Dynamische vergrendelingsscherm uitzetten | Samsung NL

Als je je Galaxy-telefoon ontgrendelt, wordt bij het vegen over het scherm mogelijk een afbeelding van dieren of een landschap weergegeven in plaats van een venster met patroon- of vingerafdrukherkenning. Dit is een dynamisch vergrendelingsscherm dat bij de Galaxy-telefoon wordt geleverd, en je kan het op elk moment eenvoudig uitschakelen. Raadpleeg de onderstaande gids om het dynamische vergrendelingsscherm te ontgrendelen.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie. Volg om de software van je mobiele apparaat bij te werken, de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software update.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Wat is een dynamisch vergrendelscherm?

Het Dynamisch Vergrendelscherm is een dienst die automatisch wordt bijgewerkt en om de twee weken afbeeldingen van dieren, landschappen, enz. weergeeft op het vergrendelscherm van je Galaxy-telefoon. U kunt het aantrekkelijk houden met telkens andere afbeeldingen wanneer je het scherm aanzet, in plaats van steeds weer dezelfde achtergrond.

Dynamisch vergrendelscherm

Schakel het dynamische vergrendelingsscherm uit

Een dynamisch vergrendelscherm kan je vergrendelscherm steeds aantrekkelijk houden, maar misschien wil je dit uitschakelen omdat je telkens een ongewenste pagina te zien krijgt wanneer je probeert te ontgrendelen. Volg de onderstaande stappen om het dynamische vergrendelscherm te ontgrendelen.

Stap 1. Open Instellingen en selecteer Achtergrond.

Stap 2. Selecteer Achtergrondservices.

Stap 3. Selecteer Geen, en tik vervolgens op de schakelaar naast Veeg naar links voor infopagina om uit te schakelen. De afbeelding van het dynamische vergrendelscherm verschijnt niet meer wanneer je over het vergrendelscherm veegt.

Dynamisch vergrendelscherm stap

Let op: Schermafbeeldingen en menu's van het toestel kunnen verschillen, afhankelijk van het toestelmodel en de softwareversie.

Hoe gebruik je de Samsung Members-app?

Als je problemen ondervindt met je Samsung mobiel, tablet of wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.