Galaxy Watch aansluiten op smartphone | Samsung NL

Galaxy Watch is ontworpen om je leven op alle mogelijke manieren gemakkelijker te maken. Hij analyseert je gezondheid, volgt je lichaamsbeweging, laat je muziek afspelen en telefoongesprekken voeren. Je kunt je Galaxy Watch verbinden met elk type Android smartphone. Hieronder lees je hoe je je Galaxy Watch kunt verbinden met je smartphone.

Weergave van verschillende Samsung Watch-modellen met het Wear-pictogram op de voorgrond.

Verbind je Galaxy Watch via Bluetooth met een smartphone

Om je Galaxy Watch met Bluetooth op een smartphone aan te sluiten, volg je de volgende stappen:

Zorg ervoor dat je Galaxy Watch is ingeschakeld en vervolgens op je smartphone:

• Start "Galaxy Wearable" → "Start" → Wanneer het Bluetooth startscherm verschijnt, selecteer je een product om verbinding mee te maken.
Weergave van het pictogram 'Galaxy Wearable' gemarkeerd. Weergave van het pictogram 'Galaxy Wearable' gemarkeerd.

Stap 1. Start "Galaxy Wearable".

Weergave van de "Start"-knop gemarkeerd. Weergave van de "Start"-knop gemarkeerd.

Stap 2. "Start".

Als je al een aangesloten draagbaar apparaat hebt:

• Tik op "Galaxy Wearable" → Menu (3 horizontale lijnen in de linkerbovenhoek) → "Nieuw apparaat toevoegen".
Weergave van het pictogram 'Galaxy Wearable' gemarkeerd. Weergave van het pictogram 'Galaxy Wearable' gemarkeerd.

Stap 1. Start "Galaxy Wearable".

Vista del icono Menú resaltado. Vista del icono Menú resaltado.

Stap 2. Weergave van het menupictogram gemarkeerd.

Weergave van de optie "Nieuw apparaat toevoegen" gemarkeerd. Weergave van de optie "Nieuw apparaat toevoegen" gemarkeerd.

Stap 3. "Nieuw apparaat toevoegen".

Let op: Voordat je je smartphone aansluit, moet je de Galaxy Wearable-applicatie installeren. Android van Samsung™ smartphones kunnen gebruik maken van de Galaxy Store of Play Store™. Andere Android™ smartphones moeten de Play Store gebruiken™ terwijl iOS™ smartphones de Apple Store moeten gebruiken™.

Je Galaxy Watch aansluiten op een nieuwe smartphone

Voordat je je Galaxy Watch op een nieuwe smartphone aansluit, moet je op een veilige plaats een back-up maken van alle gegevens die op je Galaxy Watch zijn opgeslagen.

Wanneer een nieuwe smartphone wordt aangesloten, herkent de Galaxy Watch het nieuwe apparaat automatisch en verschijnt er een bericht met de initialisatiegids.

Op je Galaxy Watch:

Sleep het scherm naar beneden en tik op het Instellingen icoon → Verb, met nieuwe telefoon maken → Reset om de Bluetooth registratie standby status te openen na initialisatie.

Weergave van het hoofdscherm van het Samsung Watch met de optie Instellingen gemarkeerd. Weergave van het hoofdscherm van het Samsung Watch met de optie Instellingen gemarkeerd.

Stap 1. Tik op de horloge-instellingen.

Weergave van het menu Instellingen met de optie "Algemeen" gemarkeerd. Weergave van het menu Instellingen met de optie "Algemeen" gemarkeerd.

Stap 2. Tik op "Algemeen".

Algemeen scherm met de optie "Verb. met nieuwe telefoon" gemarkeerd. Algemeen scherm met de optie "Verb. met nieuwe telefoon" gemarkeerd.

Stap 3. Selecteer "Verb. met nieuwe telefoon".

Weergave van het scherm "Verb. met nieuwe telefoon" met het bericht dat een back-up van de gegevens moet worden gemaakt. Weergave van het scherm "Verb. met nieuwe telefoon" met het bericht dat een back-up van de gegevens moet worden gemaakt.

Stap 4. Maak een back-up van je gegevens voordat je verbinding maakt met de nieuwe smartphone.

Scherm "Back-up gegevens" met de knop "Doorgaan" gemarkeerd. Scherm "Back-up gegevens" met de knop "Doorgaan" gemarkeerd.

Stap 5. Selecteer "Doorgaan" om je horloge opnieuw in te stellen en verbinding te maken met de nieuwe telefoon.

Wilt u dat onze reparatieservice voor uw apparaat zorgt?

Registreer uw aanvraag online.

Reparatie service Reparatie service

Bel ons!
We helpen je graag

Neem contact op met Samsung Support via 088-9090100

Samsung Support Samsung Support