Galaxy Tab S6 Lite (SM-P615)

SM-P615NZAASEE

 • Pišite, crtajte i igrajte se s našom genijalnom S Pen olovkom
 • Unaprijeđena mogućnost prenošenja s tankim i laganim dizajnom
 • 10,4" veliki ekran simetričnih uskih ivica

Odaberite boju

Odaberite mrežu

 • Nacrtajte inspiraciju uz S Pen olovku
  S Pen
 • The nearest theater is 
where you are
  10.4” Displej
 • Brzina + Memorija + Snaga = Junačke utrke
  7,040mAh
 • Sigurnost na svakoj razini štiti što je Vaše
  Samsung Knox

Promijenite svoj način vođenja bilješki

Galaxy Tab S6 Lite Vaš je super prenosni saputnik na kojem možete voditi bilješke i s lakoćom rješavati sve obaveze. Uz njegov veliki 10,4-inčni dislej, tanku i laganu izradu, One UI 2 interfejs na operativnom sistemu Android i S Pen olovku u pakovanju, bit ćete spremni za pokret. Bez obzira na to bavite li se crtanjem, učenjem ili igranjem videoigara, ovaj će Vam tablet pomoći da ostanete u trenutku.

*Ekran izmjeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene uglove. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica. ** Slika je simulirana.

Lagan. Tanak. Jednostavno se uklapa.

Galaxy Tab S6 Lite tanak je i lagan uređaj elegantnog dizajna zahvaljujući unibody tehnologiji izrade iz jednog komada metala. Lako klizne u malu torbicu pružajući Vam minimalistički doživljaj stila i istinsku prenosivost. Nabavite ga u Oksfordski sivoj, Angora plavoj ili Chiffon rozoj boji.

*Dostupnost boja proizvoda može se razlikovati zavisno od države, regije i operatera.

Nacrtajte inspiraciju uz S Pen olovku

S Pen olovka skup je nekoliko alata za pisanje u jednom. Njezin prirodan zahvat, niska latencija i dojmljiva osjetljivost na pritisak, učinit će je neizostavnim alatom u svim Vašim aktivnostima, od crtanja do uređivanja dokumenata. A S Pen olovku nećete zagubiti zahvaljujući magnetnom držaču na tabletu.

Budite spremni u ključnom trenutku uz nekoliko praktičnih savjeta za učenje

Uz S Pen olovku s lakoćom ćete biti ukorak s predavanjima. Kada vodite bilješke, prvo možete ukratko pribilježiti, a boje mijenjati poslije. Brzo pregledavajte bilješke nakon što ih spremite obilježene pretraživim oznakama. Kako biste smanjili nered tokom učenja, možete zapisivati i direktno na PDF dokumente. Kada napokon dođe ključni trenutak, bit ćete organizirani i spremni.

*Quick Highlighter i Smart Search opcije brzog isticanja i pametnog pretraživanja dio su Samsung Notes aplikacije. Pisanje po PDF dokumentima podržano je samo kada ih otvarate u aplikaciji Write on PDF. **Upotreba alata S Pen olovke na opisani način ograničena je na samo neke aplikacije.

Pretvorite svoju sobu u učionicu

Olakšajte učenje od doma uz Galaxy Tab S6 Lite. Kada gledate predavanje, koristite S Pen olovku za brzo zapisivanje ideja i bilješki uz Samsung Notes aplikaciju, a uz to možete podešavati vidljivost aplikacije tako da predavanje uvijek ostane vidljivo.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Crtajte i povežite se uz PENUP aplikaciju

Uživajte provodeći vrijeme kod kuće uz Galaxy Tab S6 Lite crtajući, bojajući i djeleći vaše crteže u PENUP aplikaciji. PENUP vas približava s drugim ljudima i omogućava vam da inspirirate i budete inspirirani, tako da se možete zabavljati zajedno čak i kada ste odvojeni.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Nosite ga sa samopouzdanjem i sa stilom

Svoj tablet omotajte u uglađenu masku koja je elegantna koliko je i praktična. Book Cover maska za Galaxy Tab S6 Lite omota se oko uređaja i magnetski prianja, tako da ste brzo i jednostavno spremni za polazak. U njoj se nalazi i odjeljak za S Pen olovku, tako da možete biti sigurni da je niste negdje ostavili.

*Book Cover maska za Galaxy Tab S6 Lite prodaje se odvojeno.

Produktivnost nije nikad bila tako mobilna

Potpuna produktivnost nalik na onu na računaru u tankom tabletu sa Samsung DeX-om. Jednostavnim dodirom na DeX dugme na brzom panelu pristupite funkcijama koje omogućavaju da svoj tablet koristite baš kao i računar. Otvorite nekoliko prozora odjednom, povucite i ubacite fotografiju u e-poštu i pritisnite desni taster za više funkcija.

* Samo sljedeći Galaxy Tab modeli podržavaju DeX: S4, S5e, S6, S7, S7 +, Tab Active Pro

Uparite svoj tablet sa pametnim telefonom

Lako radite na svim uređajima. Možete kopirati tekst ili sliku sa telefona i zalijepiti ih na tablet i obrnuto. Ili napišite bilješku u aplikaciji Samsung Notes ili pretražujte na Samsung Internetu sa tableta i otvorite te aplikacije na telefonu da nastavite tamo gdje ste stali.

* Sve funkcije podržane su iz One UI 3.1. Dostupnost One UI 3.1 može se razlikovati ovisno o uređaju, državi, regiji i operateru. ** Oba uređaja moraju imati One UI 3.1, imati uključen Bluetooth i biti povezani na isti Samsung račun.

Pronađite ugao gledanja koji Vam najviše odgovara

Postavite vaš ekran u jednu od dvije pozicije na zaštitnoj futroli. Bez obzira da li ste se zavalili u vaš trosjed ili sjedite u kafiću, jednostavno namjestite ekran i gledajte vaš omiljeni sadržaj bez obzira gdje se nalazite.

Najbliži teatar je upravo ondje gdje ste Vi

Manje okvira znači više prostora za veći, 10,4-inčni ekran na tabletu udobno kompaktnih dimenzija. Uživajte u improviziranome privatnom prikazivanju u parku, ili u maratonskom gledanju u krevetu, uz sistem dvostrukih zvučnika koji će Vam, dok je uređaj u pejzažnom usmjerenju, pružiti bogat 3D zvuk.

*Ekran izmjeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene uglove. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih uglova.

Brzina + Memorija + Snaga = Junačke utrke

Prohujite kroz stazu iz utrke u utrku na tabletu koji pobjeđuje. Učitajte brzo, radite uglađeno i ostanite povezani dok ste u lovu na munjevite LTE i Wi-Fi brzine. Uz dugo trajanje baterije ne morate se brinuti hoće li Vam ponestati snage i entuzijazma. Nabavite više prostora za spremanje Vaših sadržaja i datoteka uz memoriju proširivu mikroSD memorijskom karticom.

*Stvarni kapacitet memorije ovisi o državi ili regiji.**Mikro SD kartica prodaje se odvojeno. Do 1 TB. Vanjsku je memoriju moguće upotrijebiti za pohrannjivanje medijskih sadržaja (fotografija, videa i glazbenih datoteka), no ne i za pohrannjivanje aplikacija. Dostupnost ovisi o državi i proizvođaču.***Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 6840 mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.****Stvarna brzina prenosa u mreži ovisi o udaljenosti i kvaliteti mreže.*****Dostupnost i datum objave prikazane igre razlikuje se ovisno o regiji.******Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija.

Udaljenost nas ne može razdvojiti

Galaxy Tab S6 lite vas pomoću aplikacije Google Duo zbližava s ljudima s kojima biste htjeli biti ali trenutno ne možete. Bez obzira da li razgovarali s vašim najbližima ili djelili trenutke s prijateljima ili porodicom, Tab S6 Lite i aplikacija Google Duo omogućavaju da svi budete zajedno čak i kada ste odvojeni.

*Google Duo is je zaštitni znak Google LLC.

Ne dopustite da Vam lokacija pokvari trenutak

Kada se nalazite izvan dometa Wi-Fi mreže, Auto Hotspot funkcionalnost na Vašoj je strani. Sigurno povežite svoj Galaxy pametni telefon i tablet kako biste s lakoćom mogli dijeliti podatke. Bez postavki, menija, pretraživanja, bez neobičnih lozinki.

Ne dopustite da Vam lokacija pokvari trenutak Ne dopustite da Vam lokacija pokvari trenutak

*Opcija Auto Hotspot dostupna je samo pri međusobnom povezivanju Samsung pametnih telefona i tablet uređaja.**Auto Hotspot zahtijeva da oba uređaja budu registrovana s jedinstvenim Samsung računom.***Dostupnost mobilne hotspot usluge na telefonu ovisi o uslovima korištenja usluge operatora.****Opcija Auto Hotspot zahtijeva operativni sistem Android 10 ili noviji.

Ostanite u kontaktu i kada je Vaš telefon izvan dometa

Galaxy Tab S6 neprimjetno se sinhronizira s Vašim Galaxy pametnim telefonom, tako da više nećete propustiti nijedan dolazni poziv. Omogućuje Vam odgovaranje na hitne tekstualne poruke, tako da uvijek ostanete u toku. Jednostavno dodirnite ikonu na Quick Panel displeju brzih postavki kako biste se neometano povezali.

*Funkcija pozivanja i slanja poruka na drugim uređajima podržana je na Samsung uređajima koji imaju instaliran Android P OS i 3 GB RAM-a ili više. Datum dostupnosti usluge ovisi o regiji, operatoru i uređaju.**Za korištenje funkcije pozivanja i slanja poruka na drugim uređajima svi uređaji trebaju biti registrirani s jedinstvenim Samsung računom.****Funkcija pozivanja i slanja poruka na drugim uređajima zahtijeva da uređaji budu početno međusobno upareni u postavkama kako bi došlo do automatskog povezivanja.

Sigurnost na svakoj razini štiti što je Vaše

Samsung Knox platforma donosi obrambenu razinu sigurnosti. Vaši privatni podaci zaštićeni su od zlonamjernog softvera i napada s pomoću hardverski podržane i višeslojne sigurnosne platforme Knox.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Usredotočite se na važne stvari uz One UI 2 interfejs

Kompatibilan sa svačijim sposobnostima

One UI 2 interfejs na operativnom sistemu Android pruža mogućnosti svima, mijenjajući naš način komunikacije.

Poboljšanja tokom slušanja Poboljšanja tokom slušanja

Poboljšanja tokom slušanja

Otkrijte kako Vam Galaxy Buds slušalice mogu pomoći da čujete više. One UI 2 interfejs donosi poboljšanja tokom slušanja, kao što su pojačavanje ambijentalnog zvuka, koje možete podešavati u postavkama pristupačnosti.

*Galaxy Buds+ slušalice prodaju se odvojeno.
Poboljšanja vidljivosti Poboljšanja vidljivosti

Poboljšanja vidljivosti

Prilagođivanje boja prema vlastitim željama, kao i elemenata interfejsa prikazanih u visokom kontrastu, sada je još lakše uz One UI 2 interfejs. Nova je tastatura precizno podešena uz još bolju vidljivost i jasnoću.

Ekskluzivne pogodnosti za više zabave―​

Probudite se uz svoj omiljeni popis za reproduciranje

Sada možete više od samog slušanja muzike. Proživite je uz uslugu Spotify na Galaxy uređajima. Ustanite iz kreveta uz vlastitu muzičku podlogu. Možete čak i brzinski pretražiti pjesme, odmah iz prozora za pretraživanje. Sada se sa svojim popisom za reproduciranje možete upoznati na više načina uz uslugu Spotify na Galaxy uređajima.

*Aplikacija Spotify dostupna je samo u državama u kojima je dostupna usluga Spotify te Vam, u slučaju da putujete u inozemstvo, možda neće biti dostupna.

*Aplikacija Spotify dostupna je samo u državama u kojima je dostupna usluga Spotify te Vam, u slučaju da putujete u inozemstvo, možda neće biti dostupna.

Specifikacije

 • Procesor 2.3 GHz, 1.7 GHz
 • Displej 10.4" (263.1mm)
 • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
 • Težina (g) 467
 • Vrijeme reprodukcije videa (do sati) Do sati: 13

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO