Hoe gebruik je de belfuncties op je Galaxy Buds+?

Als je Galaxy Buds en Galaxy Buds+ zijn verbonden met je telefoon, kun je telefoongesprekken beantwoorden en beheren zonder je telefoon erbij te pakken. Je kunt een rondje hardlopen of naar de sportschool gaan wanneer je maar wilt. Er zal je geen gesprek ontgaan. Dankzij de verschillende belfuncties hoef je alleen maar te tikken om je gesprekken te beheren, zelfs in luidruchtige omgevingen.

Controleer of de software van je apparaat is geüpdatet naar de nieuwste versie voordat je onderstaande functie uitprobeert. Lees meer over 'Hoe kan ik mijn Galaxy Buds+ verbinden en updaten met mijn Galaxy Smartphone?' onder Samsung Support.

Om een gesprek te beantwoorden of weigeren

Als er een gesprek binnenkomt als je je oordoppen in hebt, wordt er een geluid en een spraakmelding afgespeeld met het telefoonnummer van de beller of de naam uit je contactenlijst. Ontdek hoe je een telefoongesprek of een tweede telefoongesprek kan beantwoorden of weigeren met behulp van de oordoppen.

Dubbeltikken

• Een gesprek beantwoorden of beëindigen.
  • Plaats het huidige gesprek in de wacht en beantwoord het tweede telefoongesprek.
  • Schakel tussen het huidige gesprek en het gesprek in de wacht.
Knoppen dubbel tikken

Tikken en vasthouden

• Weiger een oproep.
  • Zet de microfoon aan of uit tijdens een gesprek.
  • Haal een gesprek uit de wacht na het beëindigen van een gesprek.
Knoppen tikken en vasthouden

Als je geen spraakmelding krijg van het telefoonnummer of de naam van de beller, kun je de instellingen aanpassen in de Galaxy Wearable-app op je mobiele apparaat.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app op het mobiele apparaat.

Stap 2. Tik op Meldingen.

Stap 3. Schakel IN om een melding te krijgen voor het volgende inkomende gesprek.

Tik op Meldingen

Stap 4. Tik op Hardop voorlezen tijdens telefoongebruik om ervoor te zorgen dat de oordoppen meldingen van het mobiele apparaat ontvangt als je het mobiele apparaat gebruikt.

Stel de oordopjes in om meldingen te ontvangen

Je kunt ook de apps selecteren waarvan je meldingen wilt ontvangen en de notificatie-instellingen aanpassen voor iedere app met behulp van het menu Apps om meldingen van te ontvangen.

Je stem is altijd verstaanbaar tijdens een gesprek met je Samsung-oordoppen, zelfs in drukke omgevingen. Je bent duidelijk verstaanbaar dankzij speciale microfoons die je stem oppikken en isoleren van afleidende omgevingsgeluiden. Iedere oordop is uitgerust met een interne microfoon en twee externe microfoons om ruis te filteren.

Dankzij de interne microfoons, die omgevingsgeluid beperken, kun je genieten van duidelijk geluid tijdens een telefoongesprek. De externe microfoons richten zich op je stem, zodat je zonder onderbreking verstaanbaar bent. Als je niet verstaanbaar bent, kun je proberen om de oordoppen aan te passen of te controleren of het microfoonvolume niet wordt gedempt.

Om de overdracht van geluid te verbeteren tijdens een telefoongesprek, raden we aan om Ambient sound in te schakelen.Deze functie zorgt ervoor dat je je eigen stem duidelijker hoort en voor een natuurlijk stemgebruik met beide oordopjes in.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app op het mobiele apparaat.

Stap 2. Geavanceerd > Gebruik omgevingsgeluid tijdens telefoongesprekken.

Hoe omgevingsgeluid te gebruiken tijdens gesprekken

Andere tips om de geluidskwaliteit te verbeteren:

• Draadloze netwerkdiensten kunnen worden uitgeschakeld in geval van problemen met het netwerk of de service provider. Zorg dat je de oordoppen uit de buurt houdt van elektromagnetische golven.
  • Zorg dat je oordoppen en het andere Bluetooth-apparaat binnen de Bluetooth-verbindingsstraal (10 m) zijn. Let op: de afstand kan afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

Let op: De screenshots en het menu van het apparaat kunnen verschillen per toestelmodel en softwareversie.