Foto's van telefoon naar SD-kaart kopiëren | Samsung NL

Verplaats of kopieer eenvoudig foto’s of andere bestanden van je telefoon naar je SD-kaart zonder gebruik te maken van Samsung KIES.

Bestanden verplaatsen/kopiëren naar je SD-kaart

1 Ga naar het 'Apps-scherm'.
apps scherm
2 Tik op de map 'Samsung' en open 'Mijn bestanden'
samsung map
3 Tik op de drie puntjes aan de rechterbovenzijde en kies voor 'Bewerken'.
bewerken
4 Selecteer de bestanden die je wilt verplaatsen, en tik nog een keer op 'Opties' (drie puntjes aan de rechterbovenzijde). Kies dan of je de bestanden wilt verplaatsen of wilt kopiëren.
bewerken
5 Kies waar je het bestand naartoe wilt verplaatsen/kopiëren.
bewerken

Bestanden verplaatsen/kopiëren naar je SD-kaart met een ouder Samsung apparaat

1 Ga naar 'Apps' > 'Mijn bestanden'.
2 Klik op de map DCIM. In deze map worden door jou gemaakte foto’s automatisch opgeslagen.
3 Klik op de optieknop linksonder op je telefoon en kies voor 'Meer' > 'Kopiëren'.
4 Selecteer de bestanden die je wilt verplaatsen en kies voor 'Kopiëren'.
5 Selecteer nu de plaats waar je de foto’s naartoe wilt verplaatsen of kopiëren. Voor de SD-kaart kies je 'External sd'. De externe SD-kaart kan ook direct onder de map ‘Storage’ (zie bovenin) staan. Hiervoor klik je op de ‘terug’ knop totdat je de map ‘extSdCard’ ziet. Deze selecteer je vervolgens.
6 Als je in de map zit waar de foto’s naartoe moeten worden verplaatst, kies je voor ‘Hier kopiëren’.
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?
Hoe kopieer ik mijn foto’s van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?

Reparatie

Mocht je toestel nog niet naar behoren werken, bekijk dan de reparatie mogelijkheden. Samsung repareert altijd met originele onderdelen, en behoud van fabrieksgarantie. Jouw Samsung blijft 100% Samsung.