Hoe verberg ik de navigatiebalk op Galaxy-apparaten

Galaxy-apparaten bieden je de mogelijkheid ze te configureren zoals jij dat wil. Op die manier kun je je toestel laten aanpassen zodat het gemakkelijker, dynamischer en intuïtiever te gebruiken is, afhankelijk van je behoeften. Daarom kun je met Galaxy-apparaten de navigatiebalk configureren.

Weergave van een Galaxy-hoofdscherm met de standaard navigatiebalk gemarkeerd.

Door de navigatiebalk te verbergen, kun je bestanden bekijken en apps gebruiken op een breder scherm. Als je de navigatiebalk wil verbergen, volg dan deze stappen:

1 Open je 'Instellingen' en tik op 'Display'.
2 Scroll naar beneden naar de optie "Navigatiebalk" en tik erop.
3 Hier kun je kiezen tussen "Knoppen" en "Veeggebaren". “Knoppen” is de standaard optie. Als je de navigatiebalk wil verbergen, selecteer the “Veeggebaren”-optie.
4 In deze optie kun je kiezen tussen "Vegen vanaf de onderkant" of "Vegen vanaf de zijkanten en onderkant". Om deze keuze te maken, tikt u op de knop "Meer opties" onder de optie "Veeggebaren".
5 Wanneer je "Vegen vanaf de zijkanten en onderkant" kiest, kunt u de "Gevoeligheid gebaar" configureren.

Let op: Als je een hoesje gebruikt, kan het moeilijk zijn om gebaren te maken aan de rand van het scherm. In dat geval is het raadzaam een hogere gevoeligheid te kiezen. Als je soms onbedoeld gebaren maakt, probeer dan een lagere gevoeligheid.

Als je de optie "Veeggebaren" selecteert, wordt de navigatiebalk verborgen en verschijnen de suggesties voor de bewegingen. Als je de gebarensuggesties onder aan het scherm wilt verbergen wanneer je "Veeggebaren" selecteert, tikt u op de gebarensuggestieschakelaars om ze uit te schakelen.

De navigatiebalk bevat knoppen waarmee je zo snel mogelijk door je schermen en toepassingen kunt scrollen.

Wanneer je het scherm aanzet, verschijnen de soft buttons in de navigatiebalk onderaan het scherm.

Let op: De functies van de toetsen kunnen veranderen, afhankelijk van de gebruikte toepassing of de gebruiksomgeving.

Nee. De knoppen zijn standaard geconfigureerd en kunnen niet worden gewijzigd. De opties zijn:

• Recent-knop.
  • Home-knop.
  • Terug-knop.