Galaxy S23 -laitteen ylikuumeneminen

Galaxy S23 -sarjassa on parannettu jäähdytys. Siihen lukeutuu aiempia malleja laajempi höyrykammio, joten lämpö haihtuu tehokkaammin.

Kuva S22- ja S23-höyrykammioista.

Huomautus: Lämpöä voi tuntua laitteen käyttöympäristöstä riippuen. Se on normaalia, eikä vaikuta laitteen käyttöikään tai suorituskykyyn.

Mitä tehdä, jos Galaxy-laite tuntuu lämpimältä käytön aikana

Jos huomaat laitteesi lämmön nousevan, ota Optimoi nyt -ominaisuus käyttöön Akun ja laitteen ylläpito -asetuksista. Lisää myös Optimoi nyt -pienoisohjelma alkunäyttöön käyttääksesi sitä nopeasti ja helposti.

Kuva asetusten korostetusta kuvakkeesta. Kuva asetusten korostetusta kuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Asetukset-valikko.

Kuva korostetusta Akun ja laitteen ylläpito -valinnasta. Kuva korostetusta Akun ja laitteen ylläpito -valinnasta.

Vaihe 2. Napauta ”Akun ja laitteen ylläpito”.

Kuva Akun ja laitteen ylläpito -asetuksen Optimoi nyt -ominaisuudesta. Kuva Akun ja laitteen ylläpito -asetuksen Optimoi nyt -ominaisuudesta.

Vaihe 3. Napauta “Optimoi nyt”.

Kuva suoritetusta Optimoi nyt -ominaisuudesta. Kuva suoritetusta Optimoi nyt -ominaisuudesta.

Vaihe 4. Napauta “Valmis”, kun suoritettu.

Kuva Laitteen ylläpito -asetusten Lisää vaihtoehtoja -kuvakkeesta Kuva Laitteen ylläpito -asetusten Lisää vaihtoehtoja -kuvakkeesta

Vaihe 5. Napauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta.

Kuva Lisää vaihtoehtoja -valikosta Laitteen ylläpito -asetuksissa ja korostettu Lisää sovelluksiin -näyttö. Kuva Lisää vaihtoehtoja -valikosta Laitteen ylläpito -asetuksissa ja korostettu Lisää sovelluksiin -näyttö.

Vaihe 6. Napauta “Lisää sovelluksiin -näyttöön”.

Kuva Laitteen ylläpito -asetuksista sovellusnäytössä Kuva Laitteen ylläpito -asetuksista sovellusnäytössä

Vaihe 7. Pidä painettuna ”Laitteen ylläpito” sovellusnäytössä.

Kuva Laitteen ylläpito -pienoisohjelman näytön valinnasta. Kuva Laitteen ylläpito -pienoisohjelman näytön valinnasta.

Vaihe 8. Napauta Pienoisohjelmat avataksesi pienoisohjelman näytön valinnan.

Kuva Laitteen ylläpito -pienoisohjelman asetuksesta ja näytöstä. Kuva Laitteen ylläpito -pienoisohjelman asetuksesta ja näytöstä.

Vaihe 9. Napauta kuvaketta lisätäksesi sen alkunäyttöön.

Kuva Laitteen ylläpito -pienoisohjelmasta alkunäytössä. Kuva Laitteen ylläpito -pienoisohjelmasta alkunäytössä.

Laitteen ylläpito -pienoisohjelma näytetään alkunäytössä.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima