Kan ik mijn Samsung Gear gebruiken met mijn iOS toestel?

Binnenkort zal het mogelijk zijn om je Samsung Gear apparaat met een iOS apparaat te koppelen. Als je een iOS toestel wilt koppelen met een Samsung Gear apparaat download je hiervoor de Samsung Gear App uit de Apple App Store of ga naar apps.samsung.com/gear.

Welke Samsung Gear apparaten zijn compatibel met een iOS toestel?
Samsung zal de Gear S2, S3 en Fit2 ondersteunen zodat deze gekoppeld kunnen worden aan een iOS toestel met iOS 9.0 en hoger.
(Hieronder vallen alle iOS smartphones vanaf iPhone 5 en hoger: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone SE, iPhone 7 en de iPhone 7+)

Let op: Controleer altijd of je werkt met een up-to-date versie van zowel iOS als de Samsung Gear app.

Werken alle functies op de Gear S3/S2 en Fit2 met een iOS toestel?
Sommige functies op de Gear S3/S2 en Fit2 zijn alleen beschikbaar voor Samsung apparaten (o.a. Samsung Pay, Smart Relay etc.) Niet-Samsung apparaten kunnen over gelimiteerde ondersteuning beschikken waardoor functies minder goed werken. Bekijk in het schema hieronder welke functies er beschikbaar zijn voor iOS apparaten.

Gear functies op iOS

Meer weten over de Samsung Gear S3?

Bekijk hier de Interactieve Handleiding en Bekijk ook de compatibiliteit lijst voor de Gear S3

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.