Miten ääntä toistetaan molemmista kaiuttimista ja mykistysongelmat ratkaistaan

Galaxy-laitetta käyttäessäsi saatat kohdata ääniongelmia, kuten että ääntä kuuluu vain yhdestä kaiuttimesta tai että hälytykset, median ääni tai soittoääni on mykistetty. Voit ratkaista kaikki nämä ääniongelmat noudattamalla alla olevia ohjeita.

Samsung Galaxy -laitteen kaiutin on mykistetty.

Kun toistat musiikkia tai videota, ääntä kuuluu vain yhdestä kaiuttimesta

Kuulet ääntä osittain paitsi puheluiden aikana, kun vasen/oikea balanssi -asetus on otettu käyttöön kohdassa Kuuloon liittyvät parannukset. Jos vasen/oikea balanssi -asetuksen säätöpalkkia asetetaan siirtämällä sitä vasemmalle tai oikealle, median ääni kuuluu vain yhdestä kaiuttimesta.

Säädä säätöpalkkia sopivan äänen kuulumiseksi noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Syötä laiteasetukset ja napsauta kohtaa Helppokäyttöisyys. Vaihe 1. Syötä laiteasetukset ja napsauta kohtaa Helppokäyttöisyys.

Vaihe 1. Syötä laiteasetukset ja napsauta kohtaa "Helppokäyttöisyys".

Vaihe 2. Valitse Kuuloon liittyvät parannukset. Vaihe 2. Valitse Kuuloon liittyvät parannukset.

Vaihe 2. Valitse "Kuuloon liittyvät parannukset".

Vaihe 3. Säädä Vasen/oikea balanssi -palkkia kahden vaihtoehdon avulla: Liitetty ääni tai Puhelimen kaiutin. Vaihe 3. Säädä Vasen/oikea balanssi -palkkia kahden vaihtoehdon avulla: Liitetty ääni tai Puhelimen kaiutin.

Vaihe 3. Säädä "Vasen/oikea balanssi" -asetusta.

Kaikki äänet, mukaan lukien hälytykset, median äänet ja soittoäänet kaiuttimista, on mykistetty

Tarkista älypuhelimissa, kelloissa ja kannettavien Galaxy-mobiililaitteiden sovelluksissa, että Mykistä kaikki äänet -valintapainike ei ole käytössä:

1 Siirry laiteasetuksiin ja napauta "Helppokäyttöisyys".
2 Napsauta kohtaa "Kuuloon liittyvät parannukset".
3 "Ota Mykistä kaikki äänet" -valinta pois käytöstä.