Hoe kan ik mijn telefoon als Wifi hotspot/modem gebruiken voor mijn pc?

Afhankelijk van je toestel moet je de volgende stappen doorlopen:

1 Druk op Apps > Instellingen > Draadloos en Netwerk > Tethering en draagbare hotspot > Instell. draagbare Wi-Fi hotspot.

OF: Druk op Apps > Instellingen >  Verbindingen > Tethering en draagbare hotspots/Tethering en Mobiele hotspots > Mobiele hotspots.

2 Schakel hier Draagbare/Mobiele Wi-Fi hotspot in.
3 Stel eventueel een wachtwoord en netwerknaam in. Je kunt nu met andere apparaten verbindingen maken met het internet via de 3G verbinding van jouw hotspot toestel.

Let op: De andere apparaten maken gebruik van je 3G of 4G internetabonnement. Het kan daarom zijn dat je meer gegevens verbruikt dan normaal.

Wat is een Wifi-hotspot?

Een Wifi-hotspot is een router waarmee je je smartphone, tablet of computer draadloos kunt verbinden met internet. Indien je een 3G of 4G abonnement hebt en een recent Android toestel kun je op jouw toestel ook een Wifi-hotspot opzetten. Let op, hiervoor moet je dus wel een recente Android versie op je toestel hebben staan.