Hoe gebruik ik de automatische deuropening van mijn Samsung vaatwasser?

Hoe gebruik ik de automatische deuropening van mijn Samsung vaatwasser?

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het openen van de deur van je vaatwasser nadat een cyclus is voltooid, omdat je Samsung-vaatwasser dit helemaal zelf kan doen. Stel de vaatwasser zo in dat de deur na elk programma automatisch opengaat voor het beste droogresultaat.

Let op: Op sommige vaatwassermodellen wordt de automatische deuropening standaard geactiveerd nadat alle cycli zijn voltooid. Het verbetert de droogprestaties door interne stoom af te voeren nadat de was-, spoel- en droogcycli zijn voltooid. We raden je niet aan om de automatische deuropening uit te schakelen.

Houd er rekening mee dat de instructies voor het inschakelen van de automatische deuropening verschillen, afhankelijk van het model van je vaatwasser. Deze functie is namelijk niet op alle modellen beschikbaar. Raadpleeg de handleiding van je vaatwasser voor modelspecifieke stappen.

Let op:

•  Als de deur eenmaal is geopend in de Auto Release Dry-modus, kan de deur de volgende 2 minuten niet handmatig worden gesloten.

• Het uitschakelen van de Auto Release Dry-modus kan de droogcapaciteit beïnvloeden. Schakel Auto Release Dry in voor betere resultaten.

• Voor alle modellen behalve DW60BB89* modellen:

Druk de Hygiëne Plus en Startuitstel knoppen gedurende 3 seconden gelijktijdig in. Druk de Hygiëne Plus en Startuitstel knoppen gedurende 3 seconden gelijktijdig in.

Stap 1
Druk de Hygiene Plus en Startuitstel knoppen gedurende 3 seconden gelijktijdig in.

Druk op Hygiene Plus om naar Auto Release Dry te gaan. Druk op Hygiene Plus om naar Auto Release Dry te gaan.

Stap 2
Druk op Hygiene Plus tot “A1” of “A0” wordt weergegeven.

Druk vervolgens op Startuitstel om het submenu te openen. Druk vervolgens op Startuitstel om het submenu te openen.

Stap 3
Druk vervolgens op Startuitstel om het submenu te openen.

Druk op Hygiene Plus tot “A1” of “A0” wordt weergegeven. Druk op Hygiene Plus tot “A1” of “A0” wordt weergegeven.

Stap 4
Druk op Hygiene Plus totdat “A1” (ingeschakeld) of “A0” (uitgeschakeld) wordt weergegeven.

Druk op Startuitstel om de nieuwe instelling op te slaan. Druk op Startuitstel om de nieuwe instelling op te slaan.

Stap 5
Druk op Startuitstel om de nieuwe instelling op te slaan.

• Voor DW60BB89* modellen:

Druk op de Optie-knop. Druk op de Optie-knop.

Stap 1
Zet de vaatwasser aan en druk dan op de Optie-knop.

Navigeer naar de optie Auto Release Dry met behulp van de knoppen Links of Rechts. Navigeer naar de optie Auto Release Dry met behulp van de knoppen Links of Rechts.

Stap 2
Navigeer naar de optie Auto Release Dry met behulp van de knoppen Links of Rechts.

Gebruik de knoppen Links of Rechts en selecteer ‘Aan’ (functie ingeschakeld) of ‘Uit’ (functie uitgeschakeld). Gebruik de knoppen Links of Rechts en selecteer ‘Aan’ (functie ingeschakeld) of ‘Uit’ (functie uitgeschakeld).

Stap 3
Druk op de Startknop om het submenu te openen.

Gebruik de knoppen Links of Rechts en selecteer ‘Aan’ (functie ingeschakeld) of ‘Uit’ (functie uitgeschakeld). Gebruik de knoppen Links of Rechts en selecteer ‘Aan’ (functie ingeschakeld) of ‘Uit’ (functie uitgeschakeld).

Stap 4
Gebruik de knoppen Links of Rechts en selecteer ‘Aan’ (functie ingeschakeld) of ‘Uit’ (functie uitgeschakeld).

Druk op de Startknop om de nieuwe instelling op te slaan. Druk op de Startknop om de nieuwe instelling op te slaan.

Stap 5
Druk op de Startknop om de nieuwe instelling op te slaan.

Houd de AUTO-cyclusknop 5 seconden ingedrukt. Houd de AUTO-cyclusknop 5 seconden ingedrukt.

Stap 1
Zet de vaatwasser aan en houd vervolgens de AUTO-knop 5 seconden ingedrukt. Het display toont "0:00" wanneer je de instelmodus opent.

Druk op de Speed Booster-knop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1). Druk op de Speed Booster-knop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Stap 2
Druk op de Speed Booster-knop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Druk op de AUTO-cyclusknop om de instelling te wijzigen. Druk op de AUTO-cyclusknop om de instelling te wijzigen.

Stap 3
Druk op de AUTO-cyclusknop om de instelling te wijzigen.

A0: Functie uitgeschakeld. A0: Functie uitgeschakeld.

A0
Functie uitgeschakeld.

A1: Functie ingeschakeld. A1: Functie ingeschakeld.

A1
Functie ingeschakeld.

Let op: Wacht 5 seconden totdat de instelling is opgeslagen.

Houd de AUTO- of Programmaknop 5 seconden ingedrukt. Houd de AUTO- of Programmaknop 5 seconden ingedrukt.

Stap 1
Zet de vaatwasser aan en houd vervolgens de AUTO- of Programmaknop 5 seconden ingedrukt. Het display toont "0:00" wanneer je de instelmodus opent.

Druk op de Multi-tabknop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1). Druk op de Multi-tabknop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Stap 2
Druk op de Multi-tabknop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Druk op de knop AUTO of Programma om de instelling te wijzigen. Druk op de knop AUTO of Programma om de instelling te wijzigen.

Stap 3
Druk op de knop AUTO of Programma om de instelling te wijzigen.

A0: Functie uitgeschakeld. A0: Functie uitgeschakeld.

A0
Functie uitgeschakeld.

A1: Functie ingeschakeld. A1: Functie ingeschakeld.

A1
Functie ingeschakeld.

Let op: Wacht 5 seconden totdat de instelling is opgeslagen.

Let op: De automatische deuropening is niet beschikbaar voor DW60M5042F* modellen.

Zet de vaatwasser aan en houd vervolgens de Programmaknop 5 seconden ingedrukt. Het display toont "0:00" wanneer je de instelmodus opent. Zet de vaatwasser aan en houd vervolgens de Programmaknop 5 seconden ingedrukt. Het display toont "0:00" wanneer je de instelmodus opent.

Stap 1
Zet de vaatwasser aan en houd vervolgens de Programmaknop 5 seconden ingedrukt. Het display toont "0:00" wanneer je de instelmodus opent.

Druk op de Multi-tabknop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1). Druk op de Multi-tabknop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Stap 2
Druk op de Multi-tabknop om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Druk op de Programmaknop om de instelling te wijzigen. Druk op de Programmaknop om de instelling te wijzigen.

Stap 3
Druk op de Programmaknop om de instelling te wijzigen.

A0: Functie uitgeschakeld. A0: Functie uitgeschakeld.

A0
Functie uitgeschakeld.

A1: Functie ingeschakeld. A1: Functie ingeschakeld.

A1
Functie ingeschakeld.

Let op: Wacht 5 seconden totdat de instelling is opgeslagen.

Houd de knop AUTO of Normale cyclus 5 seconden ingedrukt Houd de knop AUTO of Normale cyclus 5 seconden ingedrukt

Stap 1
Zet de vaatwasser aan en houd de knop AUTO of Normale cyclus 5 seconden ingedrukt. Het display toont "0:00" wanneer je de instelmodus opent.

Druk op de knop ‘Spoelen toevoegen’ om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1). Druk op de knop ‘Spoelen toevoegen’ om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Stap 2
Druk op de knop Spoelen toevoegen om het instelmenu van de automatische deuropening te selecteren. Het display toont de huidige instelling (de standaardinstelling is A1).

Druk op de AUTO-knop om de instelling te wijzigen. Druk op de AUTO-knop om de instelling te wijzigen.

Stap 3
Druk op de AUTO-knop om de instelling te wijzigen.

A0: Functie uitgeschakeld. A0: Functie uitgeschakeld.

A0
Functie uitgeschakeld.

A1: Functie ingeschakeld. A1: Functie ingeschakeld.

A1
Functie ingeschakeld.

Let op: Wacht 5 seconden totdat de instelling is opgeslagen.