Yksityisyys

Image

Sitoumuksemme

Samsung Electronics Co., Ltd., Samsung Electronics (UK) Limited, (EU:n kannalta Rekisterinpitäjä) ja sen konserniyhtiöt (”Samsung”) tietävät, kuinka tärkeää tietosuoja on niiden asiakkaille, ja pyrkivät mahdollisimman selkeästi kertomaan, kuinka ne keräävät, käyttävät, julkaisevat, siirtävät ja tallentavat henkilötietojasi.

Tämä Tietosuojakäytäntö koskee mitä tahansa Samsungin laitetta, sivustoa, asiakaspalvelualustaa tai muuta verkkosovellusta, joka viittaa tai linkittää Tietosuojakäytäntöön (yhdessä ”Palvelut”). Tämä Tietosuojakäytäntö on voimassa siitä riippumatta, käytätkö Palveluita tietokoneella, matkapuhelimella, tabletilla, TV:llä, kodinkoneella tai muulla älylaitteella.

Seuraavassa on yhteenveto tärkeimmistä Tietosuojakäytännössä olevista viesteistä. Saat lisätietoja tietojesi käsittelemisestä napsauttamalla otsikoita tai jatkamalla lukemista alla.

Kerätyt tiedot

Samsung kerää erilaisia tietoja Palveluihin liittyen, kuten seuraavia:

• Kaikki suoraan antamasi tiedot
• Tiedot, joita Samsung kerää Palveluiden käytöstäsi
• Tiedot, joita Samsung hankkii kolmannen osapuolen lähteistä.

Voimme myös pyytää erillistä lupaasi kerätä tietoja tai ilmoittaa erikseen, miten keräämme henkilötietojasi tavalla, jota ei ole kuvattu tässä Tietosuojakäytännössä, jos se on tarpeen tietyissä lisäpalveluissa.

Tietojen käyttö ja jakaminen

Samsung käyttää keräämiään tietoja muun muassa seuraaviin asioihin:

• Pyytämiesi Palveluiden toimittaminen
• Palveluiden käyttötavan selvittäminen, jotta Samsung voi parantaa kokemustasi
• Saadakseen lisätietoja asiakkaistaan, jolloin voimme tarjota asianmukaista viestintää, palveluita ja kokemuksia
• Tarjotakseen mukautettua sisältöä ja mainostusta erillisellä luvallasi, jos se on tarpeen.

Samsung voi jakaa tietojasi seuraaville:

• Konserniyhtiöt – yritykset, jotka liittyvät Samsung Electronics Co. Ltd:hen yhteisen omistajuuden tai hallinnan kautta.
• Liiketoimintakumppanit – luotettavat yritykset, jotka voivat toimittaa tietoja mahdollisesti pitämistäsi tuotteista ja palveluista (jos olet antanut erillisen luvan).
• Palveluntarjoajat – yritykset, jotka toimittavat palveluita Samsungille tai sen puolesta.
• Viranomaiset – kun Samsungin edellytetään tekevän niin tai se on tarpeen Samsungin ja sen käyttäjien suojelemiseksi. 

Lisätietoja tietyistä tuotteista ja palveluista

• Vaikka tämä Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Samsungin Palveluita, Samsung toimittaa tarvittaessa sinulle myös tiettyjä erityisiä tietosuojaliitteitä, joissa on lisätietoja tiettyihin Palveluihin liittyvistä käytännöistä. Nämä liitteet koskevat kattamiensa Palveluiden käyttöä.

Ota yhteyttä

Samsung Electronics (UK) Limited
Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
Voit vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä tietosuojaa koskevan tukisivustomme kautta.

  • SAMSUNGIN MAAILMANLAAJUINEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

    Voimaantulopäivä: 25. toukokuuta 2018

    Samsung Electronics Co., Ltd., Samsung Electronics (UK) Limited, (EU:n kannalta Rekisterinpitäjä) ja sen konserniyhtiöt (”Samsung”) tietävät, kuinka tärkeää tietosuoja on niiden asiakkaille, ja pyrkivät mahdollisimman selkeästi kertomaan, kuinka ne keräävät, käyttävät, julkaisevat, siirtävät ja tallentavat henkilötietojasi. Tämä Tietosuojakäytäntö selittää Samsungin tietokäytännöt. Tämä Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Samsungin laitteita, sivustoja, asiakaspalvelualustoja tai muita verkkosovelluksia, jotka viittaavat tai linkittävät Tietosuojakäytäntöön (yhdessä ”Palvelut”). Tämä Tietosuojakäytäntö on voimassa siitä riippumatta, käytätkö Palveluita tietokoneella, matkapuhelimella, tabletilla, TV:llä, kodinkoneella tai muulla älylaitteella. Tämä käytäntö sisältää myös tällaisten laitteiden, sivustojen tai verkkosovellusten asiakastuen.
    Vaikka tämä Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Samsungin Palveluita, Samsung toimittaa tarvittaessa sinulle myös tiettyjä erityisiä tietosuojaliitteitä, joissa on lisätietoja tiettyihin Palveluihin liittyvistä käytännöistä. Nämä liitteet koskevat kattamiensa Palveluiden käyttöä.
    Tietosuojakäytännön ja toimittamiemme lisäkäytäntöjen lukeminen on hyvin tärkeää, koska nämä asiakirjat sisältävät tietoja siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään Palveluitamme käyttäessäsi.

    Tietosuojakäytännön päivitykset tulee tarkistaa usein. Jos Samsung päivittää Tietosuojakäytännön, se ilmoittaa merkittäväksi katsomistaan muutoksista ilmoituksilla etukäteen asianmukaisissa Palveluissa tai lähettämällä sinulle sähköpostia. Tietosuojakäytännön viimeisin versio on aina saatavilla osoitteessa. Yläosassa oleva ”Voimaantulopäivä” osoittaa, milloin Tietosuojakäytäntö on päivitetty viimeksi.

  • KERÄTYT TIEDOT

    Suoraan antamasi tiedot

    Voit joidenkin Palveluiden avulla antaa tietoja Samsungille suoraan. Esimerkiksi:

    • Useissa Palveluissa käyttäjät voivat luoda tilejä tai profiileita. Samsung pyytää näihin Palveluihin liittyen sinua antamaan tiettyjä tietoja itsestäsi tilin tai profiilin määrittämiseksi. Annat itsestäsi esimerkiksi tiettyjä tietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi, kun luot Samsung accountin.
    • Jos tilaat Samsungilta tuotteen tai maksullisen palvelun, Samsung pyytää nimeäsi, yhteystietojasi, toimitus- ja laskutusosoitettasi ja luottokorttitietojasi tilauksen käsittelemiseksi.
    • Jos otat yhteyttä Asiakaspalvelutiimiimme, kun haluat keskustella tuotteesta tai palvelusta, teet kyselyn tai lähetät valituksen, keräämme sinulta tietoja Samsungilta vaadittavasta palvelusta. Näitä kerättäviä tietoja ovat nimesi, ja kerättävät tiedot voivat kyselyn luonteen mukaan sisältää myös kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja laitetunnisteesi.
    • Voit viestiä muiden ihmisten kanssa joidenkin Samsungin Palveluiden avulla. Nämä viestit lähetetään Samsungin järjestelmien kautta.
    • Jos sallit yhteystietojen jakamisen Samsungin kanssa, Samsung kerää yhteystietojesi puhelinnumerot mahdollistaakseen tiedostojen jakamisen ja viestinnän yhteystiedoissa olevien henkilöiden kanssa. Voit poistaa tämän tiedostojen jako- ja viestintäominaisuuksien käytöstä tai rajoittaa jaon laajuutta siirtymällä profiiliasetuksiisi.


    Tietoja Palveluiden käytöstä

    Antamiesi tietojen lisäksi Samsung kerää tietoja Palveluiden käytöstäsi laitteessa olevan ohjelmiston avulla tai muilla keinoin. Keräämme seuraavia tietoja:

    • Laitetiedot - kuten laitteiston malli, laitteen laitteistotiedot, IMEI-numero ja muut yksilölliset laitetunnisteet, puhelinnumero, sarjanumero, myyntikoodi, käyttötallenne, nykyinen ohjelmistoversio, MCC (matkapuhelimen maatunnus), MNC (operaattorin verkkotunnus), MAC-osoite, IP-osoite, evästeet, pikselit, tilaustiedot, käyttöjärjestelmäversiot ja Palvelua käyttävän laitteen asetukset.
    • Lokitiedot – vianmääritystiedot, tekniset tiedot, virheen tiedot ja käyttötiedot, kuten Palveluiden käytön aika ja kesto, Palvelun kautta annetut hakukyselyn hakusanat ja laitteeseesi määritettyihin evästeisiin tallennetut tiedot. Lisätietoja evästeistä on sivustolla (http://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-are-cookies-and-how-do-i-enable-or-disable-them-on-my-samsung-galaxy-device/).
    • Sijaintitiedot – näitä voivat olla laitteesi GPS-signaali tai lähellä olevien Wi-Fi-käyttöpisteiden ja matkapuhelintornien tiedot, jotka voidaan lähettää Samsungille tiettyjä Palveluita käytettäessä ja tämän toiminnon ottamiseksi käyttöön.
    • Äänitiedot – näitä voivat olla äänesi tallenne, jonka Samsung luo (ja voi tallentaa palvelimiinsa), kun otat tämän toiminnon käyttöön ja hallitset Palvelua äänikomennoilla tai kun otat yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. (Huomaa, että jos käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, joka toimittaa puolestamme puhe tekstiksi -muunnospalvelua, tämä palveluntarjoaja voi vastaanottaa ja tallentaa tiettyjä äänikomentoja meidän ja luotettavan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan välisen sopimuksen mukaisesti.)
    • Samsung-näppäimistön tiedot – sanat, joita kirjoitat, kun otat ennakoiva teksti -toiminnon käyttöön. Tämä ominaisuus voi olla tarjottu Samsung accountisi yhteydessä tietojen synkronoimiseksi muiden Samsung-mobiililaitteidesi käyttöön. Voit tyhjentää tiedot ennakoivan tekstin asetuksissa.
    • Muut tiedot Palveluiden käytöstäsi, kuten käytetyt sovellukset, vieraillut sivustot ja tapa, jolla käsittelet Palvelun kautta tarjottua sisältöä.


    Tiedot kolmannen osapuolen lähteistä

    Samsung voi saada julkisesti ja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä (lain sallimissa rajoissa) sinusta tietoja, joita se voi yhdistää muihin sinulta tai sinusta saatuihin tietoihin. Samsung voi myös saada tietoja sinusta kolmannen osapuolen sosiaalisen verkoston palveluista, kun päätät muodostaa yhteyden kyseisiin palveluihin.


    Muut kerätyt tiedot

    Voimme myös kerätä muita tietoja sinusta, laitteestasi tai palveluiden käytöstäsi tavoilla, jotka kuvataan sinulle keräyspisteessä tai muulla tavalla erillisellä luvallasi, kun sitä edellytetään.
    Voit halutessasi olla toimittamatta meille tietynlaisia tietoja (esimerkiksi tietoja, joita pyydetään Samsung accountin rekisteröinnin aikana), mutta tämän tekeminen voi vaikuttaa kykyysi käyttää joitain Palveluita. Toimitamme sinulle asianmukaiset tiedot keräämishetkellä, jolloin voit tehdä päätöksen.

  • TIETOJESI KÄYTTÖ

    Käytämme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

    • sinun tai laitteesi rekisteröiminen Palveluun
    • pyytämäsi Palvelun tai ominaisuuden toimittaminen
    • mukautetun sisällön toimittaminen ja mukautettujen palveluiden toimittaminen aiempien Palvelussa tehtyjen toimien mukaan, mihin pyydetään tarvittaessa erillinen lupasi
    • mainostaminen, kuten mukautettujen mainosten ja sponsoroidun sisällön esittäminen ja markkinointiviestinnän lähettäminen sinulle, mihin pyydetään tarvittaessa erillinen lupasi
    • markkinoiden, asiakkaiden, tuotteiden mainoskampanjoiden ja palveluiden arvioiminen ja analysointi, jotta saamme lisätietoja, tarvittaessa tilastojen avulla, asiakkaistamme, jolloin voimme tarjota sinulle asianmukaista viestintää, palveluita ja kokemuksia.
    • tuotteita ja palveluita koskevan mielipiteen kysyminen ja asiakaskyselyiden suorittaminen erillisellä luvalla tarvittaessa
    • Samsungin Palveluiden käyttötavan selvittäminen Palveluiden parantamiseksi ja uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi
    • huoltopalveluiden ja tuen toimittaminen laitteellesi
    • ohjelmistopäivitysten tarjoaminen
    • ilmaisten arvontojen, palkintokilpailujen tai -kampanjoiden suorittaminen lain sallimissa rajoissa
    • muu erillisellä luvallasi tapahtuva käyttö.

    Yhdistämme sinulta saatuja tai sinua koskevia tietoja, mukaan lukien eri Palveluista ja laitteista saatuja tietoja, tämän Tietosuojakäytännön kanssa yhdenmukaisiin tarkoituksiin. Voimme esimerkiksi käyttää Samsung accountisi tietoja kaikissa Palveluissa, jotka edellyttävät Samsung accountia. Myös suositukset, mukautettu sisältö ja mukautetut ominaisuudet, joilla parannamme Palveluiden kokemustasi, perustuvat antamiisi tietoihin, jotka annat meille suoraan, Palveluita käyttäessäsi, sivustoamme selatessasi, tai tietoihin, jotka saamme luotettavilta kolmansilta osapuolilta ja joilla saamme lisätietoja asiakkaistamme. Kun käytämme luotettavia kolmansia osapuolia täydentämään tietokantaamme, varmistamme, että meidän ja kolmannen osapuolen toimittajan välillä on juridisesti sitova sopimus, jolla voimme varmistaa, että yhdistetyt tiedot on hankittu sinulta laillisesti. Tietojen yhdistämissyystä ja sovellettavan lain vaatimuksista riippuen sinulle tarjotaan mahdollisuutta hallita tällaista yhdistämistä esimerkiksi laitteen tai sovelluksen asetusvalikoissa tai käymällä verkkosivullamme, jossa voit käyttää tietosuojalain myöntämiä oikeuksiasi. Ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.


    Samsung tarjoaa useita valintoja tapoihin, joilla Samsung käyttää tietojasi. Voit tehdä valintoja siitä, otatko vastaan markkinointiviestintää meiltä päättämällä tilata viestintää ja, jos muutat mielesi, noudattamalla viestinnässä olevia tilauksen lopettamisohjeita. Voit myös tehdä valintoja muuttamalla asetuksia tietyissä Palveluissa, kun Samsung antaa viimehetken ilmoituksen, tai käymällä asianmukaisilla verkkosivuilla. Voit ottaa yhteyttä myös meihin, jos tarvitset apua vaihtoehtojesi hallinnoimisessa.
    Samsung käsittelee henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin. Samsung voi käsitellä henkilötietojasi eri oikeusperusteiden nojalla ja näihin kuuluu käsittely, joka: on tarpeen sinun ja Samsungin välisen sopimuksen toimeenpanemiseksi (esimerkiksi jotta sinulle voidaan toimittaa Palveluita ja jotta sinut voidaan tunnistaa ja todentaa sekä jotta voit käyttää tiettyjä Palveluita); on tarpeen oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi (esimerkiksi sovellettavien kirjanpitosääntöjen noudattamiseksi ja pakollisten viranomaisilmoitusten tekemiseksi); on tarpeen Samsungin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi (esimerkiksi sinun ja Samsungin välisen suhteen hallinnoimiseksi ja viestinnän, kokemusten ja asiakaspalvelun parantamiseksi); perustuu asiakkailta erikseen saatuun suostumukseen (joka mahdollistaa esimerkiksi sinulle osoitetun tuotteitamme ja palveluitamme koskevan viestinnän sekä markkinointitietojen toimittamisen sinulle). Antamasi suostumus voidaan myöhemmin peruuttaa koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojailmoituksen Ota yhteyttä -kohdassa määritetyllä tavalla tämän vaikuttamatta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista.

  • TIETOJESI JAKAMINEN

    Voimme luovuttaa tietosi sisäisesti yrityksessämme asianmukaisille tiimeille, kuten muun muassa asiakaspalvelutiimille, juridiselle tiimille, taloustiimille, myyntitiimille ja, jos olet valinnut markkinointiviestien vastaanottamisen, markkinointitiimeille. Voimme myös luovuttaa tietosi seuraaville osapuolille vain siinä laajuudessa, joka on tarpeen Palveluiden suorittamiseksi:

    • Konserniyhtiöt. Tietojasi voidaan jakaa Samsungin konserniyhtiöille näihin Tietosuojakäytännössä kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Termi ”konserniyhtiöt” viittaa yrityksiin, jotka liittyvät Samsung Electronics Co. Ltd:hen yhteisen omistajuuden tai hallinnan kautta. Samsungin konserniyhtiöitä ovat yritykset, joilla on Samsung Electronics -nimi. Konserniyhtiöt voivat myös sisältää muita yrityksiä, joilla on yhteinen omistajuus tai hallinta, kuten Samsung SDS Co., Ltd. Erityisesti Samsung SDS Co., Ltd. toimittaa ja ylläpitää Samsung Electronics Co., Ltd:n puolesta useita palveluita, kuten muun muassa Samsung account, Samsung Health, Samsung Pay, Etsi matkapuhelimeni, Mukautuspalvelu, Galaxy Apps (ostaja), Samsung Pass, Samsung Cloud, Samsung Themes, Samsung Social, Suojattu kansio, Sähköposti, Samsung Focus, Samsung Friends ja Suojattu Wi-Fi.
    • Liiketoimintakumppanit. Samsung voi myös jakaa tietojasi luotettujen liiketoimintakumppaneiden, kuten muun muassa puhelinoperaattoreiden, jälleenmyyjien ja jakelijoiden kanssa. Nämä osapuolet voivat käyttää tietojasi toimittaakseen sinulle pyytämiäsi palveluita ja tehdäkseen ennusteita kiinnostuksen kohteistasi ja voivat toimittaa sinulle markkinointimateriaalia, mainoksia ja muuta materiaalia erillisellä suostumuksellasi.
    • Palveluntarjoajat. Voimme myös luovuttaa tietosi huolellisesti valituille yrityksille, jotka toimittavat palveluita meille tai meidän puolestamme, kuten yrityksille, jotka auttavat meitä korjauksissa, asiakastukikeskuksissa, asiakastukitoimissa, mainonnassa, asiakastyytyväisyyskyselyiden suorittamisessa tai laskutuksessa tai jotka lähettävät puolestamme sähköpostia. Näiden osapuolten kykyä käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin kuin palveluiden toimittamiseen Samsungille on rajoitettu sopimusehdoin.
    • Muut osapuolet lain edellyttäessä tai sen ollessa tarpeen Samsungin Palveluiden suojaamiseksi. Voi olla tapauksia, joissa Samsung luovuttaa tietojasi muille osapuolille: lain tai pakollisen oikeusprosessin (kuten etsintäluvan tai muun oikeuden määräyksen) noudattaminen
      Samsungin Palveluita koskevien käytäntöjen noudattamisen tarkistaminen tai valvominen
      Samsungin tai sen konserniyhtiöiden, liiketoimintakumppaneiden tai asiakkaiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen.
    • Muut osapuolet, jotka liittyvät yritystapahtumiin. Samsung voi luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle fuusion, siirron, hankinnan tai myynnin yhteydessä tai konkurssitapauksessa.
    • Muut osapuolet luvallasi tai pyynnöstäsi. Tässä Tietosuojakäytännössä kuvattujen luovutusten lisäksi Samsung voi jakaa tietoja sinusta kolmansille osapuolille, kun annat siihen erikseen luvan tai pyydät jakamista itse.

  • TIETOJESI SUOJAAMINEN

    Suhtaudumme tietojesi suojaamiseen vakavasti ja olemme ottaneet käyttöön kohtuulliset fyysiset ja tekniset keinot suojataksemme Palveluiden yhteydessä keräämiämme tietoja. Huomaa kuitenkin, että vaikka Samsung suojaa niitä kohtuullisin keinoin, mikään sivusto, Internet-lähetys, tietokonejärjestelmä tai langaton yhteys ei ole täysin suojattu.

    KANSAINVÄLINEN TIEDONSIIRTO

    Palveluidemme käyttäminen voi sisältää henkilötietojesi siirtoa, tallennusta ja käsittelyä asuinmaasi ulkopuolella, Etelä-Koreassa, tämän käytännön mukaisesti. Palveluiden käyttösi voi myös sisältää henkilötietojesi siirron, tallennuksen ja käsittelyn muissa maissa, kuten muun muassa Euroopan talousalueella olevissa maissa, Yhdysvalloissa, Kiinassa, Singaporessa, Vietnamissa, Intiassa, Kanadassa, Filippiineillä ja Japanissa. Huomaa, että niiden Euroopan talousalueen ulkopuolella olevien maiden, joihin tietosi voidaan siirtää, tietosuojalait ja muut lait eivät ehkä ole yhtä kattavat kuin asuinmaasi lait. Ryhdymme sovellettavan lain mukaisesti tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät turvassa. Näitä toimia on mallisopimuslausekkeiden käyttäminen suojaamaan tietojen siirto ETA:n ulkopuolelle. Saadaksesi lisätietoja tai kopion voimassa olevista sopimuksista, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä vierailemalla tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.

  • OIKEUTESI

    Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinua koskevien tietojen keräämisestä ja pyytää korjaamaan näissä tiedoissa olevia virheitä, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää tietojen käsittelyn rajoitusta sekä pyytää tarkastaa omat henkilötietsii tai pyytää niiden poistamista tai siirtämistä. Joidenkin oikeustoimialueiden lakien mukaan Samsung voi kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka ovat tarpeettoman toistuvia, vaativat kohtuuttoman paljon teknistä vaivannäköä, vaarantavat muiden yksityisyyden tai ovat erittäin epäkäytännöllisiä taikka joissa paikallinen laki ei muulla tavoin edellytä tarkastusoikeuden toteuttamista. Jos haluat tehdä pyynnön päästäksesi tietoihisi, ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.
    Jos pyydät henkilötietojesi poistamista, tiedostat sen, ettet ehkä voi käyttää Palveluita ja että henkilötiedot voivat olla Samsungin tietueissa ja arkistoissa jonkin aikaa sovellettavan lain noudattamiseksi, mutta Samsung ei käytä näitä tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Ymmärrät sen, että poistamispyynnöstäsi huolimatta Samsung pidättää itsellään oikeudet pitää henkilötietosi tai relevantin osan niistä alla olevan kohdan "Tietojen säilytys" ja sovellettavien lakien mukaan. Samsung voi keskeyttää, rajoittaa tai lopettaa sivuston käyttöoikeutesi, jos rikot Samsungin Käyttöehtoja, kun se on tarpeen Samsungin tai sen konserniyhtiön, liiketoimintakumppanin, työntekijän tai asiakkaan oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.

  • TIETOJEN SÄILYTYS

    Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedot poistetaan tai pyyhitään järjestelmistämme, kun niitä ei enää tarvita.
    Käsittelemme ja säilytämme sinua koskevia tietoja asianmukaisesti seuraavan logiikan mukaan:
    1. ainakin sen ajan, jolloin tietoja käytetään palvelun toimittamiseksi
    2. lain, sopimuksen tai lakiin perustuvien velvoitteiden toteuttamisen edellyttämän ajan
    3. vain sen ajan, joka on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerättiin tai käsiteltiin – tai pidempään, jos jokin sopimus tai sovellettava laki sitä vaatii, tai tilastotarkoituksiin asianmukaisin turvatoimin.

  • KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT JA TUOTTEET SAMSUNGIN PALVELUISSA

    Samsungin Palvelut voivat linkittää kolmannen osapuolen sivustoihin ja palveluihin, joita Samsung ei hallitse. Samsung ei ole vastuussa sivustojen tai muiden palveluiden keräämien tietojen suojauksesta tai yksityisyydestä. Ole varovainen ja tutustu käyttämiesi kolmannen osapuolen sivustoja ja palveluita koskeviin tietosuojalausekkeisiin.
    Samsung voi myös asettaa saatavillesi tiettyjä kolmansien osapuolten kehittämiä tuotteita tai palveluita (esimerkiksi Galaxy Appsin tai sovellusten kautta saatavilla olevat sovellukset). Samsung ei ole vastuussa näistä kolmannen osapuolen tuotteista tai palveluista.
    Kolmannet osapuolet, jotka toimittavat sisältöä, mainoksia tai toimintoja Samsungin Palveluille
    Joitakin Samsungin Palveluiden sisältöä, mainontaa ja toimintoja voivat toimittaa kolmannet osapuolet, jotka eivät liity Samsungiin. Näissä tapauksissa olemme solmineet sopimussuhteen kyseisten kolmansien osapuolten kanssa. Esimerkiksi:

    • Samsung antaa sinun katsella sisällöntoimittajien tarjoamaa videosisältöä.
    • Kolmannet osapuolet kehittävät sovelluksia, jotka Samsung asettaa saataville Galaxy Appsin tai Sovellusten kautta.
    • Tietyt kolmannet osapuolet voivat esittää mainoksia tai seurata, mitä mainoksia käyttäjät näkevät ja miten käyttäjän vastaavat niihin.
    • Samsungin avulla voit jakaa tiettyä materiaalia muiden kanssa verkkoyhteisöpalveluissa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Google+:ssa ja LinkedInissä.

    Nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tai vastaanottaa tiettyjä tietoja Palveluiden käytöstäsi esimerkiksi evästeillä, pikseleillä, jäljitteillä ja vastaavilla tekniikoilla, ja näitä tietoja voidaan kerätä ajan mittaan ja yhdistää eri sivustoilla ja verkkopalveluissa kerättyihin tietoihin. Samsung ei hallitse näiden yritysten tietojen keräämis- ja käyttökäytäntöjä. Jotkin näistä yrityksistä osallistuvat alan kehittämiin ohjelmiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille valinnanvaraa siinä, ottavatko he vastaan kohdennettua mainontaa. Lisätietoja on Network Advertising Initiativen (http://networkadvertising.org) ja Digital Advertising Alliancen (http://www.aboutads.info/) sivustoissa. Ole varovainen ja tutustu käyttämiesi kolmannen osapuolen sivustoja ja palveluita koskeviin tietosuojalausekkeisiin.
    Jos muodostat yhteyden verkkoyhteisöpalveluun, Samsung voi saada ja tallentaa kyseisen palvelun todennustiedot, joiden avulla voit kirjautua sisään, sekä muita tietoja, jotka annat Samsungin ottaa vastaan näihin palveluihin yhdistettäessä.
    Huomaa myös, että jos muodostat yhteyden verkkoyhteisöpalveluun laitteella, jota muutkin käyttävät, nämä muut käyttäjät saattavat nähdä yhdistettyihin verkkoyhteisöpalveluihin tallennetut tai niissä esitettävät tiedot. Suosittelemme kirjautumaan ulos tällaisista sivustoista ja jakamaan tietoja vain luottamillesi henkilöille.

  • EVÄSTEET, JÄLJITTEET JA VASTAAVAT TEKNIIKAT

    Samsung sekä tietyt Samsungin Palveluissa sisältöä, mainontaa tai muita toimintoja toimittavat kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä, pikseleitä, jäljitteitä ja muuta tekniikkaa Samsungin Palveluiden tietyillä alueilla, mikä on kuvattu tarkemmin alla.

    Evästeet

    Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentavat tietoja tietokoneeseesi, TV:hesi, matkapuhelimeesi tai muuhun laitteeseesi. Niiden avulla evästeen laitteeseen asettanut osapuoli voi tunnistaa sinut eri sivustoissa, palveluissa, laitteissa ja/tai selausistunnoissa. Evästeitä voi käyttää moniin hyödyllisiin tarkoituksiin. Esimerkiksi:

    • Evästeet voivat muistaa kirjautumistunnuksesi, jolloin sinun ei tarvitse antaa todennustietoja joka kerran palveluun kirjautuessasi.
    • Evästeiden avulla Samsung ja kolmannet osapuolet voivat selvittää, mitkä Samsungin Palveluiden osat ovat suosituimpia, koska niiden avulla Samsung näkee, mitä sivuja ja ominaisuuksia vierailijat käyttävät ja kuinka paljon aikaa he viettävät sivuilla. Tutkimalla tällaisia tietoja Samsung voi paremmin sopeuttaa Palveluita ja tarjota sinulle paremman kokemuksen.
    • Evästeiden avulla Samsung ja kolmannet osapuolet näkevät, mitä mainoksia olet nähnyt, jotta et saa samaa mainosta joka kerran Palvelua käyttäessäsi.
    • Evästeiden avulla Samsung ja kolmannet osapuolet voivat toimittaa sinulle asianmukaista sisältöä ja mainontaa keräämällä tietoja Palveluiden ja muiden sivustojen ja sovellusten käytöstä.
    Kun käytät Palveluita selaimella, voit määrittää selaimesi hyväksymään kaikki evästeet, hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Kukin selain on erilainen, joten evästeasetusten muutosohjeet tulee tarkistaa selaimen Ohje-valikosta. Laitteen käyttöjärjestelmässä voi olla evästeiden lisähallintakeinoja..
    Huomaa, että jotkin Palvelut on suunniteltu toimimaan evästeiden kanssa ja evästeiden käyttäminen voi vaikuttaa kykyysi käyttää kyseisiä Palveluita tai niiden osia.

    Käytämme sivustossamme seuraavanlaisia evästeitä:

    Välttämättömät evästeet, joiden avulla voit tilata tuotteita ja saada palveluita sivustostamme.

    Suorituskykyevästeet, joiden avulla voimme analysoida sivustomme suorituskykyä ja suunnittelua ja tunnistaa virheet. Tällainen eväste voi esimerkiksi antaa meidän tunnistaa, että olet aiemmin käynyt sivustossamme, ja näyttää, mitkä sivustomme osat ovat suosituimpia, jolloin näemme, mitä sivuja vierailijat käyttävät useimmin ja kuinka kauan vierailijat ovat kullakin sivulla. Käytämme tähänmuun muassa Google Analyticsia, Adobea ja vastaavia analyysievästeitä..
    Esimerkiksi evästeen luomat sivuston käyttöä koskevat tiedot tallennetaan tavallisesti Googlen palvelimiin Yhdysvalloissa. Jos sijaitset EU:ssa tai Euroopan talousalueella, Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen. Koko osoitteesi lähetetään vain erityistapauksissa Googlen palvelimeen Yhdysvalloissa, jossa se lyhennetään. Google käyttää näitä tietoja kootessaan raportteja sivuston toiminnasta ja toimittaessaan muita sivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Selaimesi Google Analyticsin osana lähettämää IP-osoitetta ei liitetä mihinkään muihin Googlen pitämiin tietoihin. Voit estää evästeen luomien verkon käyttötietojen (IP-osoitteesi mukaan lukien) lähettämisen Googlelle ja käsittelemisen siellä, jos lataat ja asenna tämän selainlaajennuksen (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es).

    Saadaksesi lisätietoa muista palveluntarjoajista, ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.

    Toiminnalliset evästeet, jotka auttavat meitä toimittamaan paremman käyttäjäkokemuksen. Tämän tyyppinen eväste esimerkiksi varmistaa, että seuraavan käyntisi aikaan sivusto vastaa käyttäjäasetuksiasi tai Samsung accountia, josta olet muodostanut linkin sivustoomme, tai varmistaa sen, että siirryit sivustoomme Samsungin tai jonkin luotettavan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan lähettämästä sähköpostiviestistä.

    Mainostusevästeet, joiden avulla me ja tarkoin valikoidut kumppanimme voimme esittää sinulle mainoksia tai ottaa sinuun suoraan yhteyttä, kun olet erikseen antanut luvan tähän viestintään, jossa kiinnostuksen kohteisiisi etsitään vastaavuuksia esimerkiksi keräämällä tietoja sivustossamme selaamistasi tai tilaamistasi tuotteista. Käytämme esimerkiksi Googlen uudelleenmarkkinointimerkintöjä, joilla jälleenmyyjäkumppanimme voivat mainostaa tuotteita, joita olet selannut sivustossamme. Saat lisätietoja Googlen uudelleenmarkkinointimerkintöjen toiminnasta napsauttamalla tätä: http://www.google.co.uk/think/products/newremarketing-tag.html.
    Sivustomme voi myös näyttää sisältöä kolmannen osapuolen sivustosta tai palvelusta, mikä voi tallentaa kolmannen osapuolen evästeitä kiintolevyllesi tai selaimeesi. Emme hallinnoi näiden evästeiden tallentamista, mutta saat lisätietoa tutustumalla kyseisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin.

    Muu paikallinen tallennustila

    Samsung ja tietyt kolmannet osapuolet voivat käyttää Palveluiden yhteydessä muunlaisia paikallisia tallennustekniikoita, kuten Flash-evästeitä ja HTML5-paikallistallennusta. Nämä tekniikat ovat samanlaisia edellä käsiteltyjen evästeiden kanssa siinä mielessä, että ne tallennetaan laitteeseesi ja että niitä voidaan käyttää tallentamaan tietoja toimistasi ja asetuksistasi. Nämä tekniikat voivat kuitenkin hyödyntää laitteen muita osia kuin tavalliset evästeet, joten et ehkä voi hallita niitä selaimen tavallisilla työkaluilla ja asetuksilla. Saat lisätietoja Flash-evästeissä olevien tietojen poistamisesta tai käytöstä poistamisesta napsauttamalla tätä http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html.

    Jäljitteet ja/tai pikselit

    Samsung ja tietyt kolmannet osapuolet voivat käyttää myös jäljitteiksi tai pikseleiksi kutsuttua tekniikkaa, joka viestii tietoja laitteestasi palvelimeen. Jäljitteitä ja pikseleitä voidaan upottaa verkkosisältöön, videoihin ja sähköpostiviesteihin, ja niiden avulla palvelin voi lukea tietynlaisia tietoja laitteestasi, tietää, milloin olet katsellut tiettyä sisältöä tai tietyn sähköpostiviestin ja määrittää jäljitteet ja pikseleiden katsomisajan ja -päivän sekä laitteesi IP-osoitteen. Samsung ja tietyt kolmannet osapuolet käyttävät jäljitteitä ja pikseleitä eri tarkoituksiin, kuten Palveluiden käytön analysointiin ja (yhdessä evästeiden kanssa) toimittaakseen sinulle sopivampaa sisältöä ja mainontaa.
    Kun käytät Palveluitamme (pois lukien sivustot, joita kolmannen osapuolen palveluntarjoajat tarjoavat), sinua pyydetään antamaan erillinen lupa evästeiden tallentamiseen (mikä sisältää muut paikallisesti tallennettavat tekniikat, jäljitteet, pikselit ja muut laitteessasi olevat tiedot). Me ja edellä mainitut kolmannet osapuolet pyydämme myös sinua antamaan erillinen lupa näiden evästeiden käytölle (mikä sisältää paikallisesti tallennettavat tekniikat, jäljitteet, pikselit ja tiedot). Sivustomme/Palveluidemme kokemuksesi voi heiketä, jos et hyväksy evästeitä, ja saat lisätietoja, kun sinulta kysytään tätä erityistä lupaa.

  • VERKKOYHTEISÖPALVELUN LIITÄNNÄISET

    Samsungin palvelut käyttävät verkkoyhteisöpalvelun liitännäisiä (”Liitännäiset”). Kun käytät Palvelua, joka sisältää Liitännäisiä, tietoja voidaan siirtää suoraan laitteestasi verkkoyhteisöpalvelun operaattorille. Samsung ei vaikuta Liitännäisen keräämiin tietoihin. Jos olet kirjautunut verkkoyhteisöpalveluun, Samsung-palvelun käyttösi voidaan yhdistää verkkoyhteisöpalvelun tiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa Liitännäisen kanssa, esimerkiksi valitsemalla ”Tykkää”, ”Seuraa” tai ”Jaa”, tai syöttämällä kommentin, tiedot saattavat näkyä verkkoyhteisöpalvelun profiilissasi automaattisesti. Vaikka et ole kirjautunut verkkoyhteisöpalveluun, on mahdollista, että Liitännäiset lähettävät IP-osoitteesi verkkoyhteisöpalvelun operaattoreille. Sinun on otettava tämä huomioon Palveluita käyttäessäsi.
    Tietoja Samsungin Palveluiden Liitännäisten käyttämistä verkkoyhteisöpalvelun operaattoreista (”Operaattorit”) saa seuraavasta:

    Samsungin Palveluissa käytettyjen Liitännäisten Operaattorit Jos olet yhden tai useamman seuraavan verkkoyhteisöpalvelun jäsen etkä halua, että Operaattori yhdistää Palveluiden käyttötiedot Operaattorin tallentamiin jäsentietoihin, sinun on kirjauduttava ulos verkkoyhteisöpalvelusta ennen Samsungin Palveluiden käyttämistä.

    Facebook Rekisterinpitäjä: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5–7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland (”Facebook”). Lisätietoja on Facebookin tietosuojakäytäntösivustossa osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy/.

    Google+ Rekisterinpitäjä: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Lisätietoja on Googlen tietosuojakäytäntösivustossa osoitteessa https://www.google.com/privacy.

    LinkedIn Rekisterinpitäjä: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland (”LinkedIn”). Lisätietoja on LinkedInin tietosuojakäytännön sivustossa osoitteessa http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv.

    Twitter Rekisterinpitäjä: Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (”Twitter”). Lisätietoja on Twitterin tietosuojakäytäntösivustossa osoitteessa https://twitter.com/privacy.

  • Ota yhteyttä

    Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Samsungiin (EU:n rekisterinpitäjä) osoitteessa:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS, United Kingdom

    Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi, ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.

    Voit myös lähettää valituksen asianmukaiselle valvovalle viranomaiselle, jos suorittamamme henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa lakia. Kaikkien EU:n valvovien viranomaisten yhteystiedot ovat täällä: (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

  • Mukautuspalvelun Tietosuojailmoitus

    Me Samsungilla välitämme asiakkaidemme yksityisyyden suojasta. Koska me välitämme, olemme myös ryhtyneet toimiin varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme ja palvelumme on luotu sisäänrakennetun tietosuojan periaatetta hyödyntäen. Kaikkea keräämäämme tietoa käytetään tekemään tuotteistamme ja palveluistamme parhaita mahdollisia. Tätä tehdessämme, varmistamme aina sinun tietosi olevan suojattu ja niitä käytettävän vain silloin, kun se on tarpeen voidaksemme tarjota sinulle palvelua tai tuotetta. Ymmärrämme polun, jota tietosi seuraavat, varmistaaksemme, että se on turvallinen, suojattu ja tarpeellisen tietosuojalainsäädännön mukainen.

    Toivotamme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) osana tulleet muutokset tervetulleiksi. Osana valmistautumistamme GDPR:n voimaantuloon, olemme luoneet tietosuojaa koskevan tukisivuston. Tämä sivu on alusta, joka on suunniteltu tekemään minkä tahansa tietosuoja-asetuksen mukaisen kuuden oikeuden käyttämisestä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Ole hyvä ja klikkaa alla olevaa linkkiä siirtyäksesi tietosuojaa koskevalle tukisivustolle; nimeämämme tietosuojatoimisto tutkii kaikki sivustolle jätetyt viestit.

  • Lisätietoja tietyistä tuotteista ja palveluista

    Mukautuspalvelun Tietosuojailmoitus

    Voimaantulopäivä: 25.5.2018

    Samsung Electronics (UK) Limited (”Samsung” tai ”me”) ja sen konserniyhtiöt kunnioittavat tietosuojaasi liittyviä asioita. Tämä Tietosuojailmoitus koskee henkilötietoja, joita keräämme Mukautuspalvelulla. Se ei koske Samsungin tai sen konserniyhtiöiden tarjoamien muiden sovellusten, sivustojen tai palveluiden keräämiä tietoja.

    Mikä Mukautuspalvelu on?

    Samsungin laitteet, sovellukset ja palvelut (kukin ”Palvelu” ja yhdessä ”Palvelut”) on suunniteltu toimittamaan sinulle mukautettuja palveluita tukemalla toiveitasi ja tarpeitasi älykkäällä tavalla. Samsungin Mukautuspalvelu tarjoaa parannetun käyttäjäkokemuksen, jossa on mukautettua sisältöä ja suosituksia sinusta ja Palveluiden käytöstä saatujen tietojen mukaan. Mukautuspalvelu voi esimerkiksi parantaa Palveluiden käyttäjäkokemustasi tarjoamalla sinulle räätälöityjä vihjeitä ja tietoja, kun käytät Samsungin puheentunnistuspalvelua, tai muistamalla musiikin, jota kuuntelit sadepäivinä, ja suosittelemalla sitä myöhemmin. Jos annat komennon ”Muistuta, että ostan vettä, kun olen melkein kotona”, Mukautuspalvelu voi muistaa komennon ja muistuttaa ostamaan vettä, kun olet melkein kotona.

    Mukautuspalvelun käyttäminen edellyttää Samsung accountia. Tietosuojakäytäntömme, joka on osoitteessa https://account.samsung.com/membership/pp, (”Samsungin Tietosuojakäytäntö”) koskee Samsung accountin ja Mukautuspalvelun käyttöä. Tässä Tietosuojailmoituksessa on lisätietoja siitä, miten henkilötietoja käytetään Mukautuspalvelun osana, ja se tulee lukea yhdessä Samsungin Tietosuojakäytännön kanssa, jossa on lisätietoja tietojesi käsittelemisestä. Jos tämän Tietosuojailmoituksen ja Samsungin Tietosuojakäytännön ehdoissa on ristiriitoja, tämän Tietosuojailmoituksen ehdot ovat voimassa.


    Tässä Tietosuojailmoituksessa kuvataan Mukautuspalvelun kautta kerättyjen tietojen tyypit, se miten tietoja voidaan käyttää, se kuinka pitkään tietoja voidaan säilyttää, se keille niitä voidaan jakaa samoin kuin käytettävissäsi olevat tietojen käyttöön ja oikeuksiesi valvomiseen liittyvät vaihtoehdot. Kuvaamme myös toimia, joilla suojaamme tietoja, ja kerromme, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä tietosuojakäytäntöihin liittyvistä asioista. Samsung toimii henkilötietojen käsittelyn osalta rekisterinpitäjänä.


    Siirry haluamaasi kohtaan napsauttamalla jotakin alla olevista linkeistä:

    Mikä Mukautuspalvelu on?
    Hankkimamme tiedot
    Saatujen tietojen käyttötavat
    Mukautettu mainostus ja suoramarkkinointi
    Tietojen jakaminen
    Kansainvälinen tiedonsiirto
    Henkilötietojen säilyttäminen
    Kuinka voin poistaa Mukautuspalvelun hankkimia tietoja?
    Mitä tapahtuu, jos poistan Mukautuspalvelun keräämiä tietoja tai lopetan Mukautuspalvelun joidenkin tietojen keräämisen?
    Valintasi (mukaan lukien se, miten voit kumota lupasi käyttää Mukautuspalvelua)
    Käyttäjän oikeudet
    Henkilötietojesi suojaaminen
    Tietosuojailmoituksen päivitykset
    Yhteystiedot

    Hankkimamme tiedot

    Mitä enemmän Mukautuspalvelu saa sinusta selville, sitä nopeammin ja tarkemmin se voi antaa sinulle mukautettua sisältöä ja tietoja. Mukautuspalvelu on suunniteltu ymmärtämään kiinnostuksen kohteesi ja toiveesi sekä tietämään sijaintisi, ja se kerää ja analysoi tietoja sinusta eri tavoilla, mukaan lukien seuraavat:

    • Laitteen tiedot. Mukautuspalvelu kerää laitteesi yksilölliset tunnistetiedot, asetustiedot (kuten kieli- ja kelloasetukset), tilatiedot (kuten yhteydet muihin laitteisiin) ja kerää myös muita laitteitasi koskevia tietoja. Mukautuspalvelu tarkistaa myös laitteeseen asennetut tai siinä käynnissä olevat sovellukset. Mukautuspalvelu voi myös kerätä tietoja siitä, miten, milloin ja kuinka pitkään käytät Samsung accountiin liitettyjä laitteita. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tiedot Palveluiden ja Samsungin ja kolmannen osapuolen sovellusten ja palveluiden käytöstä laitteissa (kuten luettelo laitteessa olevista sovelluksista, laitteella soitetusta musiikista, vierailemistasi sivustoista ja tekemistäsi hauista).
    • Tietoja musiikista ja valokuvistasi. Mukautuspalvelu kerää ja analysoi tietoja, kuten nimikkeitä, tyylilajeja ja esittäjiä aiemmin toistetusta tai tallennetusta musiikista sekä tietoja valokuvistasi, kuten ajat ja paikat, jolloin/joissa tallennetut valokuvat on otettu.
    • Yhteystiedot ja viestintätiedot. Mukautuspalvelu käyttää yhteystietoluetteloasi ja kerää ja analysoi puhelu- ja tekstiviestihistoriaasi toimittaakseen sinulle palveluita, kuten määrittääkseen suhteesi muihin (esimerkiksi sukulaiset ja kaverit), määrittääkseen tärkeimmät yhteystiedot, määrittääkseen, kuka ottaa sinuun yhteyttä useimmin sekä määrittääkseen haluamasi yhteydenottotavan; näyttääkseen tietoja tärkeistä yhteystiedoistasi (esimerkiksi vastaamattomat puhelut) ja etsiäkseen yhteystietoja, joihin viittaat puheentunnistuksen aikana.
    • Kalenteritiedot. Mukautuspalvelu käyttää laitteesi kalenteria ja kerää ja analysoi kalenteritietojasi ottaakseen selville toiveesi, tallentaakseen erityistilaisuudet ja selvittääkseen sijaintisi.
    • Internet-selaushistoria. Mukautuspalvelu käyttää, kerää ja analysoi Internet-selaushistoriaasi (kuten vieraillut sivustot, hakusanat ja kirjanmerkit) oppiakseen kiinnostuksen kohteesi ja toiveesi, näyttääkseen lisää asianmukaisia hakutuloksia sekä tarjotakseen eri konteksteissa asianmukaiset tiedot ja toimittaakseen sinulle muita palveluita, jotka on kuvattu tässä Tietosuojailmoituksessa. Salaisessa tilassa (inkognito tai yksityinen tila) selaamisen hakuhistoriaa ei kerätä.
    • Sijaintitiedot. Mukautuspalvelu käyttää, kerää ja analysoi laitteesi tarkkaa sijaintia ja muita sijaintiisi liittyviä tietoja säännöllisesti Bluetooth- ja Wi-Fi-signaaleiden, kalenterimerkintöjen ja muiden tekniikoiden ja tietojen kautta tiettyyn käyttötarkoitukseen, kuten tarjotakseen sinulle sijaintiin liittyviä ilmoituksia tai pyytämiäsi tietoja. Jotta Mukautuspalvelu voi kerätä sijaintitietoja, laitteen Sijainti-asetusten on oltava käytössä. Tästä syystä Mukautuspalvelu pyytää joissain tapauksissa ottamaan Sijainti-asetukset käyttöön.
    • Samsung account, oma profiili ja Samsung-palveluiden tiedot. Mukautuspalvelu kerää ja analysoi tietoja, jotka on tallennettu Samsung accountiisi tai liittyvät siihen (kuten Samsung account -tunnus, yhteystiedot, nimi, syntymäaika ja sukupuoli), ja omaan profiiliisi rekisteröityjä tietoja. Mukautuspalvelu myös kerää ja analysoi tietoja, jotka liittyvät Palveluiden käyttöösi, kuten Samsung-sovellusten käyttöhistoriaan, puheentunnistuspalvelulla annettuihin käskyihin, Reminderiin määritettyihin ilmoituksiin ja sinulle annettuihin säätietoihin.
    • Asiakaspalvelutiedot. Mukautuspalvelu käyttää, kerää ja analysoi tietoja, jotka on saatu Samsung-asiakaspalvelun kanssa käymästäsi viestinnästä, kuten korjauspalveluista ja asiakkaan viestinnästä asiakaspalvelun henkilöstön kanssa, ostohistoriastasi Samsung-kaupoissa ja kampanjoista, joihin olet osallistunut.
    • Kolmannen osapuolen sovelluksiin ja palveluihin liittyvät tiedot. Sallimalla yhteyden kolmannen osapuolen sovellukseen tai palveluun voit antaa Mukautuspalvelun käyttää näiden kolmansien osapuolten sovellusten ja palveluiden käyttöön liittyviä palveluita ja toimittaa sinulle mukautettuja ominaisuuksia.

    Mukautuspalvelun kautta voimme ajan mittaan kerätä henkilötietoja verkkotoiminnastasi Mukautuspalvelua käyttävissä laitteissa. Keräämme myös tietoja, jotka on asetettu saataville kolmannen osapuolen alustojen ja sovellusten (kuten verkkoyhteisöpalvelun alustojen) tai verkkotietokantojen tai hakemistojen kautta tai jotka on muuten saatu lainmukaisesti. Näiden tietojen käsittelyyn voi kohdistua kolmannen osapuolen keräyshetkellä antamat tietosuojailmoitukset. Saamme esimerkiksi seuraavia tietoja: kolmannen osapuolen palveluita koskevan oston ja/tai käytön tilasi (esimerkiksi aktiivinen/ei-aktiivinen) ja tiedon siitä, miten käytät kolmannen osapuolen palveluita.


    Mukautuspalvelu tarjoaa valintoja siitä, miten Mukautuspalvelu käyttää ja analysoi tietynlaisia henkilötietoja, kuten puhelu- ja tekstiviestihistoriaasi, sijaintitietoja tai Internet-selaushistoriaa.


    Saatujen tietojen käyttötavat

    Mukautuspalvelu yhdistää ja analysoi edellä määritetyt tiedot ja toimittaa analysoidut tiedot Palveluille ja valtuuttamillesi kolmannen osapuolen sovelluksille seuraaviin käyttötarkoituksiin:

    • mukautetun sisällön ja tietojen toimittaminen
    • sellaisten menetelmien analysoiminen, joilla voidaan toimittaa sinulle parempia Palveluita
    • palveluiden parantaminen ja kehittäminen
    • mukautettujen sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainosten esittäminen
    • erillisellä luvallasi viestintä sähköpostitse ja palveluviesti-ilmoituksilla tuotteista ja palveluista, joita Samsung ja kolmannet osapuolet tarjoavat ja jotka on räätälöity kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

    Samsung käsittelee henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin. Samsungin oikeusperuste käsitellä henkilötietoja sisältää käsittelyn, joka:

    • perustuu lupaasi käyttää Mukautuspalvelua
    • on tarpeen Samsungin oikeutettujen etujen kannalta (esimerkiksi jotta voimme hallinnoida suhdetta sinuun ja parantaa Palveluita)
    • perustuu erillisen lupasi hankkimiseen (viestintään sähköpostitse ja palveluviesti-ilmoituksilla tuotteista ja palveluista ja markkinointitietojen toimittamiseen).

    Mukautettu mainostus ja suoramarkkinointi

    Mukautuspalvelu kerää, analysoi ja jakaa tietoja Palveluiden käytöstäsi ja verkkotoiminnoistasi ajan mittaan sekä kolmannen osapuolen sivustojen ja sovellusten kautta samoin kuin eri laitteiden kautta toimittaakseen sinulle kiinnostuksen kohteisiisi räätälöityjä mainoksia ja suoramarkkinointiviestejä (yhdessä ”Mainokset”) Samsungin ja kolmansien osapuolten tuotteista ja palveluista. Hankimme suostumuksesi henkilötietojen käsittelemiseen suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit kieltää Mukautuspalvelua käyttämästä näitä tietoja mukautetuissa Mainoksissa valitsemalla Samsung accountissasi Tietosuoja > Mukautuspalvelu > Hallitse kaikkia laitteita ja poistamalla asetuksen Mukautuspalvelua käyttävien mainosten käytöstä.
    Huomaa, että tämän asetuksen poistaminen käytöstä ei ehkä lopeta kaikkia Samsungin toimittamia Mainoksia (mukautetut Mainokset mukaan lukien). Voit edelleen saada Mainoksia Samsungilta, jos olet hyväksynyt niiden vastaanottamisen muista Palveluista. Saat lisätietoja muiden Palveluiden Mainoksista kieltäytymisestä kyseisen Palvelun Asetukset-valikosta.


    Tietojen jakaminen

    Emme luovuta henkilötietojasi Palveluiden kautta muulla kuin tässä Tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla. Mukautuspalvelu-tiimin rajoitetut jäsenet voivat käyttää ja käsitellä henkilötietoja työtehtävissään tai sopimusvelvoitteiden puitteissa. Voimme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme ja konserniyhtiöillemme sekä luotetuille palveluntarjoajille, jotka toimittavat Palvelun puolestamme ja joita sitoo tietojesi suojaamista koskeva sopimus. Emme anna palveluntarjoajille lupaa käyttää tai luovuttaa tietoja millään muulla tavalla kuin on tarpeen Palvelun toimittamiseksi puolestamme tai lain asettamien vaatimusten noudattamiseksi.

    Kansainvälinen tiedonsiirto

    Jotkin näistä henkilöstön jäsenistä, konserniyhtiöistä ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajista toimivat tai sijaitsevat ETA:n ulkopuolella, kuten sellaisissa maissa, joissa ei ehkä ole samantasoista tietosuojaa kuin asiakkaittemme kotimaassa. Näitä ovat rajoituksetta Etelä-Korea, Yhdysvallat ja Intia. Samsung ryhtyy kohtuullisiin toimiin sen varmistamiseksi, että nämä vastaanottajat noudattavat luottamuksellisuutta, ja Samsung käyttää esimerkiksi mallisopimuslausekkeita ja muita toimia varmistamaan, että siirretyt tiedot ovat suojattuja ja turvassa. Saat halutessasi näiden lausekkeiden kopion ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojailmoituksen Yhteystiedot-kohdassa määritetyllä tavalla.

    Kun käytät kolmannen osapuolen sovelluksia ja palveluita Mukautuspalvelulla, voimme välittää tiettyjä henkilötietoja kyseisten kolmannen osapuolen sovellusten ja palveluiden toimittajille, jotta he voivat toimittaa pyytämäsi Palvelun sinulle. Nämä kolmannet osapuolet voivat myös kerätä tiettyjä henkilötietoja suoraan laitteistasi Mukautuspalvelun avulla. Samsung ei ole vastuussa näiden kolmannen osapuolen toimittajien tietosuoja- tai tietoturvakäytännöistä. Näiden palveluntarjoajien tietosuoja- ja tietoturvkäytännöt, kuten tiedot meiltä vastaanotettavista tai sinulta kerättävistä tiedoista, kuuluvat näiden osapuolten tietosuojalausekkeiden piiriin, ja ne tulee tarkistaa.

    Samsung, sen tytäryhtiöt ja konserniyhtiöt ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voivat myös luovuttaa tietoja sinusta, (1) jos laki tai oikeustoimi (kuten oikeuden määräys tai haaste) edellyttää sitä, (2) vastauksena viranomaisten pyyntöihin, kuten valvontaviranomaisille, (3) Samsungin juridisten oikeuksien toimeenpanemiseksi tai puolustamiseksi, (4) kun uskomme, että luovuttaminen on tarpeen tai sopivaa fyysisen tai muunlaisen vahingon tai taloudellisen tappion estämiseksi, (5) epäillyn tai todellisen rikollisen toiminnan tutkinnan yhteydessä, (6) jos Samsung myy tai siirtää liiketoimintansa tai omaisuuseränsä kokonaan tai osittain (mukaan lukien fuusio, yritysosto, myynti, siirto, saneeraus, hajottaminen ja konkurssi) tai (7) muusta syystä erillisellä luvallasi.


    Henkilötietojen säilyttäminen

    Säilytämme sinua koskevia tietoja asianmukaisesti seuraavan logiikan mukaan:

    • ainakin sen ajan, jolloin tietoja käytetään Palvelun toimittamiseksi
    • lain, sopimuksen tai lakiin perustuvien velvollisuuksien edellyttämällä tavalla
    • vain sen ajan, joka on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerättiin tai käsiteltiin – tai pidempään, jos jokin sopimus tai sovellettava laki sitä vaatii, tai tilastotarkoituksiin asianmukaisin turvatoimin.

    Samsung käsittelee henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin. Samsungin oikeusperuste käsitellä henkilötietoja sisältää käsittelyn, joka:

    Kuinka voin poistaa Mukautuspalvelun hankkimia tietoja?

    Mukautuspalvelun keräämät ja analysoimat tiedot poistetaan, kun poistat Samsung accountisi. Voit myös koska tahansa pyytää Mukautuspalvelun keräämien ja analysoimien tietojen poistamista – jopa ennen Samsung accountin poistamista – Samsung accountin Yksityisyysasetukset-valikosta. Huomaa, että joissakin tapauksissa palvelimiimme tallennettujen tietojen kokonaan poistamiseen voi mennä noin kaksi vuorokautta.


    Mitä tapahtuu, jos poistan Mukautuspalvelun keräämiä tietoja tai estän Mukautuspalvelua keräämästä joitain tietoja?

    Jos poistat koottuja tietoja, Mukautuspalvelun toimittaman mukautetun sisällön tarkkuus ja/tai laatu voi/voivat heiketä. Jotkin mukautustoiminnot voivat edellyttää poistamiasi tietoja tai tietoja, joiden käyttöoikeuden olet estänyt Mukautuspalvelulta, ja näiden toimintojen käytön jatkaminen voi edellyttää, että sallit Mukautuspalvelun taas kerätä ja käyttää asianmukaisia tietoja.


    Henkilötietojesi suojaaminen

    Samsung ylläpitää asianmukaisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan Palveluiden kautta saatuja henkilötietoja tahattomalta, laittomalta tai luvattomalta tuhoamiselta, häirinnältä, menettämiseltä, muutokselta, käytöltä tai julkaisemiselta. Samsung ylläpitää myös kohtuullisia menettelytapoja, joilla voidaan varmistaa, että kyseiset tiedot ovat luotettavia niiden tarkoitetussa käytössä ja että ne ovat oikeat, täydelliset ja ajan tasalla.


    Valintasi (mukaan lukien se, miten voit kumota lupasi käyttää Mukautuspalvelua)

    Samsung kunnioittaa tekemiäsi valintoja ja pyrkii tarjoamaan erilaisia tapoja hallita tietojasi. Voit koska tahansa poistaa Mukautuspalvelun käytöstä Samsung accountisi Asetukset-valikon Mukautuspalvelu-asetuksella, jolloin Samsung lopettaa mukautetun sisällön ja tietojen toimittamisen sekä Mukautuspalvelun suorittaman tietojesi keräämisen, yhdistämisen ja analysoinnin. Jos muutat asetuksia, jotka on kuvattu edellä kohdassa Mukautettu mainostus ja suoramarkkinointi, Mukautuspalvelun keräämiä ja analysoimia tietoja ei enää käytetä mainostamiseen.
    Voit myös määrittää niiden tietojen luokat, joita Mukautuspalvelu voi kerätä ja analysoida, sekä Mukautuspalvelun tuen tietyissä Palveluissa. Myöhemmät päätökset eivät kuitenkaan vaikuta Mukautuspalvelun keräämiin, yhdistämiin ja analysoimiin tietoihin, eikä Mukautuspalvelun poistaminen käytöstä poista Mukautuspalvelun aiemmin keräämiä, yhdistämiä ja analysoimia tietoja. Vaikka poistat Mukautuspalvelun käytöstä, voit edelleen käyttää kunkin Palvelun tarjoamia oletusominaisuuksia. Voit valita erilaisia asetuksia, jotka on esitelty alla:


    • Jos haluat muuttaa Mukautuspalvelun asetuksia kussakin laitteessa, jotka on rekisteröity Samsung accountiisi, toimi seuraavasti:
      - Älypuhelimet tai tabletit: Asetukset > Pilvi ja tilit > Tilit > Samsung account > Tietosuoja > Mukautuspalvelu
      - Puettavat laitteet: Asetukset > Tili > Mukautuspalvelu
    • Jos haluat muuttaa Mukautuspalvelun asetuksia kaikissa laitteissa, jotka on rekisteröity Samsung accountiisi, toimi seuraavasti:
      - Sivusto: https://account.samsung.com/membership/pp > Henkilökohtaisten tietojen asetukset
      - Älypuhelimet tai tabletit: Asetukset > Pilvi ja tilit > Tilit > Samsung account > Tietosuoja > Mukautuspalvelu > Hallitse kaikkia laitteita

    Edellä olevat tarkemmat asetukset voivat muuttua Mukautuspalvelua tukevien päivitettyjen ja uusien laitemallien mukaan. Huomaa, että mukautettu käyttäjäkokemus voi muuttua Mukautuspalvelun käytöstä poistamisen vuoksi.

    Käyttäjän oikeudet

    Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinua koskevien tietojen keräämisestä ja pyytää korjaamaan näissä tiedoissa olevia virheitä, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää tietojen käytön rajoitusta sekä pyytää omien henkilötietojesi tarkastamista, poistamista tai siirtämistä. Joidenkin oikeustoimialueiden lakien mukaan Samsung voi kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka ovat tarpeettoman toistuvia, vaativat suhteettoman paljon teknistä vaivannäköä, vaarantavat muiden yksityisyyden tai ovat erittäin epäkäytännöllisiä taikka tilanteissa, joissa paikallinen laki ei muulla tavoin edellytä tarkastusoikeuden toteuttamista. Jos haluat tehdä pyynnön päästäksesi tietoihisi, ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme. Voit myös poistaa ja/tai ladata (30 viime päivän tiedot) tietosi älypuhelimissa tai tableteissa: Asetukset > Pilvi ja tilit > Tilit > Samsung account > Tietosuoja > Mukautuspalvelu, Asiakaspalvelutiedot pois lukien.
    Jos pyydät henkilötietojesi poistamista, hyväksyt sen, ettet ehkä voi käyttää Yrityspalveluita ja että henkilötiedot voivat olla Samsungin tietueissa ja arkistoissa jonkin aikaa sovellettavan lain noudattamiseksi, mutta Samsung ei käytä näitä tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Ymmärrät sen, että poistamispyynnöstäsi huolimatta Samsung pidättää itsellään oikeuden säilyttää henkilötietosi tai merkittävän osan niistä oman tietojensäilytyskäytäntönsä ja sovellettavien lakien mukaan, jos Samsung on jäädyttänyt, rajoittanut tai irtisanonut sivuston käyttöoikeutesi seurauksena siitä, että olet rikkonut Samsungin Käyttöehtoja. Samsung säilyttää mainitut tiedot, jos se on tarpeen Samsungin, sen konserniyhtiön, liiketoimintakumppaneiden, työntekijöiden tai asiakkaiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.


    Henkilötietojesi suojaaminen

    Samsung ylläpitää asianmukaisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan Palveluiden kautta saatuja henkilötietoja tahattomalta, laittomalta tai luvattomalta tuhoamiselta, häirinnältä, menettämiseltä, muutokselta, käytöltä tai julkaisemiselta. Samsung ylläpitää myös kohtuullisia menettelytapoja, joilla voidaan varmistaa, että kyseiset tiedot ovat luotettavia niiden tarkoitetussa käytössä ja että ne ovat oikeat, täydelliset ja ajan tasalla.


    Tietosuojailmoituksen päivitykset

    Tätä Tietosuojailmoitusta voidaan ajoittain päivittää vastaamaan Palveluiden henkilötietojen käytäntöjen muutoksia tai sovellettavan lain muutoksia. Julkaisemme ilmoituksen sivustoomme ja/tai laitteeseesi ilmoittamaan sinulle etukäteen Tietosuojailmoituksen merkittävistä muutoksista, ja ilmoituksen yläosassa näkyy, koska se on viimeksi päivitetty.


    Yhteystiedot

    Jos sinulla on kysymyksiä, ota meihin (EU:n rekisterinpitäjä) yhteyttä osoitteessa
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS


    Voit vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä tietosuojaa koskevan tukisivustomme kautta.
    Voit myös lähettää valituksen valvovalle viranomaiselle, jos suorittamamme henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa lakia.


    SAMSUNGIN MAAILMANLAAJUINEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ – SMART TV ‑LIITE

    Samsungin Smart TV -palvelu tarjoaa erilaisia toimintoja, jotka toimittavat parannettua videosisältöä, mukautettuja TV-kokemuksia, elokuvia, yhteyksiä verkkoyhteisöpalveluihin ja kyvyn hallita Smart TV:tä äänikomennoin ja olla yhteydessä siihen niillä. Samsung kerää, käyttää, jakaa ja tallentaa tietoja Smart TV:n ja Smart TV:seen liitettyjen laitteiden kautta Samsungin Maailmanlaajuisen tietosuojakäytännön kuvaamilla tavoilla. Tässä Liitteessä on lisätietoja joidenkin Smart TV -toimintojen tietosuojakäytännöistä.

    Smart TV:n avulla voit helposti etsiä ja käyttää video-ohjelmia ja muuta sisältöä. Voit esimerkiksi käyttää tietoja kaapeli- tai satelliittioperaattorin tarjoamista suorista TV-ohjelmista ja kolmannen osapuolen tilattavasta videosisältötarjonnasta haettavilla oppailla, jotka näkyvät Smart TV:ssä.
    Suorien televisio-ohjelmien osalta Samsung päättää, mikä sisältö on saatavilla osittain postinumerosi perusteella. Lisäksi Smart TV auttaa sinua etsimään ja kokemaan muuta itsellesi sopivaa Smart TV -sisältöä korostamalla ohjelmia ja sisältöä, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua, tai tarjoamalla lisäpalveluita, jotka parantavat katselukokemustasi. Nämä suositukset ja lisäpalvelut perustuvat seuraaviin:

    • tiedot Samsung-sovellusten kautta Smart TV:ssä tai muissa laitteissa katselemastasi, ostamastasi, lataamastasi tai suoratoistamastasi sisällöstä (katso lisätietoja TV:n katselutiedoista alla olevasta kohdasta Katselutietopalvelut)
    • tiedot sovelluksista, joita olet käyttänyt Smart TV:n kautta
    • tiedot Tykkää-, Älä tykkää- ja Katsele nyt -painikkeiden ja muiden painikkeiden napsautuksista Smart TV:ssäsi
    • hakuehdot, jotka annat Smart TV:n hakutoimintoihin, mukaan lukien aika, jolloin etsit tiettyä videosisältöä
    • muut Smart TV:n käyttö- ja laitetiedot, mukaan lukien rajoituksetta IP-osoite, lokitiedot ja tiedot, joilla laitteisto- tai ohjelmistokokoonpanosi voidaan tunnistaa, selaintiedot ja pyytämäsi sivut.


    Katselutietopalvelut

    Jotta Samsung pystyy tarjoamaan sinulle mukautetun ja yksilöllisen Smart TV -elämyksen, jotkin Samsungin toiminnoista ja palveluista käyttävät katseluhistoriaasi ja Smart TV:n käyttötietojasi.
    Television katseluhistoria sisältää tietoja Smart TV:ssä katsotuista verkoista, kanavista, sivustoista ja ohjelmista sekä niiden parissa vietetystä ajasta.
    Näiden tietojen tallennukseen voidaan käyttää automaattista sisällöntunnistusta (ACR, Automatic Content Recogition) ja muita tekniikoita. Smart TV siirtää videokatkelmat tai televisiovirittimen tiedot katsottujen ohjelmien määrittämistä varten.
    Voit muuttaa tietosuojaan liittyvää valintaasi milloin tahansa siirtymällä asetusvalikkoon ja poistamalla tietyn toiminnon tai palvelun harkintasi mukaan käytöstä, jolloin television katseluhistoriaa ei enää kerätä kyseisen toiminnon tai palvelun osalta.
    Palveluidemme käyttäminen voi sisältää henkilötietojesi siirtoa, tallennusta ja käsittelyä asuinmaasi ulkopuolella, Etelä-Koreassa, tämän käytännön mukaisesti. Palveluiden käyttösi voi myös sisältää henkilötietojesi siirron, tallennuksen ja käsittelyn muissa maissa, kuten muun muassa Euroopan talousalueella olevissa maissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Huomaa, että niiden Euroopan talousalueen ulkopuolella olevien maiden, joihin tietosi voidaan siirtää, tietosuojalait ja muut lait eivät ehkä ole yhtä kattavat kuin asuinmaasi lait. Ryhdymme sovellettavan lain mukaisesti tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät turvassa. Näitä toimia on mallisopimuslausekkeiden käyttäminen suojaamaan tietojen siirto ETA:n ulkopuolelle. Saadaksesi lisätietoja tai kopion voimassa olevista sopimuksista, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä vierailemalla tietosuojaa koskevan tukisivustomme kautta.
    Huomaa, että tietosuojaan liittyvä valinta saattaa vaikuttaa joidenkin katselutietoihin perustuvien palveluiden käytettävyyteen tai laatuun.


    Kiinnostukseen pohjautuva mainontapalvelu

    Kiinnostukseen pohjautuva mainontapalvelu (”IBA-palvelu”) on suunniteltu tarjoamaan mahdollisuus hankkia ja katsella hyödyllisiä, interaktiivisia ja kiinnostukseen pohjautuvia mainoksia, joita tarjoavat Samsung ja kolmannet osapuolet Samsung Smart TV:ssä tai muissa Samsung-yhtiön ja kolmansien osapuolten alustoilla tai laitteilla, mukaan lukien lineaariset mainokset, verkkomainokset, laitteet ja tabletit.

    Jotta laitteillasi esitetyt mainokset olisivat ajankohtaisempia, IBA-palvelu valikoi mainoksia televisionkatseluhistoriasi (mukaan lukien tiedot verkoista, kanavista, vierailluista verkkosivuista ja ohjelmista, joita Samsung Smart TV:llä on katsottu sekä se, miten kauan niitä on katsottu), Samsung Smart TV:n käyttötietojen sekä muiden tilastotietojen mukaan, jotka on hankittu luotettavien kolmansien osapuolten tietolähteistä. Samsung voi käyttää automaattista sisällöntunnistamista (ACR, Automatic Content Recogition) ja muuta tekniikkaa TV-katseluhistoriasi luomiseen.

    Yllä olevien tietojen perusteella Samsung luo Samsung Smart TV -ryhmiä, joissa on samanlaiset kiinnostuksen kohteet, ja käyttää näitä ryhmiä IBA-palvelussa. Yllä olevia tietoja käytetään määrittämään ryhmät, joihin sinun Samsung Smart TV osoitetaan, ja mitä mainoksia laitteesi tämän seurauksena vastaanottaa.

    Voit poistaa IBA-palvelun käytöstä koska tahansa Samsung Smart TV:n asetusvalikossa.

    Huomaa, että IBA-palvelua koskeva, tietosuojaan liittyvä valinta ei vaikuta siihen, saatko tai toimitetaanko sinulle muun tyyppisiä mainoksia ja markkinointiviestejä, jotka eivät erityisesti perustu television katseluhistoriaan tai Samsung Smart TV:n käyttötietoihin. Muun tyyppiset mainokset ja markkinointi perustuvat muihin tietoihin, kuten sijaintiin yleisellä tasolla ja muihin arvioituihin tai pääteltyihin tietoihin. Ne saattavat olla vähemmän relevantteja, koska ne eivät perustu kiinnostuksen kohteisiisi.

    Lisätietoja IBA-palvelusta on saatavilla tämän Liitteen lopussa olevasta IBA-palveluiden Tietosuojailmoituksesta.


    PSID

    Smart TV -katseluhistoria ja käyttötiedot, jotka kerätään kiinnostukseen perustuvaa mainontaa varten, yhdistetään satunnaiseen, ei-pysyvään ja nollattavaan laitetunnistimeen, PSID:hen.
    Voit koska tahansa nollata PSID:n Smart TV:n asetusvalikossa. Kun se on nollattu, Smart TV -katseluhistorian ja Smart TV:n käyttötietojen linkki kiinnostukseen perustuvaan mainontaan poistetaan aiemmasta PSID:stä. Muista, että jos nollaat PSID:n, mukautettujen ja kiinnostukseen perustuvien mainosten laatua ei ehkä hienosäädetä.


    Puheentunnistus

    Voit hallita Smart TV:täsi ja käyttää monia sen ominaisuuksia äänikomennoilla.
    Jos otat puheentunnistuksen käyttöön, voit olla äänelläsi vuorovaikutuksessa Smart TV:n kanssa. Puheentunnistustoiminnon toimittamiseksi äänikomennot lähetetään (muiden laitetta koskevien tietojen, kuten laitetunnisteiden kanssa) Samsungille, ja Samsung muuntaa äänikomennot tekstiksi. Tämän lisäksi Samsung voi kerätä äänikomentoja ja niihin liittyviä tekstejä, jotta se voi arvioida ja parantaa toimintoja. Samsung kerää äänikomentosi vain, kun teet tarkkoja hakupyyntöjä Smart TV:lle napsauttamalla aktivointipainiketta joko kaukosäätimessä tai näytössä ja puhumalla kaukosäätimen mikrofoniin.
    Jos et ota puheentunnistusta käyttöön, et voi käyttää puheentunnistustoimintoja.
    Voit koska tahansa poistaa puheentunnistuksen tietojen keruun käytöstä asetusvalikosta. Tämä kuitenkin estää sinua käyttämästä puheentunnistustoimintoja.

    Lisätietoja puheentunnistuspalvelusta on saatavilla tämän Liitteen lopussa olevasta puheentunnistuspalvelun Tietosuojailmoituksesta.


    Kolmannet osapuolet

    Huomaa, että kun katselet videota tai käytät kolmannen osapuolen tarjoamia sovelluksia tai sisältöä, kyseinen toimittaja voi kerätä tai vastaanottaa tietoja Smart TV:stä (esimerkiksi sen IP-osoitteen ja laitetunnistimet), pyydetyn tapahtuman (esimerkiksi pyynnön ostaa tai vuokrata video) sekä sovelluksen tai palvelun käyttösi. Samsung ei ole vastuussa näiden toimittajien tietosuoja- tai tietoturvakäytännöistä. Ole varovainen ja tutustu käyttämiesi kolmannen osapuolen sivustoja ja palveluita koskeviin tietosuojalausekkeisiin.


    Maakohtaiset toiminnot

    Huomaa, että jotkin tässä Smart TV -liitteessä kuvatut toiminnot eivät ehkä ole saatavilla asuinpaikkastasiriippuen.

    Puheentunnistuspalvelua koskeva Tietosuojailmoitus

    Voimaantulopäivä: 25. toukokuuta 2018

    Samsung Electronics (UK) Limited (”Samsung” tai ”me”) ja sen konserniyhtiöt kunnioittavat tietosuojaasi. Tämä Tietosuojailmoitus koskee kaikkia henkilötietoja, jota Samsung kerää Puheentunnistuspalvelun (”Puheentunnistuspalvelu”) kautta.

    Puheentunnistuspalvelu on palvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia löytää ja katsella sisältöä ja hallita Samsung-tuotteita äänen avulla. Sen ominaisuuksiin sisältyvät luonnollisen kielen prosessointi sisältöhaussa ja Samsung Smart TV:n hallinta: Internet, sää ja muut palvelut, joita käyttäjät odottavat Samsung Smart TV:ltään.

    Voit käyttää ja nauttia parannetusta Bixby-puheentunnistusominaisuudesta valitsemasi kielen mukaan. Kun Bixby on aktivoitu, havaitset sen Samsung Smart TV:n näytön kuvakkeissa, bannereissa tai muissa merkeissä.

    Tämä Tietosuojailmoitus antaa tarkempia lisätietoja siitä, miten henkilötietojasi käytetään Puheentunnistuspalvelun yhteydessä, ja tämä Tietosuojailmoitus tulisi lukea yhdessä Samsungin Maailmanlaajuisen tietosuojakäytännön kanssa, jota sovelletaan myös Puheentunnistuspalveluiden vastaanottamiseen ja joka on saatavilla osoitteessa https://account.samsung.com/membership/pp.

    Tässä Tietosuojailmoituksessa kuvataan Puheentunnistuspalvelun kautta kerättyjen tietojen tyypit, miten tietoja voidaan käyttää, kuinka pitkään tietoja voidaan säilyttää, keille niitä voidaan jakaa sekä käytettävissäsi olevat tietojen käyttöön ja oikeuksiesi käyttämiseen liittyvät vaihtoehdot. Samsung kuvaa myös toimia, joilla se suojaa tietoja, ja kertoo, kuinka Samsungiin voi ottaa yhteyttä tietosuojakäytäntöihin liittyvissä asioissa. Samsung on henkilötietojen käsittelyn osalta rekisterinpitäjä.

    Samsungin hankkimat tiedot

    Samsung saattaa hankkia Puheentunnistuspalvelun kautta tietoja sinusta lukuisilla eri tavoilla. Samsungin hankkimien henkilötietojen tyyppejä ovat seuraavat:

    • Samsung accountin tiedot (valinnainen). Kun kirjaudut Samsung accountiisi Smart TV:n kautta, Samsung saattaa kerätä Samsung accountiin liittyviä tietoja Puheentunnistuspalvelun käyttöön. Tällaisia tietoja ovat muun muassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja Samsung account -tunnus.
    • Vuorovaikutus Puheentunnistuspalvelun kanssa. Samsung saattaa kerätä Puheentunnistuspalvelun kanssa vaihtamiasi tietoja palveluvuorovaikutuksen kautta, mukaan lukien tallenteet puhekomennoistasi (kuten kysymykset, pyynnöt ja ohjeet), kuvista ja muista syötteistä sekä tiedoista, joita vastaanotat palveluista (kuten vastaukset ja sisältö). Samsung voi myös kerätä muita tietoja, jotka liittyvät Puheentunnistuspalvelun käyttöösi, mukaan lukien tiedot, joita se saa Samsungin ja kolmannen osapuolen sovelluksilta ja palveluilta (kuten käyttämiisi sovelluksiin liittyvät tiedot, vieraillut sivustot ja yhteystietoluettelot, kuvat, musiikki, kalenterimerkinnät, kirjanmerkit ja muiden Samsungin ja kolmansien osapuolten sovellusten, sivustojen ja palveluiden sisältö ja tiedot), joita käytetään Puheentunnistuspalvelun kanssa Palveluiden (kuten musiikin toisto ja sää) toimittamiseksi.
    • Sijaintitiedot. Samsung voi saada laitteesi sijainnin ja muut sijaintiisi liittyvät tiedot TV:seen tallennettujen postinumerotietojen kautta, jotka voidaan hankkia IP-osoitteesi tai toimiesi kautta tiettyihin tarkoituksiin, kuten Palveluiden toimittamiseksi.
    • Laite- ja sovellustiedot. Samsung saattaa kerätä automaattisin keinoin Puheentunnistuspalvelua käyttävistä laitteista tietoja, kuten laitemallit, käyttöjärjestelmäversiot, laitteen kokoonpanot ja asetukset, IP-osoitteet ja laitetunnisteet ja muut yksilölliset tunnisteet. Samsung voi myös kerätä tietoja siitä, miten, milloin ja kuinka pitkään käytät puheentunnistuspalvelua käyttäviä laitteita, kuten tietoja Puheentunnistuspalvelun ja Samsungin ja kolmannen osapuolen sovellusten ja palveluiden käytöstä laitteissa (kuten luettelo laitteessa olevista sovelluksista, laitteella soitetusta musiikista, vierailemistasi sivustoista ja tekemistä hauista).

    Samsungin palvelimet saattavat vastaanottaa tietoja siitä, kun olet vuorovaikutuksessa Puheentunnistuspalvelun kanssa. Tällaisia tietoja ovat muun muassa vuorovaikutuksesi Puheentunnistuspalvelun kanssa, maantieteellinen sijaintisi ja laitteet, joissa Puheentunnistuspalvelu on käytössä.

    Saatujen tietojen käyttötavat

    Samsung saattaa käyttää Puheentunnistuspalvelun kautta keräämiään tietoja seuraaviin asioihin:

    • toimittaakseen sinulle Palveluita, kuten vastatakseen Puheentunnistuspalvelun kautta tuleviin pyyntöihin, kysymyksiin ja ohjeisiin
    • tunnistaakseen ja todentaakseen sinut, jotta voit käyttää tiettyjä Puheentunnistuspalveluita
    • parantaaksemme ja mukauttaaksemme kokemustasi Äänipalvelusta, kuten toimittaaksemme sisältöä ja vastauksia, jotka on räätälöity käyttäjillemme ja tavalle, jolla he käyttävät Äänipalvelua
    • erillisellä luvallasi viestiäksemme sinulle tuotteistamme ja palveluistamme ja toimittaaksemme sinulle ilmoituksia, sisältöä, hälytyksiä, tarjouksia, kampanjoita, markkinointitietoja, tiedotteita ja mainoksia
    • vastataksemme pyyntöihisi ja kyselyihisi
    • Samsungin liiketoiminnan harjoittaminen, arviointi ja parantaminen (mukaan lukien uusien tuotteiden kehittäminen; tuotteiden ja palvelujen parantaminen; viestinnän hallinta; tuotteiden, asiakaspohjan ja palveluiden analysointi; markkinatutkimuksen tekeminen; tilastojen tekeminen ja kirjanpidon, auditoinnin sekä muiden sisäisten toimintojen tekeminen)
    • antaaksemme sinun käyttää tiettyjä kolmannen osapuolen sovelluksia ja palveluita
    • suojautuaksemme petokselta ja muulta rikolliselta toiminnalta ja korvausvaatimuksilta, tunnistaaksemme ne ja estääksemme ne
    • noudattaaksemme sovellettavia juridisia vaatimuksia, alan standardeja ja omia käytäntöjämme, kuten tätä Tietosuojailmoitusta ja Samsung accountin Tietosuojakäytäntöä, ja toimeenpannaksemme ne.

    Samsung voi Puheentunnistuspalvelun kautta kerätä henkilötietoja verkkotoiminnastasi Puheentunnistuspalvelua käyttävissä laitteissa ja kolmannen osapuolen sovelluksissa, sivustoissa ja muissa verkkopalveluissa. Voimme käyttää Palveluissamme kolmannen osapuolen analyysipalveluita. Näitä analyysipalveluita hallinnoivat palveluntarjoajat auttavat meitä analysoimaan Palveluiden käyttöäsi ja parantamaan Palveluitamme. Hankkimamme tiedot voidaan luovuttaa näille palveluntarjoajille tai muille asianmukaisille kolmansille osapuolille, tai nämä voivat kerätä niitä suoraan. Nämä tahot käyttävät tietoja esimerkiksi arvioidakseen Palveluiden käyttöä samoin kuin auttamaan Palveluiden tarjoamista ja suorittamaan teknisten ongelmien vianmäärityksen.

    Samsung käsittelee henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin. Samsung voi käsitellä henkilötietojasi eri oikeusperusteiden nojalla ja näihin kuuluu käsittely, joka: on tarpeen sinun ja Samsungin välisen sopimuksen toimeenpanemiseksi (esimerkiksi jotta sinulle voidaan toimittaa Palveluita ja jotta sinut voidaan tunnistaa ja todentaa sekä jotta voit käyttää tiettyjä Palveluita); on tarpeen oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi (esimerkiksi sovellettavien kirjanpitosääntöjen noudattamiseksi ja pakollisten viranomaisilmoitusten tekemiseksi); on tarpeen Samsungin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi (esimerkiksi sinun ja Samsungin välisen suhteen hallinnoimiseksi ja Palveluiden parantamiseksi); perustuu asiakkailtamme saatuun suostumukseen (joka mahdollistaa esimerkiksi sinulle osoitetun tuotteitamme ja palveluitamme koskevan viestinnän sekä markkinointitietojen toimittamisen sinulle). Antamasi suostumus voidaan myöhemmin peruuttaa koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojailmoituksen Yhteyden ottaminen -kohdassa määritetyllä tavalla tämän vaikuttamatta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista.

    Voidaksesi solmia sopimuksen, sinun on annettava henkilötietoja käsittelyä varten edellä kuvatulla tavalla. Jos et anna meille henkilötietoja, emme voi toimittaa sinulle kaikkia Puheentunnistuspalvelun kautta saatavilla olevia toimintoja.

    Tietojen jakaminen

    Emme luovuta henkilötietojasi Palveluiden kautta muulla kuin tässä Tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla. Samsungin Puheentunnistuspalvelu-tiimin rajoitetut jäsenet voivat käyttää ja käsitellä henkilötietojasi työtehtävissään tai sopimusvelvoitteiden puitteissa. Voimme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme ja konserniyhtiöillemme sekä palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluita puolestamme. Emme salli palveluntarjoajia käyttämään tai luovuttamaan tietoja millään muulla tavalla kuin on tarpeen palveluiden toimittamiseksi puolestamme tai lain asettamien vaatimusten noudattamiseksi.

    Kun käytät kolmannen osapuolen sovelluksia ja palveluita Puheentunnistuspalvelun avulla, Samsung voi lähettää tiettyjä henkilötietoja kyseisten kolmannen osapuolen sovellusten ja palveluiden toimittajille, jotta he voivat toimittaa pyytämäsi palvelut. Näitä tietoja voivat esimerkiksi olla sovellusten ja palveluiden käytössä käyttämäsi äänikomennot, sijaintisi ja muut sijaintitiedot sekä muut tiedot, joiden avulla pyytämäsi palvelut voidaan toimittaa. Nämä kolmannet osapuolet voivat myös kerätä tiettyjä henkilötietoja suoraan laitteistasi Puheentunnistuspalvelun avulla. Samsung ei ole vastuussa näiden kolmannen osapuolen toimittajien tietosuoja- tai tietoturvakäytännöistä. Näiden palveluntarjoajien tietosuoja- ja tietoturvakäytännöt, kuten tiedot meiltä vastaanotettavista tai sinulta kerättävistä tiedoista, kuuluvat näiden osapuolten tietosuojalausekkeiden piiriin, ja suosittelemme sinua tarkastamaan ne.

    Samsung, sen tytäryhtiöt ja konserniyhtiöt ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voivat myös luovuttaa tietoja sinusta, (1) jos laki tai oikeustoimi (kuten oikeuden määräys tai haaste) edellyttää sitä, (2) vastauksena viranomaisten pyyntöihin, kuten lainvalvontaviranomaisille, (3) Samsungin juridisten oikeuksien toimeenpanemiseksi tai puolustamiseksi, (4) kun uskomme, että luovuttaminen on tarpeen tai sopivaa fyysisen tai muunlaisen vahingon tai taloudellisen tappion estämiseksi, (5) epäillyn tai todellisen rikollisen toiminnan tutkinnan yhteydessä, (6) jos Samsung myy tai siirtää liiketoimintansa tai omaisuuseränsä kokonaan tai osittain (mukaan lukien fuusio, yritysosto, saneeraus, hajottaminen ja konkurssi) tai (7) muusta syystä sinun luvallasi.

    KANSAINVÄLINEN TIEDONSIIRTO

    Palveluidemme käyttäminen voi sisältää henkilötietojesi siirtoa, tallennusta ja käsittelyä asuinmaasi ulkopuolella, Etelä-Koreassa, tämän käytännön mukaisesti. Palveluiden käyttösi voi myös sisältää henkilötietojesi siirron, tallennuksen ja käsittelyn muissa maissa, kuten muun muassa Euroopan talousalueella olevissa maissa ja Yhdysvalloissa. Huomaa, että niiden Euroopan talousalueen ulkopuolella olevien maiden, joihin tietosi voidaan siirtää, tietosuojalait ja muut lait eivät ehkä ole yhtä kattavat kuin asuinmaasi lait. Ryhdymme sovellettavan lain mukaisesti tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät turvassa. Näitä toimia on mallisopimuslausekkeiden käyttäminen suojaamaan tietojen siirto ETA:n ulkopuolelle. Saadaksesi lisätietoja tai kopion voimassa olevista sopimuksista, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä vierailemalla tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.

    TIETOJEN SÄILYTYS

    Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedot poistetaan tai pyyhitään järjestelmistämme, kun niitä ei enää tarvita.
    Käsittelemme ja säilytämme sinua koskevia tietoja asianmukaisesti seuraavan logiikan mukaan:
    1. ainakin sen ajan, jolloin tietoja käytetään palvelun toimittamiseksi
    2. lain, sopimuksen tai lakiin perustuvien velvoitteiden toteuttamisen edellyttämän ajan
    3. vain sen ajan, joka on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerättiin tai käsiteltiin – tai pidempään, jos jokin sopimus tai sovellettava laki sitä vaatii, tai tilastotarkoituksiin asianmukaisin turvatoimin.

    Valintasi

    Voit koska tahansa poistaa Puheentunnistuspalvelun käytöstä asetusvalikossa, mutta tämä voi estää sinua käyttämästä Puheentunnistuspalvelua.

    Samsung tarjoaa lisäksi tiettyjä valintamahdollisuuksia sinulta hankittavien henkilötietojen suhteen. Jos haluat päivittää asetuksesi, rajoittaa meiltä saamaasi viestintää tai lähettää pyynnön, ota meihin yhteyttä tämän Tietosuojailmoituksen kohdassa Yhteystiedot kuvatulla tavalla.

    OIKEUTESI

    Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinua koskevien tietojen keräämisestä ja pyytää korjaamaan näissä tiedoissa olevia virheitä, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää tietojen käsittelyn rajoitusta sekä pyytää tarkastaa omat henkilötietosi tai pyytää niiden poistamista tai siirtämistä. Joidenkin oikeustoimialueiden lakien mukaan Samsung voi kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka ovat tarpeettoman toistuvia, vaativat kohtuuttoman paljon teknistä vaivannäköä, vaarantavat muiden yksityisyyden tai ovat erittäin epäkäytännöllisiä taikka joissa paikallinen laki ei muulla tavoin edellytä tarkastusoikeuden toteuttamista. Jos haluat tehdä pyynnön päästäksesi tietoihisi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä vierailemalla tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.
    Jos pyydät henkilötietojesi poistamista, tiedostat sen, ettet ehkä voi käyttää Palveluita ja että henkilötiedot voivat olla Samsungin tietueissa ja arkistoissa jonkin aikaa sovellettavan lain noudattamiseksi, mutta Samsung ei käytä näitä tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Ymmärrät sen, että poistamispyynnöstäsi huolimatta Samsung pidättää itsellään oikeudet pitää henkilötietosi tai relevantin osan niistä alla olevan kohdan "Tietojen säilytys" ja sovellettavien lakien mukaan. Samsung voi keskeyttää, rajoittaa tai lopettaa sivuston käyttöoikeutesi, jos rikot Samsungin Käyttöehtoja, kun se on tarpeen Samsungin tai sen konserniyhtiön, liiketoimintakumppanin, työntekijän tai asiakkaan oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.

    Henkilötietojesi suojaaminen

    Samsung ylläpitää hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan Palvelun kautta saatuja henkilötietoja tahattomalta, laittomalta tai luvattomalta tuhoamiselta, häirinnältä, menettämiseltä, muutokselta, käytöltä tai luovuttamiselta. Samsung ylläpitää myös kohtuullisia menettelytapoja, joilla voidaan varmistaa, että kyseiset tiedot ovat luotettavia niiden tarkoitetussa käytössä ja että ne ovat oikeat, täydelliset ja ajan tasalla.

    Tietosuojailmoituksen päivitykset

    Tätä Tietosuojailmoitusta voidaan ajoittain päivittää vastaamaan Palveluiden henkilötietojen käytäntöjen muutoksia tai sovellettavan lain muutoksia. Julkaisemme ilmoituksen sivustoomme ja/tai laitteeseesi ilmoittamaan sinulle Tietosuojailmoituksen merkittävistä muutoksista, ja ilmoituksen yläosassa näkyy, koska se on viimeksi päivitetty.

    OTA YHTEYTTÄ

    Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Samsungiin (EU:n rekisterinpitäjä) osoitteessa:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS, United Kingdom
    Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi, ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.

    Voit myös lähettää valituksen asianmukaiselle valvovalle viranomaiselle, jos suorittamamme henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa lakia. Kaikkien EU:n valvovien viranomaisten yhteystiedot ovat täällä: (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

    Kiinnostukseen pohjautuvan mainontapalvelun Tietosuojailmoitus

    Voimaantulopäivä: 25. toukokuuta 2018

    Samsung Electronics (UK) Limited (”Samsung” tai ”me”) ja sen konserniyhtiöt kunnioittavat tietosuojaasi liittyviä huolia. Tämä Tietosuojailmoitus koskee kaikkia henkilötietoja, jotka Samsung kerää kiinnostukseen pohjautuvan mainontapalvelun (Interest Based Advertisement services, ”IBA-palvelu”) kautta.

    Tämä Tietosuojailmoitus antaa tarkempia lisätietoja siitä, miten henkilötietojasi käytetään IBA-palvelun yhteydessä, ja tämä Tietosuojailmoitus tulisi lukea yhdessä Samsungin Maailmanlaajuisen tietosuojakäytännön kanssa, jota sovelletaan myös IBA-palvelun vastaanottamiseen ja joka on saatavilla osoitteessa https://account.samsung.com/membership/pp.

    Tässä Tietosuojailmoituksessa Samsung kuvailee niitä tietotyyppejä, joita kiinnostukseen pohjautuvien mainosten yhteydessä käytetään, miten näitä tietoja käytetään, miten kauan niitä säilytetään, kenen kanssa niitä jaetaan ja lisäksi saatavillasi olevia valintoja siitä, miten Samsung käyttää tietoa ja miten voit käyttää oikeuksiasi. Samsung kuvaa myös toimia, joilla se suojaa tietoja, ja kertoo, kuinka Samsungiin voi ottaa yhteyttä tietosuojakäytäntöihin liittyvissä asioissa. Samsung on henkilötietojen käsittelyn osalta rekisterinpitäjä.


    Mikä on IBA-palvelu?

    IBA-palvelu on suunniteltu tarjoamaan mahdollisuus hankkia ja katsella hyödyllisiä, interaktiivisia ja kiinnostukseen pohjautuvia mainoksia, joita tarjoavat Samsung ja kolmannet osapuolet Samsung Smart TV:ssä tai muissa Samsung-yhtiön ja kolmansien osapuolten alustoilla tai laitteilla, mukaan lukien lineaariset mainokset, verkkomainokset, laitteet ja tabletit.

    Jotta laitteillasi esitetyt mainokset olisivat ajankohtaisempia, IBA-palvelu valikoi mainoksia televisionkatseluhistoriasi (mukaan lukien tiedot verkoista, kanavista, vierailluista verkkosivuista ja ohjelmista, joita Samsung Smart TV:llä on katsottu sekä se, miten kauan niitä on katsottu), Samsung Smart TV:n käyttötietojen sekä muiden tilastotietojen mukaan, jotka on hankittu luotettavien kolmansien osapuolten tietolähteistä. Samsung voi käyttää automaattista sisällöntunnistamista (ACR, Automatic Content Recogition) ja muuta tekniikkaa TV-katseluhistoriasi luomiseen.

    Yllä olevien tietojen perusteella Samsung luo Samsung Smart TV -ryhmiä, joissa on samanlaiset kiinnostuksen kohteet, ja käyttää näitä ryhmiä IBA-palvelussa. Yllä olevia tietoja käytetään määrittämään ryhmät, joihin sinun Samsung Smart TV osoitetaan, ja mitä mainoksia laitteesi tämän seurauksena vastaanottaa.


    PSID

    Laitteen käyttötiedot, joita kerätään IBA-palvelua varten, yhdistetään satunnaiseen, ei-pysyvään ja nollattavaan laitetunnistimeen, PSID:hen. Voit nollata PSID:si, kuten tämän Tietosuojailmoituksen Valintasi-osiossa on määritelty.


    Samsungin hankkimat tiedot

    Samsung hankkii IBA-palvelun kautta tietoja laitteistasi lukuisilla eri tavoilla. Samsungin hankkimat tiedot sisältävät seuraavia:

    • Laitteen tiedot. Samsung kerää tietoja muun muassa seuraavista: laitteesi malli, käyttöjärjestelmäversiot, laitteen kokoonpano ja asetukset, IP-osoite, laitetunnisteet ja muut tunnisteet.
    • Laitteen käyttö- ja lokitiedot. Samsung kerää tietoa siitä, miten, koska ja miten pitkään käytät laitteita, mukaan lukien vuorovaikutuksesi IBA-palvelun, Samsungin ja laitteilla olevien kolmansien osapuolten sovellusten ja palveluiden (kuten laitteilla oleva sovellusluettelo) kanssa.
    • Katselutiedot. Samsung kerää TV:n katseluhistoriasi. Television katseluhistoria sisältää tietoja Samsung Smart TV:ssä katsotuista verkoista, kanavista, sivustoista ja ohjelmista sekä niiden parissa vietetystä ajasta. Samsung voi käyttää automaattista sisällöntunnistamista (ACR, Automatic Content Recogition) ja muuta tekniikkaa TV-katseluhistorian keräämiseen.
    • Tilastotiedot. Samsung voi käyttää sinun tai laitteidesi tilastotietoja, kuten yleistä sijaintia ja arvioitua ikäryhmää. Samsung kerää näitä tilastotietoja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä (lain sallimalla tavalla), kuten kolmansien osapuolten palveluntarjoajilta. Samsung työskentelee vain sellaisten kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka varmistavat, että nämä tiedot on hankittu sovellettavan lain mukaisesti ja että ne voidaan tarjota Samsungille käyttöön ja luovutukseen.

    Samsungin palvelimet vastaanottavat tietoja siitä, kun olet vuorovaikutuksessa IBA-palvelun kanssa. Tällaisia tietoja ovat muun muassa vuorovaikutuksesi IBA-palvelun kanssa, maantieteellinen sijaintisi ja laitteet, joita käytät IBA-palvelun vastaanottamiseen.


    Saatujen tietojen käyttötavat

    Samsung käyttää IBA-palvelun kautta keräämiään tietoja seuraaviin asioihin:

    • IBA-palvelun tarjoaminen sinulle
    • IBA-palvelukokemuksesi parantaminen ja räätälöinti
    • Erillisellä luvallasi viestintä sähköpostitse ja palveluviesti-ilmoituksilla tuotteista ja palveluista, joita Samsung ja kolmannet osapuolet tarjoavat ja jotka on räätälöity kiinnostuksen kohteittesi mukaan
    • Vastataksemme pyyntöihisi ja kyselyihisi
    • Samsungin liiketoiminnan harjoittaminen, arviointi ja parantaminen (mukaan lukien uusien tuotteiden kehittäminen; tuotteiden ja palvelujen parantaminen; viestinnän hallinta; tuotteiden, asiakaspohjan ja palveluiden analysointi; markkinatutkimuksen tekeminen; tilastojen tekeminen ja kirjanpidon, auditoinnin sekä muiden sisäisten toimintojen tekeminen)
    • Suojautuaksemme petokselta ja muulta rikolliselta toiminnalta ja korvausvaatimuksilta, tunnistaaksemme ne ja estääksemme ne
    • Noudattaaksemme sovellettavia juridisia vaatimuksia, alan standardeja ja omia käytäntöjämme, kuten tätä Tietosuojailmoitusta ja Samsung accountin Tietosuojakäytäntöä, ja toimeenpannaksemme ne.

    Samsung käsittelee henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin. Samsung voi käsitellä henkilötietojasi eri oikeusperusteiden nojalla ja näihin kuuluu käsittely, joka on: tarpeellista sinun ja Samsungin välisen sopimuksen täytäntöönpanon kannalta (esimerkiksi siksi, että sinulle voidaan tarjota IBA-palvelu ja jotta sinut voidaan tunnistaa ja vahvistaa); tarpeellista, jotta laillisia vaatimuksia voidaan noudattaa (esimerkiksi jotta sovellettavia kirjanpitosääntöjä voidaan noudattaa ja jotta viranomaisille voidaan luovuttaa pakollisia tietoja); tarpeellista Samsungin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi (esimerkiksi jotta Samsung voi hallinnoida suhdetta sinuun ja parantaa IBA-palvelua); ja käsittely joka perustuu asiakkaiden suostumukseen (esimerkiksi jotta Samsung voi viestiä asiakkaan kanssa tuotteistaan ja palveluistaan ja tarjota markkinointitietoja), jonka voi jälkeenpäin peruuttaa koska tahansa asetukset-valikosta tämän Tietosuojailmoituksen Valintasi-kohdassa määritellyllä tavalla ilman, että se vaikuttaa ennen suostumuksen peruutusta tehtyjen tietojen käsittelyn laillisuuteen.

    Sinun tulee luovuttaaa henkilötietojasi käsittelyyn yllä kuvatulla tavalla, jotta voit vastaanottaa IBA-palvelua. Jos et anna meille henkilötietoja, emme voi toimittaa sinulle kaikkia IBA-palvelun kautta saatavilla olevia toimintoja.


    Tietojen jakaminen

    Emme luovuta henkilötietojasi IBA-palvelun kautta, pois lukien tässä Tietosuojailmoituksessa ja Samsungin Maailmanlaajuisessa tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Samsungin Mainostuspalvelutiimin rajoitetut jäsenet voivat käyttää ja käsitellä henkilötietoja työtehtävissään tai sopimusvelvoitteiden puitteissa. Voimme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme ja konserniyhtiöillemme sekä palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluita puolestamme. Emme valtuuta palveluntarjoajia käyttämään tai luovuttamaan tietoja millään muulla tavalla kuin on tarpeen palveluiden toimittamiseksi puolestamme tai lain asettamien vaatimusten noudattamiseksi.

    Samsung, sen tytäryhtiöt ja konserniyhtiöt ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voita myös luovuttaa tietoja sinusta, (1) jos laki tai oikeustoimi (kuten oikeuden määräys tai haaste) edellyttää sitä, (2) vastauksena viranomaisten pyyntöihin, kuten lainvalvontaviranomaisille, (3) Samsungin juridisten oikeuksien toimeenpanemiseksi tai puolustamiseksi, (4) kun uskomme, että luovuttaminen on tarpeen tai sopivaa fyysisen tai muunlaisen vahingon estämiseksi, (5) epäillyn tai todellisen rikollisen toiminnan tutkinnan yhteydessä, (6) jos Samsung myy tai siirtää liiketoimintansa tai omaisuuseränsä kokonaan tai osittain (mukaan lukien fuusio, yritysosto, saneeraus, hajottaminen tai konkurssi) tai (7) muusta syystä sinun luvallasi.


    KANSAINVÄLINEN TIEDONSIIRTO

    Palveluidemme käyttäminen voi sisältää henkilötietojesi siirtoa, tallennusta ja käsittelyä asuinmaasi ulkopuolella, Etelä-Koreassa, tämän käytännön mukaisesti. Palveluiden käyttösi voi myös sisältää henkilötietojesi siirron, tallennuksen ja käsittelyn muissa maissa, kuten muun muassa Euroopan talousalueella olevissa maissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Huomaa, että niiden Euroopan talousalueen ulkopuolella olevien maiden, joihin tietosi voidaan siirtää, tietosuojalait ja muut lait eivät ehkä ole yhtä kattavat kuin asuinmaasi lait. Ryhdymme sovellettavan lain mukaisesti tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät turvassa. Näitä toimia on mallisopimuslausekkeiden käyttäminen suojaamaan tietojen siirto ETA:n ulkopuolelle. Saadaksesi lisätietoja tai kopion voimassa olevista sopimuksista, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä vierailemalla tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.


    TIETOJEN SÄILYTYS

    Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedot poistetaan tai pyyhitään järjestelmistämme, kun niitä ei enää tarvita.
    Käsittelemme ja säilytämme sinua koskevia tietoja asianmukaisesti seuraavan logiikan mukaan:
    1. ainakin sen ajan, jolloin tietoja käytetään palvelun toimittamiseksi
    2. lain, sopimuksen tai lakiin perustuvien velvoitteiden toteuttamisen edellyttämän ajan
    3. vain sen ajan, joka on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerättiin tai käsiteltiin – tai pidempään, jos jokin sopimus tai sovellettava laki sitä vaatii, tai tilastotarkoituksiin asianmukaisin turvatoimin.


    Valintasi

    Voit nollata PSID:n milloin tahansa asetusvalikossa. Nollauksen jälkeen television katseluhistoria ja Smart TV:n käyttötiedot sekä niiden liitokset aikaisempaan PSID:hen poistetaan. Muista, että jos nollaat PSID:n, se saattaa vaikuttaa IBA-palvelun laatuun.

    Voit myös poistaa IBA-palvelun käytöstä koska tahansa Samsung Smart TV:n asetusvalikossa.

    Huomaa, että IBA-palvelua koskeva, tietosuojaan liittyvä valinta ei vaikuta siihen, saatko tai toimitetaanko sinulle muun tyyppisiä mainoksia ja markkinointiviestejä, jotka eivät erityisesti perustu television katseluhistoriaan tai Samsung Smart TV:n käyttötietoihin. Muun tyyppiset mainokset ja markkinointi perustuvat muihin tietoihin, kuten sijaintiin yleisellä tasolla ja muihin arvioituihin tai pääteltyihin tietoihin. Ne saattavat olla vähemmän relevantteja, koska ne eivät perustu kiinnostuksen kohteisiisi.


    Henkilötietojesi suojaaminen

    Samsung ylläpitää hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojia, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilötietoja, joita Samsung hankkii IBA-palvelun kautta, tahatonta, laitonta tai valtuuttamatonta tuhoamista, häirintää, menetystä, muuttamista, pääsyä, luovuttamista tai käyttöä vastaan. Samsung ylläpitää myös kohtuullisia menettelytapoja, joilla voidaan varmistaa, että kyseiset tiedot ovat luotettavia niiden tarkoitetussa käytössä ja että ne ovat oikeat, täydelliset ja ajan tasalla.


    Tietosuojailmoituksen päivitykset

    Tätä Tietosuojailmoitusta päivitetään säännöllisesti, jotta se heijastaa Samsungin henkilötietojen menettelyjen muutoksia, jotka koskevat IBA-palvelua, tai muutoksia sovellettavassa lainsäädännössä. Julkaisemme ilmoituksen sivustoomme ja/tai laitteeseesi ilmoittamaan sinulle Tietosuojailmoituksen merkittävistä muutoksista, ja ilmoituksen yläosassa näkyy, koska se on viimeksi päivitetty.


    OTA YHTEYTTÄ

    Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Samsungiin (EU:n rekisterinpitäjä) osoitteessa:
    European Data Protection Officer
    Samsung Electronics (UK) Limited
    Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS, United Kingdom
    Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi, ole hyvä ja vieraile tietosuojaa koskevalla tukisivustollamme.

    Voit myös lähettää valituksen asianmukaiselle valvovalle viranomaiselle, jos suorittamamme henkilötietojesi käsittely rikkoo sovellettavaa lakia. Kaikkien EU:n valvovien viranomaisten yhteystiedot ovat täällä: (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080).

    SAMSUNGIN MAAILMANLAAJUINEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ – MOBIILILAITELIITE

    Samsungin mobiililaitteet, päällä pidettävät laitteet ja muut vastaavat tekniikat ja palvelut (yhdessä ”Mobiililaitteet”) tarjoavat erilaisia toimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat esimerkiksi tarkkailla ja parantaa kuntoaan ja hyvää oloaan, parantaa käyttäjäkokemusta, tehdä mobiilimaksuja ja hallita Mobiililaitteitaan äänikomennoilla. Kun käyttäjä käyttää Mobiililaitteitaan, Samsung kerää, käyttää, jakaa ja tallentaa tietoja Samsungin Tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla. Tässä Liitteessä on lisätietoja siitä, kuinka Samsung käyttää näitä tietoja Mobiililaitteen toimintojen tarjoamiseen.


    Mobiililaitteen vakiotiedot

    Kun käyttäjä aktivoi Mobiililaitteensa tai käyttää sen Internet-yhteydessä olevia toimintoja, tietoja kerätään. Kerättäviä tietoja ovat Mobiililaitteeseen liittyvät tiedot, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmäversio, alue- ja kieliasetukset sekä IMEIt ja muut yksilölliset laitetunnistimet. Niitä ovat myös tiedot siitä, miten, milloin ja kuinka kauan Mobiililaitetta käytetään.
    Samsung käyttää Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla Mobiililaitetta koskevia tietoja toimintaan, ylläpitoon ja parantamiseen ja voi jakaa Mobiililaitteeseen liittyviä vakiotietoja liiketoimintakumppaneille, kuten matkapuhelinoperaattoreille tai Samsungin puolesta palveluita toimittaville palveluntarjoajille.


    Kolmannet osapuolet

    Huomaa, että kun käyttäjä käyttää kolmannen osapuolen, kuten verkko-operaattorin, tarjoamaa toimintoa, kyseinen toimittaja voi kerätä tai vastaanottaa tietoja Mobiililaitteesta (esimerkiksi sen IP-osoitteen ja laitetunnistimet), pyydetyn tapahtuman (esimerkiksi pyynnön ostaa tai vuokrata sisältöä) sekä käyttäjän sovelluksen tai palvelun käyttö. Samsung ei ole vastuussa näiden toimittajien yksityisyys- tai tietosuojakäytännöistä. Käyttäjän tulee olla varovainen ja tutustua käyttämiään kolmannen osapuolen sivustoja ja palveluita koskeviin tietosuojalausekkeisiin.


    Erityiset toiminnot

    Huomaa, että jotkin tässä Liitteessä kuvatut toiminnot eivät ehkä ole saatavilla käyttäjän mallin version, palveluntarjoajan tai asuinpaikan mukaan.


    Samsung Health

    Samsung Health -sovellus, liitetyt sovellukset ja niihin liittyvät lisävarusteet (yhdessä "Samsung Health") ovat kaiken kattava kumppani, joka on suunniteltu rohkaisemaan terveellisiin elämäntapoihin. Samsung Healthin avulla käyttäjä voi seurata päivittäisiä toimiaan, saada valmennusta päivittäisiin kuntoilutavoitteisiinsa ja välietappeihinsa ja mitata ja hallita tekijöitä, kuten sykettä, SpO2-tasoja ja stressitasoa.
    Samsung Healthin tietojenkäsittelyn tarkoituksena on toimittaa käyttäjän pyytämä palvelu tai toiminto, mukaan lukien Samsung-tilikäyttäjien varmuuskopiointi- ja synkronointipalvelut, toimittaakseen tietojen analyysia ja tilastoja, joilla käyttäjä voi parantaa terveyttään, ja parantaakseen Samsung Healthia ja sen tarjontaa. Tietoja voidaan kerätä Mobiililaitteen antureilla tai käyttäjän Mobiililaitteeseen tai siihen liittyvään sovellukseen tai oheislaitteeseen antamilla tiedoilla.
    Lisätietoja tavoista, joilla Samsung voi käsitellä käyttäjän tietoja, on kuvattu Samsung Healthin Tietosuojailmoituksessa, joka näkyy Samsung Health -sovelluksen Asetukset-valikossa.


    Samsung Social

    Samsung Social (aikaisemmin Parannetut toiminnot) on palvelupaketti, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja parantamaan tapoja, joilla käyttäjä voi jakaa ja olla yhteydessä kavereittensa kanssa.
    Tällä hetkellä saatavilla olevien toimintojen avulla käyttäjä voi esimerkiksi jakaa profiilinsa ja katsella kavereittensa kuvia ja sisältöjä Yhteydenoton avulla.
    Toimintojen toimittamiseksi Samsungin on kerättävä asiakkaan nimi, puhelinnumero ja tietoja yhteystietoluettelosta ja saatava kavereiden kanssa jaettavien sisältöjen käyttöoikeus.
    Käyttäjä voi poistaa nämä toiminnot kokonaan käytöstä tai valita, mitä palveluita hän haluaa käyttää, käymällä Samsung-tiliasetuksissa Mobiililaitteella tai sovelluksilla, jotka käyttävät Samsung Social -ominaisuuksia.
    Lisäksi sen mukaan, miten käyttäjä haluaa käyttää Samsung Socialia, hän voi valita, mitä tietojen luokkia hän jakaa sekä keiden kanssa hän niitä jakaa.

    Samsung Pay

    SSamsung Pay on helppo ja turvallinen tapa tehdä pankki- ja luottokorttiostoksia yhteensopivalla Mobiililaitteella. Samsung Payn käyttämiseksi ja kortin rekisteröinnin aloittamiseksi tunnistus- ja varmistustietoja lähetetään käyttäjän pankista Mobiililaitteeseen. Näitä ovat Samsung-tilitiedot ja Samsung Payn käyttötiedot, laitetiedot, sijaintitiedot (eli paikka, jossa käyttäjä on korttia rekisteröidessään), jos sijaintiasetukset ovat käytössä, sekä kortin tiedot ja laskutusosoite, jotka lähetetään kortin myöntäjälle Samsungin palvelinten kautta. Käyttäjän Mobiililaite salaa nämä tiedot ja lähettää ne pankkiin Samsungin palvelinten kautta. Samsung ei koskaan käytä mitään kortti- tai pankkitietoja.
    Kun Mobiililaite on rekisteröity, kaikki tapahtumatiedot lähetetään suojatusti Mobiililaitteen ja kortin myöntäjän ja pankin välillä. Viimeaikainen tapahtumahistoria on saatavilla käyttäjän Mobiililaitteessa ja sen tuntevat vain käyttäjä, hänen pankkinsa ja kortin myöntäjä. Samsung ei kerää mitään tietoja käyttäjän tekemistä tapahtumista tai tapahtumiin käytetystä laitteesta tai tilistä. Samsung voi kuitenkin koostaa ja muuttaa nimettömäksi tietoja, jotka liittyvät käyttäjän yrityksiin tehdä ostoksia Samsung Payllä selvittääkseen tavan, jolla ihmiset käyttävät Samsung Paytä, jotta se voi parantaa sitä mukavammaksi ja hyödyllisemmäksi asiakkailleen.
    Lisätietoja tavoista, joilla Samsung voi käsitellä käyttäjän tietoja, on kuvattu Samsung Payn Tietosuojailmoituksessa, joka näkyy Samsung Pay -sovelluksen Asetukset-valikossa.


    Puheentunnistuspalvelut

    Käyttäjä voi hallita Mobiililaitettaan ja käyttää monia sen ominaisuuksia äänikomennoilla.
    Käyttäjän mallin ja alueen mukaan käyttäjä voi käskeä Mobiililaitettaan aktivoimaan tiettyjä toimintoja, kuten soittolistan kappaleiden toistamisen tai verkkohakujen suorittamisen S Voicella. Käyttäjä voi lisäksi hallita kaikkea tekemäänsä kosketuskäyttöliittymällä käyttämällä äänikomentoa Bixbyn kanssa. Käyttäjä voi myös saada kielenkäännöstukea S Translatorilla, sanella muistiinpanoja Voice Memolla tai aktivoida toimintoja ajaessaan puhumalla Mobiililaitteeseensa otettuaan autotilan käyttöönsä.
    Puheentunnistuspalveluiden toimittamiseksi jotkin äänikomennot voidaan lähettää (muiden laitetta ja sen käyttöä koskevien tietojen, kuten laitetunnisteiden, kanssa) kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle, joka muuntaa äänikomennot tekstiksi. Lisäksi Samsung voi kerätä ja käyttäjän laite voi tallentaa äänikomentoja ja niihin liittyviä tekstejä, jotta Samsung voi tarjota käyttäjälle puheentunnistuspalveluita ja arvioida ja parantaa toimintoja.


    Samsungin mainostustunnus

    Jotta Samsung saisi mobiililaitteessa olevan sisällön ja mainonnan käyttäjälle sopivaksi, se kerää tietoja mobiililaitteen ja palveluiden käytöstä.
    Mobiililaitteen käyttötiedot, joita kerätään mukautettua markkinointia varten, yhdistetään satunnaiseen, ei-pysyvään ja nollattavaan laitetunnistimeen, Samsungin mainostustunnukseen. Käyttäjä voi koska tahansa nollata Samsungin mainostustunnuksensa mobiililaitteensa Asetukset-valikossa, jolloin hänen aiemmat mukautettuun markkinointiin liittyvät käyttötietonsa irrotetaan ja erotetaan niistä, jotka on kerätty uudella Samsungin mainostustunnuksella. Jos käyttäjä nollaa Samsungin mainostustunnuksensa, mukautettu markkinointi ei kuitenkaan välttämättä sovi hyvin hänen omiin kiinnostuksen kohteisiinsa. Käyttäjä voi myös kieltäytyä mukautetusta markkinoinnista koska tahansa mobiililaitteensa Samsung-palvelusovelluksen Asetukset-valikossa.
    Vaikka käyttäjä kieltäytyy mukautetusta markkinoinnista, tällä ei ole vaikutusta siihen, ottaako hän vastaan muunlaisia mainoksia tai markkinointia mobiililaitteissaan. Ainoa ero on se, että nämä mainokset eivät perustu mobiililaitteen käyttötietoihin.
    Muista, että Samsung voi silti kerätä tietoja mobiililaitteen käytöstä muihin tarkoituksiin, mikä on kuvattu tämän Tietosuojakäytännön päätekstissä.

    Samsungin tulostus- ja kopiointituotteet ovat nyt osa HP-tuoteperhettä. Lue HP:n Tietosuojalauseke seuraavasta linkistä: www.hp.com/go/privacy.

Ota yhteyttä

Samsung Electronics (UK) Limited
Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
Voit vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä tietosuojaa koskevan tukisivustomme kautta.