Verbindingsproblemen Galaxy Buds FE oplossen

Galaxy Buds FE zijn ontworpen om je luisterervaring te verbeteren en bieden tegelijkertijd premium geluidskwaliteit en geavanceerde functies. Als je echter situaties tegenkomt waarbij het geluid per ongeluk verbinding maakt met je oordopjes, zelfs wanneer ze niet in gebruik zijn, of wanneer je oordopjes geen verbinding maken met de oplaadcase, zijn hier een paar eenvoudige oplossingen.

Galaxy Buds FE met oplaadcase.

Er zijn situaties waarin het geluid per ongeluk naar je Galaxy Buds FE kan worden geleid wanneer je ze niet draagt ​​of wanneer je er slechts één draagt. Bijvoorbeeld:

• Muziek blijft spelen via de oordopjes, zelfs als ze uit je oren zijn gehaald.
  • Oproepen worden doorgeschakeld naar je oordopjes wanneer je ze niet draagt.
  • Je neemt een oproep aan terwijl je één oordopje draagt, maar de beller kan je niet horen.
  • Geluidsregelingen (actieve ruisonderdrukking, omgevingsgeluid) worden geactiveerd wanneer slechts één oordopje wordt gedragen.
Galaxy Buds FE achtergelaten op een oppervlak in plaats van opgeborgen in de case.

De oplossing voor elk van deze gevallen is hetzelfde: controleer waar je je Galaxy Buds FE hebt geplaatst. Als je ze op z'n kop op een oppervlak hebt gelegd of als ze bedekt zijn door iets anders, kan de sensor ten onrechte lezen dat één of beide oordopjes worden gedragen, wat kan leiden tot een van de bovengenoemde situaties.

Vergeet daarom niet om de oordopjes op te bergen in de oplaadcase met het deksel gesloten wanneer je ze niet gebruikt.

Opmerking: Laad de case op voordat je hem gebruikt, omdat hij anders defect kan raken.

Galaxy Buds FE hebben een apart aanraakgebied dat per ongeluk kan worden aangeraakt bij het verwijderen van een oortje uit je oor. Dit kan leiden tot het stoppen van je media. Als je de aanraakfunctie wilt uitschakelen of inschakelen, volg dan deze instructies:

Galaxy Buds Instellingen scherm. Galaxy Buds Instellingen scherm.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable app > Tik op Aanraakbediening.

Galaxy Buds Instellingen scherm. Galaxy Buds Instellingen scherm.

Stap 2. Tik op de schakelaar naast de functie Tikken.

De oordopjes herkennen de case niet als deze niet is opgeladen. Daarom moet je de case eerst opladen.

Als het geluid blijft optreden, controleer dan of de linker en rechter wingtips aan de juiste oordopjes zijn bevestigd en of de oordopjes in de juiste vakjes zitten. Beide omstandigheden kunnen ertoe leiden dat je oordopjes de oplaadcase niet herkennen.

Opmerking: Als je de case vóór het opladen hebt gebruikt, kan deze mogelijk defect zijn. Neem contact op met het dichtstbijzijnde Samsung Service Center voor hulp.

Als je merkt dat het ledje op de Galaxy Buds FE-oplaadcase niet brandt en je oordopjes niet opladen, controleer dan of de wingtips correct aan de oordopjes zijn bevestigd. Als de wingtips verkeerd zijn geïnstalleerd, kan de oplaadpoort van de oordopjes geen contact maken met de oplaadterminal van de case, waardoor je oordopjes niet kunnen opladen.

Om ervoor te zorgen dat de wingtips aan de juiste oordopjes zijn bevestigd, controleer je of de L (Links) en R (Rechts) op de wingtips overeenkomen met de L en R op de oordopjes.

Technische tekening van het linkeroordopje met de bijpassende L-markeringen.

Opmerking: De wingtips zijn de extra vleugeltjes aan de bovenkant van de oordopjes.

Nadat je het connectiviteitsprobleem van de Galaxy Buds FE hebt opgelost, controleer je de pasvorm van je oordopjes om er zeker van te zijn dat je het beste geluid en actieve ruisonderdrukking krijgt.

Galaxy Buds Instellingen scherm. Galaxy Buds Instellingen scherm.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable app > Tik op Instellingen voor oortjes.

Galaxy Buds Instellingen scherm. Galaxy Buds Instellingen scherm.

Stap 2. Tik op Test passen oortjes.