Hoe kan ik een schermafbeelding maken op mijn Galaxy Watch?

Met je Galaxy Watch kan je schermafbeeldingen maken om te gebruiken, op te slaan en te beheren, net zoals je dat met een smartphone zou doen. Zo doe je dat op de gemakkelijkste, meest nuttige manier mogelijk.

Weergave van iemand die een schermafbeelding maakt op een Galaxy Watch.

Als je een schermafbeelding wil maken op je Galaxy Watch, volg je deze stappen:

Weergave van een Galaxy Watch met de knoppen Start en Terug gemarkeerd.

Stap 1. Houd de knoppen Start en Terug op je Galaxy Watchingedrukt .

Weergave van het apps-scherm met het Galerij-pictogram het apps scherm met het Galerij-pictogram gemarkeerd.

Stap 2. Zodra je de schermafbeelding hebt gemaakt, kan je deze bekijken in je galerij. Tik op het Galerij-pictogram om de wijziging te accepteren.

Alle schermafbeeldingen worden automatisch opgeslagen in de galerij van het apparaat dat je aan je Galaxy Watch hebt gekoppeld, in het album "Watch".

Weergave van het "Watch"-album op je smartphone.

Als de schermafbeeldingen die je op je Galaxy Watch hebt gemaakt niet automatisch op je gekoppelde apparaat worden weergegeven, volg je de onderstaande stappen:

Weergave van het apps-scherm met het Galerij-pictogram gemarkeerd. Weergave van het apps-scherm met het Galerij-pictogram gemarkeerd.

Stap 1. Tik op je Galaxy Watch op het Galerij-pictogram.

Weergave van de te beheren schermafbeelding geselecteerd en gemarkeerd. Weergave van de te beheren schermafbeelding geselecteerd en gemarkeerd.

Stap 2. Druk op en hou de schermafbeelding ingedrukt die je wilt beheren.

Weergave van de geselecteerde schermafbeelding met het Kopiëren naar telefoon-pictogram gemarkeerd. Weergave van de geselecteerde schermafbeelding met het Kopiëren naar telefoon-pictogram gemarkeerd.

Stap 3. Tik op het kopieer naar telefoon-pictogram om de afbeelding aan je telefoon toe te voegen, waar je het kunt beheren zoals je wilt.

Let op:  De methode voor het vastleggen van de schermafbeelding kan verschillen afhankelijk van het model van de Galaxy Watch.