En saa ilmoituksia SmartThings -sovellukseen rekisteröidyistä laitteista

Nainen käyttää SmartThings-sovellusta ja tarkistaa ilmoituksia.

Jos et saa laiteilmoituksia, toimi seuraavasti:

1 Tarkista älypuhelimesi datayhteys (Wi-Fi, LTE).
2 Tarkista ohjattavan laitteet ja Wi-Fi-reitittimen välinen yhteys.
3 Tarkista ilmoitusasetukset:

1.     Valitse SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä Valikko > Ilmoitukset > Lisää > ota ilmoitukset käyttöön asetuksissa.

2.     Tarkista sen laitteen ilmoitusasetukset, johon haluat saada ilmoituksia.

Huomaathan: Ilmoituksia ei lähetetä laitteista, jotka on yhdistetty Bluetooth-yhteydellä.

Vaihe 1. Valikkokuvake korostettuna SmartThings-aloitusnäytössä. Vaihe 1. Valikkokuvake korostettuna SmartThings-aloitusnäytössä.

Vaihe 1. Napauta valikkokuvaketta.

Vaihe 2. Ilmoitukset valittuna SmartThings-sovelluksessa. Vaihe 2. Ilmoitukset valittuna SmartThings-sovelluksessa.

Vaihe 2. Valitse Ilmoitukset.

Vaihe 3. Lisävaihtoehtojen kuvake valittuna SmartThings-sovelluksessa. Vaihe 3. Lisävaihtoehtojen kuvake valittuna SmartThings-sovelluksessa.

Vaihe 3. Napauta kuvaketta.

Vaihe 4. Ilmoitusasetusten painike valittuna SmartThings-sovelluksessa. Vaihe 4. Ilmoitusasetusten painike valittuna SmartThings-sovelluksessa.

Vaihe 4. Valitse Ilmoitusasetukset.

Vaihe 5. Ota ilmoitukset käyttöön asetuksissa. Vaihe 5. Ota ilmoitukset käyttöön asetuksissa.

Vaihe 5. Tarkista ilmoitusasetukset.