Virheen korjaaminen ladattaessa sisältöä Galaxy Themes -sovelluksesta

Latausvirheitä voi ilmetä muutamasta syystä. Yleensä virheen syyn voi selvittää tarkasti ja se voidaan korjata. Jotkut yleisimmistä latausvirheistä tapahtuvat, kun puhelin lataa tai asentaa päivityksiä Galaxy Themes -sovelluksesta.

Virheviesti ladattaessa sisältöä Galaxy Themes -sovelluksesta.

Jos asennuksen tai päivityksen aikana tapahtuu virhe, toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Kuva puhelimen näytöstä "Asetukset" korostettuna. Vaihe 1. Kuva puhelimen näytöstä "Asetukset" korostettuna.

Vaihe 1. Avaa puhelimen asetusvalikko.

Vaihe 2. Kuva asetussivusta "Sovellukset"-vaihtoehto korostettuna. Vaihe 2. Kuva asetussivusta "Sovellukset"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Sovellukset".

Vaihe 3. Kuva sovellussivusta "Galaxy Themes" -vaihtoehto korostettuna. Vaihe 3. Kuva sovellussivusta "Galaxy Themes" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Valitse "Galaxy Themes".

Vaihe 4. Kuva Galaxy Themes -sivusta "Tallennustila"-vaihtoehto korostettuna. Vaihe 4. Kuva Galaxy Themes -sivusta "Tallennustila"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 4. Valitse "Tallennustila".

Vaihe 5. Kuva tallennustilasivusta "Poista tietoja / välimuisti" -vaihtoehto korostettuna. Vaihe 5. Kuva tallennustilasivusta "Poista tietoja / välimuisti" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 5. Valitse "Tyhjennä tiedot" ja sitten "Tyhjennä välimuisti".

Jos sama virheviesti tulee näkyviin yhä uudelleen, ota yhteyttä meihin ja liitä viestiin järjestelmäloki toimimalla seuraavasti:

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteesi aloitusnäyttöä. Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteesi aloitusnäyttöä.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 2. Valitse näytön alalaidasta "Themes". Vaihe 2. Valitse näytön alalaidasta "Themes".

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 3. Valitse näytön oikeasta alalaidasta "Valikko". Vaihe 3. Valitse näytön oikeasta alalaidasta "Valikko".

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta näytön oikeassa ylälaidassa. Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta näytön oikeassa ylälaidassa.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikossa.

Vaihe 5. Vieritä alas ja valitse "Ota yhteyttä". Vaihe 5. Vieritä alas ja valitse "Ota yhteyttä".

Vaihe 5. Valitse "Ota yhteyttä".

Vaihe 6. Valitse "Virheilmoitukset", anna seuraavassa näytössä pyydetyt tiedot ja lähetä ilmoitus. Vaihe 6. Valitse "Virheilmoitukset", anna seuraavassa näytössä pyydetyt tiedot ja lähetä ilmoitus.

Vaihe 6. Valitse "Virheilmoitukset". Vieritä kokonaan alas ja valitse "Ota yhteyttä / Virheilmoitukset". Anna seuraavassa näytössä pyydetyt tiedot ja lähetä ilmoitus.

Jos ostettu teema ei toimi

Tarkista, onko ostamastasi teemasta päivitetty versio. Vain sellaista sisältöä voi päivittää, jonka myyjä on rekisteröinyt Galaxy Themes -sovellukseen. Voit päivittää teeman seuraavasti:

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä. Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 2. Valitse näytön alalaidasta "Themes"-välilehti. Vaihe 2. Valitse näytön alalaidasta "Themes"-välilehti.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 3. Valitse alapalkista "Valikko". Vaihe 3. Valitse alapalkista "Valikko".

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 4. Valitse "Omat jutut" tai "Ostetut tuotteet". Löydät nämä vaihtoehdot napauttamalla näyttöä tai näytön keskellä. Vaihe 4. Valitse "Omat jutut" tai "Ostetut tuotteet". Löydät nämä vaihtoehdot napauttamalla näyttöä tai näytön keskellä.

Vaihe 4. Valitse "Omat jutut" tai "Ostetut tuotteet.

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on päivitetty oston jälkeen, teema on ehkä päivitettävä. Jos päivitystä ei ole saatavilla, ota yhteys kehittäjään ja kysy, onko hän aikeissa julkaista päivityksen.

Kun puhelin on asetettu tummaan tilaan, jotkut teeman ominaisuudet eivät ole yhteensopivia eivätkä siksi näy (näppäimistö, näppäimet, ikkunapalkki jne.).

Vaihda tumma tila vaaleaan tilaan seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa puhelimen "Asetukset"-valikko. Vaihe 1. Avaa puhelimen "Asetukset"-valikko.

Vaihe 1. Avaa puhelimen "Asetukset"-valikko.

Vaihe 2. Vieritä näyttöä alas ja valitse "Näyttö". Vaihe 2. Vieritä näyttöä alas ja valitse "Näyttö".

Vaihe 2. Valitse "Näyttö".

Vaihe 3. Valitse "Vaalea". Vaihe 3. Valitse "Vaalea".

Vaihe 3. Valitse "Vaalea".

Huomaathan: Asetusvalikon sijainti ja nimi voivat vaihdella maan ja laitteen mukaan.