Galaxy Tab S7 FE 5G

SM-T736BZSAEUC

Odaberite boju

 • Four Galaxy Tab S7 FE 5G tablets, all seen from the rear at an angle to show the colors: Mystic Green, Mystic Pink, Mystic Silver and Mystic Black.
  Dizajn
 • Galaxy Tab S7 FE 5G viđen je na leđima sa živopisnom scenom pejzaža na ekranu. Sa obje strane tableta nalaze se krugovi koji predstavljaju zvučne valove koji izlaze iz dvostrukih zvučnika i pokazuju uronjenost zvuka. Logotip AKG i logotip Dolby Atmos.
  Displej
 • Galaxy Tab S7 FE 5G gledano sprijeda s video chatom na ekranu između žene i četiri prijatelja. Ikone govore Ostanite u centru ekrana i čist glas.
  Kamera
 • Close-up of S Pen writing and leaving a black mark. A thumbnail of the search bar in Samsung Notes showing recipes. The word Recipe is handwritten and converted to text. Text says Handwriting to text in real time, Premium finish, No need to charge, Low latency.
  S-Pen

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Ljepota je u jednostavnosti

Osjetite uglađenost Galaxy Tab S7 FE 5G tableta u svojim rukama. Jednostavan, jednodjelni dizajn, sa minimalnim kućištem za kameru sa zadnje strane, ostavlja utisak fino sređenog uređaja, a zbog svoje tanke forme udoban je za držanje u ruci. U boji po izboru, među četiri fantastične varijante: Mistično crna, mistično srebrna, mistično zelena i mistično ružičasta.

*Boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Uživajte u imerzivnosti prizora i zvuka

Boje na ekranu Galaxy Tab S7 FE 5G tableta od 12,4 inča upijaju svojom živopisnošću. Detalji blistaju, a bioskopski doživljaj gledanja na ovom tako realističnom ekranu je dodatno uljepšan nevjerovatnim AKG zvukom. Dvostruki zvučnici i Dolby Atmos tehnologija proizvode imerzivan surround zvuk zbog koga se osjećate kao u centru svih dešavanja na ekranu.

Uzdignite Vaš gejming — ili Vašu produktivnost

Zahvaljujući opremljenosti Snapdragon 750G čipsetom visokih performansi, strimovanje i gejming na Galaxy Tab S7 FE 5G tabletu su tečni i brzi. Multitasking se odvija s lakoćom, a odjednom je moguće pokrenuti do tri aplikacije. Sa više od 1TB memorije uz microSD karticu, sve važne datoteke bit će Vam uvijek pri ruci.

*Eksterna memorija se može koristiti za pohranjivanje medija (fotografija, videozapisa i muzičkih datoteka), ali ne i aplikacija. Dostupnost može varirati ovisno o državi. **Raspoložive konfiguracije su 4GB RAM i 64GB memorije ili 6GB RAM i 128GB memorije bez microSD kartice.

Povežite, preuzmite i prepustite se, 5G

5G veza mijenja pravila igre - i rada. Uz nevjerovatne brzine, preuzimanje se odvija brzinom svjetlosti, a niska latencija i mali lag održavaju vezu jakom. Budite korak ispred svih, koristeći mrežu podataka sljedeće generacije koja Vam otkriva sasvim nov način dijeljenja i prepustite se uživanju u online sadržajima.

*Zahtijeva optimalnu 5G konekciju. Usluge 5G podržane su samo na lokacijama sa omogućenom mrežom 5G u zemljama koje podržavaju 5G. Stvarna brzina može varirati ovisno o državi, operateru i korisničkom okruženju.

Baterija za užurbane dane

Proći će sati i sati prije nego što dođe vrijeme za punjenje baterije od 10.090mAh (tipično). Pri tome, strimovanje može da postane maratonsko, jer kada gledate video baterija traje i do 13 sati. A uz super brzo punjenje od 45W, bateriju ćete brzo ponovo napuniti.

*Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno od mrežnog okruženja, obrazaca korištenja i drugih faktora. **Brzi punjač od 45W, za koji je neophodno obezbijediti kompatibilni adapter za brzo punjenje sa podrškom za punjenje od 45W, se prodaje odvojeno. ***Tipična vrijednost u uslovima laboratorije treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 9800mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Jasan ton i kroz kameru centrirana slika

Prebacite tablet u pejzažni režim tokom video-razgovora i prednja kamera na svom novom mjestu držat će Vas po sredini ekrana. Dok pričate, Vaš glas će drugoj strani zvučati jasno, jer su oko displeja ugrađena tri mikrofona.

Osjećaj pisanja pravom olovkom, ali i više od toga

Zahvaljujući niskoj latenciji i mekom vrhu, osjećaj pisanja S Pen olovkom koja ide uz uređaj je potpuno prirodan. Ali i više od toga, ova olovka u realnom vremenu pretvara rukopis u tekst, a njega jednostavnim potezima prstiju lako možete uređivati. Kada završite, ona se magnetima prilijepi za bočnu stranu i možete je lako ponijeti sa sobom - bez potrebe da S Pen olovku punite.

Samo naprijed, zapišite sve

.

Pretvarajte rukopis u uredan tekst

Kako bi sve bilo lijepo organizovano, Vaš rukopis se za tren oka pretvara u tekst. Pišite sa S Pen olovkom po polju za pretragu ili u prostoru za naslov u Samsung Notes, a zatim preuzmite bilješke i konvertujte ih u tekst samo jednim klikom.

Postavite naslov i tagujte ga

Dok pravite bilješku aplikacija će Vam automatski predložiti naslov na osnovu sadržaja i hašteg uz koje će Vaše bilješke biti lijepo organizovane.

Oslobodite umjetnika u sebi

PENUP aplikacija je društvena mreža za ljude koji vole da crtaju i sa ostalim kreativcima razmjenjuju svoja iskustva.

Budite spremni za remek-djela sa Clip Studio Paint programom

Koristite S Pen olovku sa Clip Studio Paint programom da oživite svoju viziju. Ilustrirajte i stvarajte stripove uz pomoć alata storyboard, bojenjem, i drugim alatima. Aplikacija je Vaša besplatno na period od 6 mjeseci. Vrijeme je da stvarate umjetnost kao profesionalci.

*Preload podržan na određenim tržištima. Clip Studio Paint program se može preuzeti sa Galaxy Store. **Besplatna šestomjesečna probna verzija One Clip Studio programa se odnosi na jedan Galaxy uređaj, i samo na kupce koji ga po prvi put koriste na novom Galaxy uređaju (uključujući i one koji već imaju nalog na Clip Studio Paint). ***Podržani jezici u postavkama sofvera: Engleski, francuski, njemački, japanski, korejski, španski i tradicionalni kineski. Arapski, jevrejski i urdu jezici još uvijek nisu podržani za unos teksta. ****Neke funkcije mogu biti ograničene nakon besplatne šestomjesečne usluge. Za korištenje nakon isteka ovog perioda na raspolaganju je plaćena pretplata.

Dizajnirajte kao profesionalac

Počnite dizajnirati bez troškova uz pomoć hiljade prilagodljivih šablona. Dizajnirajte od marketinških materijala preko prezentacija do objava na društvenim mrežama, sve na jednom mjestu. Želite li podići Vaš dizajn na viši nivo? Isprobajte Canva Pro aplikaciju i otključajte predivan sadržaj i alate koji će Vam uštedjeti vrijeme.

*Dostupnost aplikacije može varirati ovisno o državi i regiji. **Funkcija podržava 100 jezika. ***Dodatni troškovi će se naplaćivati nakon besplatnog probnog perioda od 30 dana za Canva Pro. ****Raspoloživo samo za korisnike koji ranije nisu koristili probnu verziju Canva Pro.

Neka Vaše misli teku uz Noteshelf aplikaciju

Noteshelf Vam pruža više izbora za kreiranje bilježaka. Bez obzira da li više volite koristiti S Pen olovku ili tipkati, to je tečno kreiranje bilježaka koje se čini prirodno dok učite ili stvarate. Sa Noteshelf Club, možete pristupiti stotinama maski za prenosne računare i papirnim šablonima besplatno, bez članstva.

*Dostupnost aplikacije može varirati ovisno o državi i regiji. **Funkcija podržava 9 jezika: Engleski, njemački, talijanski, francuski, korejski, japanski, tradicionalni kineski, pojednostavljeni kineski i španski. Noteshelf dolazi na engleskom jeziku kao odabranom za postavke jezika, osim gore navedenih.

*Dostupnost aplikacije može varirati ovisno o državi i regiji. **Funkcija podržava 9 jezika: Engleski, njemački, talijanski, francuski, korejski, japanski, tradicionalni kineski, pojednostavljeni kineski i španski. Noteshelf dolazi na engleskom jeziku kao odabranom za postavke jezika, osim gore navedenih.

Budite maksimalno produktivni uz Samsung DeX

Samsung DeX Vam omogućava pristup aplikacijama i datotekama i kroz intuitivnu, pojednostavljenu traku sa zadacima olakšava svako otvaranje. Raspored aplikacija se sinhronizuje sa Vašim ekranom za aplikacije, pa je pronalaženje aplikacija uobičajeno lako. Za još veću lakoću tokom rada možete koristiti i Samsung tastaturu.

*Futrola sa tastaturom se prodaje odvojeno.

Najviše što Vaš multitasking može da pruži

Koristite mnoštvo svojih ekrana u poboljšanom multitasking doživljaju na Galaxy Tab S7 FE 5G. Uparivanjem aplikacija možete pokrenuti do tri aplikacije istovremeno - sve što treba da uradite jeste da obavite podešavanje na Edge panelu. Ove aplikacije se mogu raspoređivati prema Vašim potrebama, čak i ako to treba da bude više primjeraka jedne iste aplikacije.

Prelazak sa jednog na drugi uređaj bez gubljenja podataka

Sinhronizujte svoje podatke sa Galaxy Tab S7 FE 5G tabletom i imat ćete multi-Galaxy doživljaj. Prebacujte web-sajtove s jednog na drugi uređaj ili kopirajte tekstove koje imate u tabletu i lijepite ih u svoj telefon. Ako Vas neko pozove dok gledate film, Galaxy Buds slušalice će se automatski povezati sa telefonom, a onda odmah i vratiti nazad na tablet kad razgovor završite.

Prelazak sa jednog na drugi uređaj bez gubljenja podataka

Sinhronizujte svoje podatke sa Galaxy Tab S7 FE 5G tabletom i imat ćete multi-Galaxy doživljaj. Prebacujte web-sajtove s jednog na drugi uređaj ili kopirajte tekstove koje imate u tabletu i lijepite ih u svoj telefon. Ako Vas neko pozove dok gledate film, Galaxy Buds slušalice će se automatski povezati sa telefonom, a onda odmah i vratiti nazad na tablet kad razgovor završite.

Prelazak sa jednog na drugi uređaj bez gubljenja podataka

Sinhronizujte svoje podatke sa Galaxy Tab S7 FE 5G tabletom i imat ćete multi-Galaxy doživljaj. Prebacujte web-sajtove s jednog na drugi uređaj ili kopirajte tekstove koje imate u tabletu i lijepite ih u svoj telefon. Ako Vas neko pozove dok gledate film, Galaxy Buds slušalice će se automatski povezati sa telefonom, a onda odmah i vratiti nazad na tablet kad razgovor završite.

 • *Doživljaj istovremenog korištenja više uređaja je moguć samo kada je kod uređaja uključen Bluetooth.

Specifikacije

 • Procesor 2.2 GHz, 1.8 GHz
 • Displej 12.4" (315.0mm)
 • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
 • Težina (g) 608

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO