Vereenvoudigde app-namen in Galaxy One UI 6

Galaxy-gebruikers merken wellicht enkele subtiele veranderingen op met de release van Galaxy One UI 6 (Android-versie 14). Zo zijn de namen die worden weergegeven bij een aantal Samsung-app-pictogrammen vereenvoudigd, waardoor gebruikers gemakkelijker apps in één oogopslag herkennen.

Galaxy One UI 6 wijzigingen zichtbaar op het startscherm van een Galaxy-telefoon.

Vereenvoudigde labels

Het verwijderen van de woorden "Samsung" en "Galaxy" vereenvoudigt de app-labels voor Galaxy One UI 6 (Android-versie 14) en beperkt de app-namen op de Galaxy-startschermen tot één regel. Deze verandering biedt een schonere, meer georganiseerde look, waardoor gebruikers hun favorieten makkelijker kunnen vinden.

Opmerking: De naam van de app is niet veranderd, alleen de manier waarop deze op het startscherm en app-scherm wordt weergegeven.

Galaxy One UI 5 op het startscherm van een Galaxy-telefoon Galaxy One UI 5 op het startscherm van een Galaxy-telefoon

Galaxy One UI 5

Galaxy One UI 6 wijzigingen op het startscherm van een Galaxy-telefoon Galaxy One UI 6 wijzigingen op het startscherm van een Galaxy-telefoon

Galaxy One UI 6

Afbeelding waarop te zien is hoe "Samsung" en "Galaxy" zijn verwijderd van de app-naamlabels.

Gebruikers kunnen in de zoekfunctie van de app-lijst op volledige naam zoeken, of in Instellingen > Apps zoeken.

Screenshot van de volledige namen van apps onder Instellingen > Apps. Screenshot van de volledige namen van apps onder Instellingen > Apps.
Zoekbalk in de app-lijst. Zoekbalk in de app-lijst.

Samsung-apps met nieuwe labels

App Naam (Galaxy One UI 5)

App Naam (Galaxy One UI 6)

Galaxy Store

Store

Samsung Members

Members

Samsung TV Plus

TV

Samsung Music

Music

Samsung Pay

Pay

Samsung Pass

Pass

Samsung Wallet

Wallet

Galaxy Wearable

Wearable

Samsung Notes

Notes

Samsung Kids

Kids

Samsung Flow

Flow

Samsung News

Nieuws

Samsung Global Goals

Global Goals

Samsung Cloud

Cloud

Samsung Health

Health

Opmerking: De in verschillende landen beschikbare apps kunnen variëren.