Samsung SBB-PB32E

SBB-PB32E

Tekniset Tiedot

Samsung SBB-PB32E (SBB-PB32E)

Connectivity
  • Video Out DisplayPort out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Virta
  • Virrankulutus (Päällä) 70 W (MAX), 27 W (Typical)
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 200 x 34,4 x 175,6 mm
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 430 x 55 x 250 mm
Weight
  • Laitteen paino 1,2 kg
  • Pakkauksen paino 1,9 kg
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila 10 °C ~ 40 °C
  • Kosteus 10 ~ 80 %
Yleistä
  • Lisätiedot AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, SSD 32 GB, AMD R6 Graphics, Gigabit Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, Mic in, Audio out, Windows Embedded Standard 7 (32 bit)
Sertifikaatit ja yhdenmukaisuus
  • EMC FCC class A, CE, VCCI, KCC, BSMI, C-Tick , CCC
  • Turvallisuus UL/c-UL, CSA, TUV, NEMKO, KC, CCC

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.