Hoe de Samsung Pass gebruiken op Galaxy Book

U hoeft uw inloggegevens niet meer te onthouden, ook niet voor uw Galaxy Book. Meld u sneller en eenvoudiger aan met Samsung Pass. U kunt inloggegevens die u gebruikt voor uw mobiel en tablet synchroniseren en gebruiken op Galaxy Book.

Weergave van Samsung apparaat en Galaxy Book met Samsung Pass icoon.

Opgelet:

• Samsung Pass voor pc wordt ondersteund op Galaxy Book 3 of hoger.
  • U hebt een Samsung-account nodig om de Samsung Pass te gebruiken.

• De Samsung Pass voor PC is enkel beschikbaar voor huidige gebruikers van de Samsung Pass op hun mobiel of tablet.

Weergave van loginpagina van de Samsung Pass voor PC app.

Stap 1. Meld u aan met uw Samsung-account.

Weergave van de QR-code voor de Samsung Pass voor PC app.

Stap 2. Scan de QR-code met een Samsung mobiel of tablet.

Weergave van authenticatiepagina voor de mobiele app voor Samsung Pass.

Stap 3. Bevestig uw identiteit.

Weergave van het scherm om uw identiteit te bevestigen op Samsung Pass voor mobiel.

Stap 4. Tik op Klaar wanneer uw identiteit is bevestigd.

Wanneer u dit proces hebt voltooid, volgt u de stappen op uw pc om Windows Hello te configureren.

Opgelet: Als u Windows Hello al hebt ingesteld en gebruikt, wordt deze stap overgeslagen.

Weergave van het installatiescherm van de Samsung Pass-extensie.

Stap 5. Het scherm om de extensie te installeren verschijnt onmiddellijk. Dit scherm is beschikbaar voor de browsers Chrome en Edge.

Opgelet:

• U moet voor de extensie dezelfde Samsung-account gebruiken als de Samsung pass voor pc.

• Inloggegevens worden gesynchroniseerd via Samsung Cloud als u dezelfde Samsung-account gebruikt op zowel het mobiele apparaat als de pc.

Weergave van inlogpagina via Samsung Pass Weergave van inlogpagina via Samsung Pass

Stap 1. Klik op de inlogpagina op het ID- of wachtwoordveld en selecteer het vereiste account.

Weergave van inlogpagina via Samsung Pass Weergave van inlogpagina via Samsung Pass

Stap 2. Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden automatisch ingevuld. Klik op Log in om het proces te voltooien.

Opgelet: Bij gebruik van automatisch invullen op een Galaxy Book is authenticatie niet vereist. Authenticatie via Windows Hello is alleen vereist bij toegang tot de Samsung Pass app.