Hoe automatische de weerwidget van Samsung Galaxy automatisch te refreshen met beweging

De Galaxy weerfunctie werd geüpdatet in Android 13 OS (One UI5). Deze update bevat een auto-refreshfunctie om uw weersinformatie automatisch bij te werken wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Weergave van een Samsung Galaxy apparaat met een achtergrond geïnspireerd op het weerbericht en de weerwidget.

Zo schakel je de automatische refreshoptie in

Weergave van de weerwidget op het startscherm, geselecteerd. Weergave van de weerwidget op het startscherm, geselecteerd.

Stap 1. Controleer de weerwidget op je startscherm. Als de ronde knop om de gegevens te vernieuwen zichtbaar is, tik dan op weerwidget. Wanneer de functie Automatisch vernieuwen is uitgeschakeld, heeft de weer-widget een refresh-pictogram. Dit wordt doorgaans gebruikt om de weerinformatie handmatig te vernieuwen. Als dit pictogram niet verschijnt, is Automatisch vernieuwen ingeschakeld.

Weergave van het menu van de Weerwidget met gehighlight icoon. Weergave van het menu van de Weerwidget met gehighlight icoon.

Stap 2. Tik op icoon Menu.

Weergave van de Instellingen van de Weerwidget met het icoon instellingen gehighlight. Weergave van de Instellingen van de Weerwidget met het icoon instellingen gehighlight.

Stap 3. Tik op Instellingen.

Weergave van Weerinstellingen met de wisselknop Automatisch vernieuwen inschakelen Weergave van Weerinstellingen met de wisselknop Automatisch vernieuwen inschakelen

Stap 4. Tik om “Automatisch vernieuwen” in te schakelen.

Weergave van de bijgewerkte Weerwidget op het startscherm zonder het refresh-icoon om handmatig te vernieuwen. Weergave van de bijgewerkte Weerwidget op het startscherm zonder het refresh-icoon om handmatig te vernieuwen.

Stap 5. Het icoon voor de handmatig vernieuwen zal niet langer zichtbaar zijn wanneer Auto-refresh ingeschakeld is. Uw weerwidget zal nu automatisch updaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd.