Hoe configureer ik de Dataroaming instellingen op mijn toestel?

Bij dataroaming maakt je toestel gebruik van andere netwerken dan van je eigen netwerk voor het internet. Deze functie wordt vaak in het buitenland gebruikt voor bijvoorbeeld het lezen of versturen van e-mails of het downloaden van muziek.

Dataroaming instellen
1. Vanaf het homescherm ga je naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Meer netwerken’ → ‘Mobiele netwerken’.
2. Vink Roaming aan of uit.

Roaming

Meer informatie over de netwerkmogelijkheden van een smartphone of tablet en hoe deze in te stellen?