Poništite registraciju usluge Dijeljenja profila i Jednostavnog dijeljenja

Slijedite korake u nastavku za poništavanje registracije s usluga
Dijeljenja profila i Jednostavnog dijeljenja Naprednih značajki ako ih ne želite više primati. .

Neke značajke možda neće biti dostupne, ovisno o vašoj državi i pružatelju usluga.

Kad poništite registraciju, svi povezani podaci će se izbrisati i nećete ih moći vratiti.
Ako se odlučite na korištenje naknadnog Dijeljenja profila i Jednostavnog dijeljenja na telefonu, trebat ćete ponovno provjeriti autentičnost svog telefonskog broja.

Kako poništiti registraciju usluge Naprednih značajki na telefonu
1. korak

Unesite telefonski broj uređaja čiju registraciju želite poništiti i mi ćemo vam poslati kôd za potvrdu.

2. korak

Unesite kôd za potvrdu koji smo poslali na vaš telefon i pošaljite ga.