Kids stand instellen op Galaxy Tab S | Samsung NL

Met de Kids-stand maak je een tablet of smartphone geschikt voor kinderen. Gebruik deze widget om een leuke, veilige omgeving te bieden voor kinderen door de toegang van bepaalde apps te beperken.

Kids-stand inschakelen

1 Voordat je deze widget gebruikt, moet je deze downloaden en installeren. Tik op het klassieke startscherm op 'Kids-stand' > 'Installeren'.
2 Als je de Kids-stand wilt starten, tik je op het klassieke startscherm of het scherm 'Apps' op 'Kidsstand'. Nadat de widget is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven op het klassieke startscherm en het scherm Apps.
3 Tik op 'Pincode instellen' onder aan het scherm wanneer je de widget voor de eerste keer gebruikt. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm.

Kids-stand per ongeluk verwijderd?

Als de widget Kids-stand per ongeluk wordt verwijderd, kun je deze opnieuw installeren. Blijf op het klassieke startscherm een leeg gebied aanraken, tik op 'Widgets' en blijf de widget 'Kids-stand' aanraken. Sleep de widget naar het klassieke startscherm en tik op 'Kidsstand' om deze opnieuw te installeren.

Startscherm van de Kids-stand

Het startscherm is het beginpunt voor het openen van alle apps in de Kids-stand.

hoe-stel-ik-de-kids-stand-in-op-mijn-samsung-galaxy-tab-s

Ouderlijk toezicht

Je kunt deze app gebruiken om beperkingen voor kinderen in te stellen zodat je hun toegang tot inhoud en apps kunt controleren. Je kunt de instellingen van de Kids-stand, tijdslimieten en meer wijzigen.

Tik op het startscherm op  en geef de PIN-code in. Als je ouderlijk toezicht wilt sluiten, druk je op de starttoets.

Naam van kind: kinderprofielen weergeven en bewerken.
Dagelijkse speellimiet: een tijdslimiet instellen om het gebruik door je kinderen te bewaken.
Applicaties: apps weergeven en toevoegen die mogen worden gebruikt in de Kids-stand.
Media: je kinderen toegang geven tot bepaalde afbeeldingen en video's die zijn opgeslagen op het apparaat.
Kids Store: apps voor kinderen downloaden uit Galaxy Apps.