Hoe kan ik mijn Galaxy S23 instellen met Fast Pair?

Afbeelding van een Galaxy S23 met de Bluetooth functie zichtbaar op het scherm.

Fast Pair is een functie die beschikbaar is op Android-apparaten waarmee accessoires zoals koptelefoons of smartwatches automatisch en snel kunnen worden gekoppeld. Het is ook handig bij het instellen van je nieuwe Galaxy S23.

Volg de onderstaande stappen om je nieuwe Galaxy S23-smartphone te configureren met de Fast Pair-service:

1 Zet je nieuwe Galaxy S23 aan.
2 Plaats je oude apparaat en je S23 naast elkaar. Houd er rekening mee dat je oude toestel Android 10 of hoger moet hebben.
3 Zorg ervoor dat Wi-Fi en Bluetooth geactiveerd zijn op beide apparaten.
4 Er wordt een pop-upvenster geopend op je oude apparaat met de optie "Galaxy S23 configureren". Druk op Configureren.
5 Er verschijnt een QR-scanner op je oude apparaat. Scan de QR-code die wordt weergegeven op je Galaxy S23.
6 Kies of je een eSIM wilt toevoegen. Druk hiervoor op QR-code gebruiken om eSIM toe te voegen of op Negeren.
7 Kies of je de applicaties en gegevens wel of niet wilt kopiëren. Druk hiervoor op Volgende of Niet kopiëren.
8 Als je informatie overbrengt van een niet-Galaxy-apparaat, wordt je gevraagd om Smart Switch te downloaden (op je oude apparaat). Volg de instructies op het scherm.
9 Druk op je S23 op Autoriseer op het Smart Switch-scherm.
10 Kies of je draadloos wilt overdragen of een kabel wilt gebruiken.
11 Je telefoon zoekt vervolgens naar beschikbare gegevens. Selecteer de gegevens die je wilt overdragen: Alle, Alleen gesprekken, Contacten en berichten of Aangepast. Druk vervolgens op Volgende.
12 Druk op Accepteren op de privacypagina van Google Services.
13 Selecteer het type schermvergrendeling dat je wilt gebruiken op jouw S23.
14 Kies ervoor om Google Assistant te configureren of te negeren.
15 Druk ten slotte op Gereed.

Ga voor meer ondersteuning naar Samsung Support.