Hoe de Galaxy S23 spelprestaties verbeteren

De Galaxy S23-serie is uitgerust met de 2e generatie chipset van Qualcomm's Snapdragon 8, een nieuwe AP, en de CPU-/GPU-prestaties zijn geüpgraded in vergelijking met eerdere modellen. Daarnaast is de serie uitgerust met een koelsysteem met dampkamer om een geoptimaliseerde spelomgeving te bieden met effectieve warmteafvoer.

Weergave van een Galaxy-gebruiker die een spel speelt.

Wanneer u high-end games speelt, activeert u de functie voor spelprestatiebeheer om meer geoptimaliseerde spelprestaties te ervaren.

Opgelet: Het activeren van het spelprestatiebeheer kan de warmte of het batterijverbruik verhogen tijdens het spelen.

Hoe het spelprestatiebeheer opzetten

• Hoe opzetten via de Game Launcher-app
Weergave van het icoon van de Game Launcher-app. Weergave van het icoon van de Game Launcher-app.

Stap 1. Open de “Game Launcher-app”.

Tik op het icoon 'Meer opties'. Tik op het icoon 'Meer opties'.

Stap 2. Tik op het icoon Meer opties.

Weergave van de Game Booster optie. Weergave van de Game Booster optie.

Stap 3. Tik op “Game Booster”.

Weergave van de optie Labs in de instellingen voor Game booster. Weergave van de optie Labs in de instellingen voor Game booster.

Stap 4. Tik op “Labs”.

Weergave van optie voor het Ander beheersysteem voor gameprestaties. Weergave van optie voor het Ander beheersysteem voor gameprestaties.

Stap 5. Tik op “Ander beheersysteem voor gameprestaties”.

• Hoe instellen op het spelscherm
Weergave van spel met veeg naar links op het scherm. Weergave van spel met veeg naar links op het scherm.

Stap 1. Spel lanceren en vervolgens Links vegen op scherm.

Weergave van het icoon van Game Launcher gehighlight. Weergave van het icoon van Game Launcher gehighlight.

Stap 2. Tik op het icoon van Game Launcher.

Weergave van icoon instellingen Game Launcher. Weergave van icoon instellingen Game Launcher.

Stap 3. Tik op Instellingenicoon.

Weergave van de optie Labs in de instellingen voor Game booster. Weergave van de optie Labs in de instellingen voor Game booster.

Stap 4. Tik op “Labs”.

Weergave van optie voor het Ander beheersysteem voor gameprestaties. Weergave van optie voor het Ander beheersysteem voor gameprestaties.

Stap 5. Tik op “Ander beheersysteem voor gameprestaties”.

Certified care by Samsung experts

Certified care by Samsung experts