Miksi Samsung-tilille kirjautuessa tapahtuu virhe?

Joskus saatat törmätä ongelmaan, joka estää sinua kirjautumasta Samsung-tilillesi. Lue alta, mitä voit tehdä, jos näin tapahtuu.

Kuva Samsung-tilin kirjautumisnäytöstä ja virhesymbolista.

Jos et voi kirjautua sisään, varmista ensin, että Android™-versio ja Samsung-tilin versio ovat ajan tasalla.

Valitse Samsung-tilin tilan verkkosivusto. Joskus kirjautumisongelmien syynä voi olla väliaikainen järjestelmän ongelma.

1 Jos saat virheviestin, kuten "SSL-yhteyden aikana tapahtui virhe" tai "Kirjautuminen epäonnistui nykyisen ajan ja laitteen välisen eron takia", tarkista laitteesi päivämäärä- ja aika-asetukset. Turvallisuussyistä Samsung-tili edellyttää, että päivämäärä- ja aika-asetukset vastaavat todellista päivämäärää ja aikaa.
2 Jos sinulla on edelleen ongelmia kirjautumisessa, ota yhteys tukeen osoitteessa Samsung-tilin virallinen verkkosivusto. Valitse Ota yhteyttä ja kerro minkälaisen virheviestin olet saanut.

Tukihenkilömme saattavat tarvita myös laitteesi lokitiedot ongelman ratkaisemiseksi. Löydät lokitiedot seuraavasti:

Vaihda puhelimen vikasietotilaksi Korkea tai Keskitaso:

1 Avaa puhelin.
2 Näppäile puhelimen numerokenttään *#9900#.
3 Valitse Vikasietotilan taso ja valitse sitten Korkea (jos Korkea-vaihtoehto ei ole käytettävissä, valitse MID). Vaihdettuasi vikasietotilan tason, puhelin käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Hae lokitiedot seuraavasti:

1 Yhdistä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
2 Valitse Resurssienhallinta ja puhelin ja kopioi sitten "log"-kansio ja jaa se. Lähetä meille vain tiedosto, joka on seuraavassa muodossa: dumpState_< code_date>.log (esim. dumpState_G950FXXU4DSDA_201905231831.log)