Hoe gebruik ik 360-Audio Opnemen op de Galaxy S23-serie en Buds2 Pro?

Ontdek hoe je 360-Audio op jouw Galaxy S23-serie en Buds2 Pro kunt beluisteren en opnemen. Leg de geluiden om je heen vast en ervaar een meeslepende 3D-ervaring terwijl je naar jouw favoriete mediacontent luistert of kijkt.

Let op:

• Ondersteunde smartphone modellen: Z Fold4 / Z Flip4 met One UI 5.0, S23-serie en latere modellen.
  • Ondersteunde wearables: Buds2 Pro met de laatste firmwareversie en latere modellen.
Hoe gebruik ik 360-Audio Opnemen op de Galaxy S23-serie en Buds2 Pro? Hoe gebruik ik 360-Audio Opnemen op de Galaxy S23-serie en Buds2 Pro?

Galaxy S23 series / Galaxy Buds Pro2

Hoe gebruik ik 360-Audio Opnemen op de Galaxy S23-serie en Buds2 Pro?

Ontdek hoe je

1 - Kunt luisteren naar 360-Audio

2 - 360-Audio kunt opnemen

1 Luister naar 360-Audio

Laten we eerst je oordopjes aansluiten op je smartphone.

• Doe je oordopjes in

Op je smartphone:

• Veeg naar beneden om het paneel Snelle instellingen te openen
  • Schakel Bluetooth in
  • Selecteer jouw oordopjes

Wanneer je oordopjes zijn aangesloten

• Open de Galaxy Wearable-App
  • Activeer 360-audio
  • Activeer Bewegingsdetectie

Nu kun je genieten van 360 graden surround sound voor een meeslepende ervaring

2 360-Audio opnemen

Doe je oordopjes in.

Open de Camera-App

Camera Instellingen

Geavanceerde video-opties

Activeer 360-audio opnemen

• Begin met het opnemen van een video.
  • 360 MIC zou in de rechterbovenhoek moeten verschijnen
  • Het geluid wordt opgevangen via je oordopjes
  • Beide oordopjes zijn nodig om 360 graden geluid op te nemen

SAMSUNG

Let op: Wanneer de 360 audio-opname is geactiveerd, zal de "Inzoomen microfoon" functie niet beschikbaar zijn.

Hoe gebruik je de Samsung Members-app?

Als je problemen ondervindt met je Samsung mobiel, tablet of wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.