Microfoon herkent mijn stem niet goed | Samsung NL

Je kun je Samsung-, Google- of e-mailaccounts van je toestel loskoppelen wanneer je maar wilt. Als je een account verwijdert, heb je geen toegang meer tot gebruikersinformatie of gegevens die bij dat account horen. Noteer je accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) voor toekomstig gebruik op een veilige plaats alvorens verder te gaan. Volg de onderstaande stappen om je accounts te verwijderen.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je controleren of de software van je telefoon en de bijbehorende apps zijn bijgewerkt tot de laatste versie. Volg deze stappen om de software van je mobiele telefoon bij te werken:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software-update.

Stap 2. Tik op Download en installeer.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Je Samsung-account verwijderen

Zelfs als je een Samsung-account van je telefoon verwijdert, kun je je altijd weer aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord om je account later weer te koppelen. Het verwijderen van een account en het permanent verwijderen van een account zijn niet hetzelfde. Noteer je accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) op een veilige plaats voor toekomstig gebruik.

Volg de onderstaande stappen om je Samsung-account te verwijderen.

accounts en back-up onder instellingen accounts en back-up onder instellingen

Stap 1. Ga naar Instellingen en navigeer naar Accounts en back-up.

accounts beheren accounts beheren

Stap 2. Tik op Accounts beheren en selecteer je Samsung-account.

account verwijderen account verwijderen

Stap 3. Tik op Account wissen en tik op Account wissen in de pop-up.

galaxy afmelden galaxy afmelden

Stap 4. Tik op Uitloggen en voer het wachtwoord van je Samsung-account opnieuw in.

Let op: De menuconfiguratie kan verschillen afhankelijk van het model en de softwareversie van je toestel.

Verwijder je Google-account

Het verwijderen van je Google-account is vergelijkbaar met het proces van het verwijderen van je Samsung-account. Je kun je ook altijd aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord om je Google-account opnieuw te verbinden met je apparaat.

Volg de onderstaande stappen om je Google-account te verwijderen.

accounts en back-up onder instellingen accounts en back-up onder instellingen

Stap 1. Ga naar Instellingen en tik op Accounts en back-up.

accounts beheren accounts beheren

Stap 2. Tik op Accounts beheren en selecteer je Google-account.

account verwijderen account verwijderen

Stap 3. Tik op Account wissen en tik op Account wissen om te bevestigen.

Let op: Als het geavanceerde beschermingsprogramma van Google is geactiveerd, kun je een verificatieverzoek ontvangen met de geregistreerde beveiligingssleutel (een fysieke sleutel van het USB-type die gecodeerde accountgegevens bevat) voordat je je account verwijdert.

beveiligingssleutel

Verwijderen van andere accounts

Andere gebruikersaccounts die op je telefoon zijn ingesteld, kunnen volgens de bovenstaande stappen worden verwijderd. Extra verificatiestappen, zoals het invoeren van je wachtwoord of e-mailverificatie, kunnen vereist zijn volgens de privacy- en veiligheidsvoorschriften van elk account.

Let op: De schermafbeeldingen en het menu van de telefoon kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.

De Samsung Members-app gebruiken

Als je problemen ondervindt met je Samsung-mobiel, -tablet of -wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.