobijate na praktičnosti, poput paljenja LED lampe, ili je možete prilagoditi da pokrenete aplikacije koje su Vam potrebne da se bacite na posao.

Izdržljivost tamo gdje Vas posao odvede

Ostanite na visini zadatka čak i kada radite u surovom okruženju. Galaxy XCover 5 ima ocjenu IP68 i ispunjava MIL-STD 810H standarde kako bi ostao zaštićen. Pa tako kada ste na terenu ili gradilištu, malo vode ili pad telefona Vas neće spriječiti da uradite posao.

*IP68 ocjena: Vodootpornost u slatkovodnoj vodi do 1,5 metara dubine na period do 30 minuta i zaštita od prašine, prljavštine i pijeska. **MIL-STD 810H je standardizovani oblik testiranja kojeg je dizajnirala američka vojska kako bi precizno ocijenila ograničenja uređaja. Metode testiranja uključuju testiranje ispuštanja uređaja na čeličnu površinu s visine od 1,5 metara.

Odličan pogled, u kancelariji ili na terenu

Razgledajte i nastavite s poslom. Galaxy XCover ima 5,3-inčni HD+ ekran za detaljniji doživljaj gledanja gdje god Vas posao odnese. Provjerite dokumente, gledajte videozapise i pobrinite se da ste na pravom putu u Mapama na praktičnom, živopisnom ekranu.

Ostanite zaštićeni, ostanite na putu

Kada posao zahtijeva upotrebu zaštitnih rukavica, Vi i dalje možete koristiti svoj telefon. Ekran posjeduje pojačanu osjetljivost na dodir, pa tako svoj Galaxy XCover 5 možete koristiti na gradilištu ili u fabrici, pa čak i ako su Vam ruke vlažne od kiše ili snijega.

Zabilježite fantastične vanjske prizore

Neka Vaše uspomene traju kada ste napolju - Zadnja kamera od 16MP i Prednja kamera od 5MP na Galaxy XCover 5 snimaju jasne fotografije. A sa Dvostrukim LED blicem koji osvjetljava niskoosvijetljena okruženja možete zabilježiti snimke od jutra do mraka.

*Performanse kamere mogu varirati ovisno o okruženju.

Snaga za cijeli radni dan

Galaxy XCover 5 ima zamjenjivu bateriju od 3000mAh (tipično)**, što mu daje dugotrajniju snagu. Kada Vam je baterija pri kraju prebacite ga na dodatnu bateriju, ili uključite svoj telefon za brzo punjenje sa Brzim punjenjem od 15W. Plus, 2 POGO pina podržavaju punjenje nekoliko uređaja istovremeno.

*Dodatna zamjenjiva baterija i POGO stanica za punjenje se prodaju odvojeno. **Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 2920mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Možete računati na memoriju i brzinu

Galaxy XCover 5 kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 4GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 64GB interne memorije ili dodajte još više prostora sa microSD karticom do 1TB.

*Stvarna dostupna memorija može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Zaštitite ono što Vam je bitno

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver telefona od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu sigurnost, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Zadržite svoj posao za sebe

Galaxy XCover 5 dolazi sa naprednim sigurnosnim mjerama koje pomažu da zadržite svoje podatke u privatnosti. Opcija prepoznavanja lica sigurno i jednostavno otključava Vaš telefon čak i ako nosite rukavice. Poboljšane verzije za održavanje sigurnosti će se pobrinuti da Vaš uređaj bude ažuriran i do 5 godina nakon globalnog pokretanja.

Kompletan paket za mobilni radni prostor

Galaxy Enterprise Edicija je sveobuhvatna koja pojednostavljuje sigurnost, implementaciju i upravljanje mobilnom flotom. Opremljen sa Knox Suite, jednostavan je za podešavanja i trenutnu upotrebu, kao i podršku tokom svog životnog vijeka za kontinuitet u poslovanju.

Skeniranje je sada brzo i jednostavno

Uz Knox Capture* s lakoćom možete skenirati bar-kodove što Galaxy XCover 5 pretvara u skener poslovne kategorije uz pomoć intuitivnog dugmeta za skeniranje. Kada pritisnete dugme Knox Capture pokreće posebne funkcije za prilagođavanje kamere ugrađene u Vaš telefon.

*Rješenja za skeniranje (uključujući i Knox Capture) se prodaju zasebno.

*Rješenja za skeniranje (uključujući i Knox Capture) se prodaju zasebno.

Pojednostavite svoju poslovnu komunikaciju

Budite u kontaktu sa svojim timom samo jednim pritiskom XCover dugmeta. Galaxy XCover 5 je kompatibilan sa PTT (pritisni za razgovor) rješenjima za jednostavnu upotrebu. Također podržava i Microsoft Teams platformu što Vaš telefon čini sigurnim walkie-talkie uređajem koji se može povezati sa drugim korisnicima.

*Sva PTT (pritisni za razgovor) rješenja (uključujući i Microsoft Teams) se prodaju zasebno.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz
 • Glavna kamera - rezolucija 16.0 MP
 • Težina (g) 172
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 56

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00