Samsung Music Frame -kaiuttimen yhdistäminen ja hallinta

Samsung TV ja kaksi Samsung Music Frame -kaiutinta valkoisella seinällä

Samsung Music Frame on langattoman kaiuttimen ja mukautettavan valokuvakehyksen yhdistelmä. Tätä laitetta voi käyttää Wi-Fi- ja Bluetooth-kaiuttimena, tai voit nauttia ensiluokkaisena äänentoistosta yhdistämällä sen televisioon. Kun Music Frame on määritetty, voit käyttää tämän oppaan yhteysvaihtoehtoja.

Samsung Music Frame -kaiuttimen vieressä oleva Samsung Galaxy -puhelin, jossa on avoinna SmartThings-sovellus

Voit hallita ja säätää Music Frame -kaiuttimen äänenvoimakkuutta, toimintatilaa ja Bluetooth-yhteysasetuksia laitteen painikkeilla. Muita asetuksia ja toimintoja voi mukauttaa myös puhelimen SmartThings-sovelluksen kautta. Jos SmartThings-sovellusta ei ole asennettu, asenna se Google Play Storesta tai Apple App Storesta. SmartThings-sovelluksen käyttäminen edellyttää Samsung-tiliä.

1 Avaa SmartThings-sovellus puhelimessasi ja napauta Laitteet-välilehteä.
2 Valitse Lisää (plusmerkki), sitten Samsung-laitteet-kohdan alapuolelta Lisää ja sitten Kaiutin. Valitse sitten Music Frame -kaiuttimesi.
Samsung Music Frame -kaiuttimen vieressä oleva Samsung Galaxy -puhelin, jossa on avoinna SmartThings-sovellus (jossa Kaiutin-vaihtoehto on korostettuna)

Huomautus: Voit myös etsiä Music Frame -kaiuttimen valitsemalla Hae lähellä olevia laitteita.

3 Lisää Music Frame -kaiutin SmartThings-sovellukseen noudattamalla ohjeita.
4 Voit seuraavaksi tarkastella Music Frame -kaiuttimen toimintoja ja asetuksia valitsemalla Music Frame -kortin Laitteet-välilehdellä.

Huomautus: Sinua saatetaan pyytää muodostamaan laitepari SmartThings-sovelluksen avaamisen jälkeen. Jos automaattinen ponnahdusikkuna ei avaudu, lisää laite valitsemalla aloitusnäytössä +.

SmartThings-sovelluksessa on mahdollista säätää seuraavia asetuksia:

Samsung Music Frame -kaiuttimen vieressä oleva Samsung Galaxy -puhelin, jossa on avoinna SmartThings-sovellus
  • Äänenvoimakkuus: Muuta Music Frame -kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

• Äänitila: Voit valita äänitilan seuraavista vaihtoehdoista: Musiikki (tuottaa luonnollisen äänen), Vakio (tuottaa alkuperäisen äänen) ja Mukautuva ääni (analysoi sisällön ja tuottaa automaattisesti optimaalisen äänenlaadun).

• Taajuuskorjain: Aseta Basso- ja Diskantti-asetukset.

• SpaceFit Sound: Optimoi äänentoiston analysoimalla nykyisen kuuntelutilan.

• Aktiivinen äänenvahvistin: Analysoi ulkoisia ääniä siten, että puhuttu vuoropuhelu ja ääni kuuluvat selvästi.

• Lisä-ääniasetukset: Äänenvahvistus auttaa parantamaan elokuvissa ja tv-ohjelmissa puhuttua vuoropuhelua ja Yötila auttaa säätämään yleistä äänenvoimakkuutta pitäen puhutun vuoropuhelun selkeänä.

• Bluetooth: Yhdistä Music Frame toiseen laitteeseen Bluetoothin avulla.

• Äänilähde: Valitse haluamasi äänilähde.
Samsung TV, jossa näkyy Äänilähtö-valikko ja joka on valkoisella seinällä Samsung Music Frame -kaiuttimen vieressä

Jos haluat nauttia langattomasta stereoäänestä, voit yhdistää Music Frame -kaiuttimen puhelimeen tai televisioon Bluetoothin avulla.

1 Ota Bluetooth-toiminto käyttöön painamalla Music Frame -kaiuttimen monitoimipainiketta.
Kuva Samsung Music Frame -kaiuttimen monitoimipainikkeesta (korostettuna)
2 Siirry Bluetooth-pariliitostilaan pitämällä mikrofonipainiketta painettuna yli viiden sekunnin ajan.
Kuva Samsung Music Frame -kaiuttimen mikrofonipainikkeesta (korostettuna)
3 Käytä haluamaasi laitetta ja Bluetooth-menetelmää:
  • Puhelin: Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth. Valitse Music Frame.

• TV: Siirry kohtaan Ääni > Äänilähtö > Bluetooth-kaiutinluettelo. Valitse Music Frame (Bluetooth) ja valitse sitten Muodosta pariliitos ja yhdistä.
4 Pariliitostilan aikana laitteen LED-valo vilkkuu seuraavassa järjestyksessä: punainen, vihreä ja sininen. Yhteyden muodostamisen jälkeen LED-valo vilkkuu vihreänä kolme kertaa.
Lähikuva Samsung Music Frame -kaiuttimen etuosassa olevasta LED-valosta, joka vilkkuu eri väreinä
5 Kaksi laitetta muodostaa yhteyden, ja voit aloittaa äänitiedostojen toistamisen.
Samsung Music Frame -kaiuttimen vieressä oleva Samsung Galaxy -puhelin, jossa on avoinna Bluetooth-valikko

Huomautukset:

• Aseta puhelin ja Music Frame -kaiutin noin yhden metrin (3,28 ft) päähän toisistaan, kun muodostat yhteyttä ensimmäistä kertaa.

• Jos laitteen yhdistäminen ei onnistu ja Bluetooth-laiteluettelossasi on jo langaton kaiutin (esimerkiksi ”Music Frame”), poista se ja yritä yhteyden muodostamista uudelleen.

• Vain yksi Samsung TV voidaan yhdistää kerrallaan.

• Kun yhdistät television ja Music Frame -kaiuttimen ensimmäistä kertaa, varmista, että ne ovat noin yhden metrin (3,28 ft) päässä toisistaan.

• Jos televisiossa pyydetään PIN-koodia, syötä <0000>.
Samsung TV, jossa näkyy Äänilähtö-valikko ja joka on valkoisella seinällä Samsung Music Frame -kaiuttimen vieressä

Voit yhdistää Music Frame -kaiuttimen puhelimen tai television kanssa myös Wi-Fi-yhteyden avulla! Music Frame -kaiuttimen yhdistäminen puhelimen tai television kanssa Wi-Fi-yhteyden avulla edellyttää SmartThings-sovellusta! Varmista myös, että Music Frame ja toinen laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

• Puhelin: Kun Music Frame on lisätty puhelimen SmartThings-sovellukseen, yhteys muodostetaan Wi-Fi-yhteyden avulla. Voit sitten käyttää toimintoja, kuten äänitilaa ja taajuuskorjainta. Lisätietoja SmartThings-sovelluksesta on tämän artikkelin ensimmäisessä osiossa.

• TV: Jos haluat yhdistää television Music Frame -kaiuttimeen Wi-Fi-yhteyden avulla, yhdistä Music Frame -kaiutin ensin langattomaan reitittimeen. Kun Music Frame on lisätty puhelimen SmartThings-sovellukseen, yhteys muodostetaan samaan Wi-Fi-verkkoon puhelimen kanssa. Varmista, että televisio ja Music Frame on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon. Siirry sitten Samsung TV:ssä kohtaan Asetukset > Kaikki asetukset > Ääni > Äänilähtö. Valitse Music Frame (Wi-Fi).

Huomautukset:

• Ainoastaan Samsung TV:t tukevat Music Frame -kaiuttimen yhdistämistä televisioon Wi-Fi-yhteyden avulla.

• Jos haluat muuttaa Music Frame -kaiuttimen Wi-Fi-yhteyttä SmartThings-sovellukseen lisäämisen jälkeen, valitse ensin sovelluksessa Music Frame -kaiuttimen kortti ja valitse sitten Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuunnassa olevaa pistettä) ja sitten Laitteen asetukset. Valitse Verkon tila ja Vaihda Wi-Fi-verkko ja noudata sitten näytöllä näytettäviä ohjeita.

• Music Frame ei tue Wi-Fi 6 -yhteyttä.
Lähikuva Samsung Music Frame -kaiuttimen etuosassa olevasta LED-valosta, joka vilkkuu eri väreinä, ja lähikuva takaosasta, jossa äänenvoimakkuuspainikkeet näkyvät korostettuna

Jos Music Frame -kaiuttimen yhdistäminen Bluetoothin avulla ei onnistu, voit yrittää nollata sen.

1 Varmista, että Music Frame on käynnissä, ja paina sitten Äänenvoimakkuus (- +) -painikkeita samanaikaisesti vähintään viiden sekunnin ajan. Valkoinen LED-merkkivalo liikkuu vasemmalle ja oikealle.
2 LED-merkkivalo vilkkuu vihreänä kolme kertaa ja sitten punaisena kolme kertaa.
3 Music Frame nollautuu.

Varoitus: Kaikki asetukset nollataan. Suorita nämä vaiheet vain silloin, kun nollaus vaaditaan.

Seuraavat videot auttavat Music Frame -kaiuttimen määrittämisessä.

Samsung Music Frame -kaiuttimen määrittäminen

Valokuvakehyksen asentaminen ja kuvan vaihtaminen Music Frame -kaiuttimeen Valokuvakehyksen asentaminen ja kuvan vaihtaminen Music Frame -kaiuttimeen
Taidekehyksen asentaminen Music Frame -kaiuttimeen Taidekehyksen asentaminen Music Frame -kaiuttimeen

Samsung Music Frame -kaiuttimen yhdistäminen ja hallinta

Music Frame -kaiuttimen yhdistäminen Bluetooth-laitteisiin Music Frame -kaiuttimen yhdistäminen Bluetooth-laitteisiin
SmartThings-sovelluksen asentaminen ja Music Frame -kaiuttimen rekisteröiminen SmartThings-sovelluksen asentaminen ja Music Frame -kaiuttimen rekisteröiminen