Valitse sijainti ja kieli.
Tuen uutiset

Samsung suosittelee alkuperäisten Samsung-varaosien ja -lisätarvikkeiden käyttöä

Mobiililaitteet
25 nov, 2019
Samsung suosittelee alkuperäisten Samsungin lataustarvikkeiden (esim. laturit, langattomat latausalustat, kaapelit, USB-C-adapterit jne.) ja akkujen käyttöä Samsung-laitteesi optimaalisen toimivuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Monet väärennetyt ja kolmannen osapuolen lataustarvikkeet ja akut eivät ole suunniteltuja Samsungin vaatimusten mukaisesti, mikä voi aiheuttaa ongelmia toimivuudessa tai turvallisuudessa. Siksi Samsung suosittelee alkuperäisten Samsungin lataustarvikkeiden käyttöä, kun tarvitset uusia tai ylimääräisiä lataustarvikkeita. Jos mahdollista, Samsung suosittelee käyttämään Samsungin palveluita valtuutettu jälleenmyyjä tau Samsung shop on-line tai valtuutettu huoltokeskus.

Jos tarvitset huoltoa Samsungin laitteellesi, suosittelemme, että käytät valtuutettua Samsungin huoltopalvelua varmistaaksesi, että huollossa käytettävät osat ovat alkuperäisiä ja Samsungin hyväksymiä.

Samsung ei voi taata hyväksymättömien tai väärennettyjen lataustarvikkeiden ja akkujen turvallisuutta. Samsung ei voi myöskään taata, etteivät hyväksymättömät tai väärennetyt lataustarvikkeet ja akut vaurioita Samsung-laitettasi.

Löydät lisätietoja Samsung-laitteesi turvallisesta ja asianmukaisesta käytöstä (mukaan lukien ohjeet laitteesi lataamiseen) Samsung-käyttöoppaasta.

Löydät lisätietoja sekä yhteystietomme osoitteesta Samsung Support.