Hallitse sijainteja SmartThings-sovelluksessa

Kun sinulla on paljon ohjattavia laitteita, niiden sijaintien ja huoneiden lisääminen SmartThings-sovellukseen voi tehdä elämästäsi helpompaa. Voit järjestellä laitteitasi ja älykeskittimiä sen mukaan, missä ne sijaitsevat kodissasi. Voit luoda useita sijainteja eri keskittimille, ja huoneet ovat paras tapa ryhmitellä laitteesi yhteen tai toiseen kotisi alueelle, kuten Smart Bulb -älylamppu, joka sytyttää valot keittiöön.

Samsung Smart Hub ja älylaitteita.

Ajattele sijainteja yhdistettyjen keskittimien ja laitteiden pääalustoina. Voit luoda sijainnin lisäämättä mitään laitteita. Kun lisäät ensimmäisen laitteet, SmartThings luo automaattisesti sijainnin nimellä "Oma koti".

1 Jos haluat lisätä uuden sijainnin, avaa SmartThings-sovellus.
2 Napauta Oma koti-kuvaketta ja valitse Sijainti-pudotusvalikko.
3 Napauta pluskuvaketta, valitse Lisää sijainti ja anna sijainnin nimi. Lisää halutessasi maantieteellinen sijainti, taustakuva ja huone ja valitse Valmis.
4 Kun haluat siirtyä kyseiseen sijaintiin, napauta valikkoa ja Sijainti-pudotusvalikkoa ja valitse uusi sijaintisi.
Lisää uusi sijaintinäyttö SmartThings-sovelluksessa.

Voit muokata useita sijainnin asetuksia, kuten maantieteellinen sijainti, taustakuva ja nimi.

1 Aloita sijainnin muokkaaminen avaamalla SmartThings-sovellus. Napauta sitten Oma koti -kuvaketta ja Sijainti-pudotusvalikkoa. Valitse muokattava sijainti.
2 Valitse Sijaintien hallinta. Sieltä löydät käytettävissä olevat sijainnit.
Muokkaa sijaintien asetuksia SmartThings-sovelluksessa.
  • Sijainnin nimi: Nimeä sijainti uudelleen.
  • Maantieteellinen sijainti: Muokkaa sijainnin maantieteellistä sijaintia. (vähintään 150 m, enintään 30 km)
  • Sijaintitila: Valitse sijainnin tilaksi Away (Poissa), Home (Kotona) tai Night (Yö).
  • Taustakuva: Vaihda sijainnin taustakuvaa.
  • Poista sijainti: Poistaa näkymät, automaattiset toiminnot, palvelut ja laitteet, jotka on liitetty kyseiseen sijaintiin.

Luo huoneita, jotta voi ryhmitellä yhdistetyt laitteesi loogisesti niiden sijainnin mukaan kodissasi. Voit "keskustella" suoraan laitteidesi kanssa ja hallita useita huoneeseen osoitettuja laitteita milloin tahansa.

1 Lisää huone avaamalla SmartThings-sovellus ja valitsemalla Laitteet.
2 Napauta pudotusvalikkoa ja valitse Huoneiden hallinta.
3 Napauta pluskuvaketta ja valitse uusi sijainti.
4 4. Valitse huoneelle nimi ja valitse Seuraava. Valitse huoneelle taustakuva ja valitse Tallenna. Voit valita eri taustakuvan valitsemalla Vaihda taustakuva.
5 5. Tallentamisen jälkeen taustakuva näkyy sen uudessa sijainnissa. Löydät sen siirtymällä sijaintiin ja valitsemalla huoneen. Siellä voit lisätä huoneeseen laitteita ja tehdä muita muutoksia napauttamalla pluskuvaketta ja Lisää laite.

Huoneen muokkaamiseen on useita vaihtoehtoja, kuten taustakuvan vaihtaminen ja huoneen nimeäminen uudelleen. Voit myös poistaa huoneen, jos et enää tarvitse sitä.

1 Avaa ensiksi SmartThings-sovellus ja napauta Oma koti -kuvaketta.
2 Valitse Sijaintien hallinta ja valitse sitten sijainti, jossa muokattava huone sijaitsee.
3 Valitse haluamasi huone. Voit muokata seuraavia asetuksia:
  • Huoneen nimi: Nimeä huone uudelleen.
  • Taustakuva: Vaihda huoneen taustakuvaa.
  • Poista huone: Poista huone. Huoneessa olevia laitteita ei poisteta, vaan ne jäävät sijaintiin.
Muokkaa huoneen asetuksia SmartThings-sovelluksessa.

Jos olet vahingossa määrittänyt Samsung-älylaitteesi väärään sijaintiin SmartThings-sovelluksessa, voit siirtää laitteen uuteen sijaintiin poistamatta sitä kokonaan sovelluksesta.

1 Siirry sijaintiin, jossa siirrettävä laite sijaitsee.
2 Valitse Laitteet ja valitse sitten pudotusvalikosta huone, jota haluat muokata.
3 Pidä painettuna Muokkaa ja valitse Samsung-laite, jonka haluat siirtää.
4 Valitse Sijainti ja valitse sitten uusi sijainti, johon haluat siirtää laitteen.
5 Valitse laitteelle uusi huone ja napauta Valmis.
6 Laite siirtyy nyt automaattisesti uuteen sijaintiin.

Huomaathan: Tämä toimii pilven tai keskittimen kautta yhdistettyihin laitteisiin. Lisäksi laitteen on oltava Samsung-laite.