SmartThings-sovellukseen rekisteröityjä laitteita ei näy tai niitä ei voi ohjata

SmartThings-sovellus ja rekisteröidyt laitteet.

Jos SmartThings-sovellus ei löydä laitteitasi, tarkista Wi-Fi-reitittimen asetukset seuraavasti:

1. Jos Wi-Fi-reitittimesi on määritetty tukemaan vain 5 GHz:n kaistaa, muuta Wi-Fi-reitittimen asetuksia niin, että se tukee myös 2,4 GHz:n kaistaa.

2. Tarkista, onko reitittimen nimi piilotettu.

Jos on gelma ei korjaannu vaihtamalla Wi-Fi-reititintä tai kokeilemalla näitä neuvoja, rekisteröi laitteesi uudelleen:

1. Poista aiemmat laitteesi SmartThings-sovelluksesta

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja valitse alavalikosta Laitteet. Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja valitse alavalikosta Laitteet.

Vaihe 1: Valitse Laitteet, jotta näet laitteesi.

Vaihe 2. Pidä painettuna laitetta, jonka haluat poistaa. Vaihe 2. Pidä painettuna laitetta, jonka haluat poistaa.

Vaihe 2: Pidä painettuna laitetta, jonka haluat poistaa.

Vaihe 3. Valitse Muokkaa. Vaihe 3. Valitse Muokkaa.

Vaihe 3: Valitse Muokkaa.

Vaihe 4. Valitse Poista laite. Vaihe 4. Valitse Poista laite.

Vaihe 4: Valitse Poista.

2. Rekisteröi laite samalla tavalla kuin ensimmäisellä rekisteröintikerralla

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja napauta pluskuvaketta näytön ylälaidassa. Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus ja napauta pluskuvaketta näytön ylälaidassa.

Vaihe 1. Napauta pluskuvaketta näytön ylälaidassa.

Vaihe 2. Lisää laite napauttamalla Laite. Vaihe 2. Lisää laite napauttamalla Laite.

Vaihe 2. Lisää laite napauttamalla Laite.

Vaihe 3. Valitse lisättävän laitteen tyyppi. Vaihe 3. Valitse lisättävän laitteen tyyppi.

Vaihe 3. Valitse lisättävän laitteen tyyppi.