Wat is de Flexstand van Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4?

Een van de belangrijkste voordelen van de flip-smartphones van Samsung is dat ze u de mogelijkheid bieden om in Multi window stand te werken, zodat u met één toestel aan al uw behoeften kunt voldoen. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over deze functie.

Weergave van de Flexstand op een Galaxy Z Fold4.

Als u de Flexstand activeert wanneer uw telefoon is ingeklapt en rechtop staat, verschijnt de app die u gebruikt boven op het scherm. Onderaan uw scherm verschijnt een venster met extra bedieningselementen.

Opgelet: Sommige apps hebben hun eigen aangepaste lay-out in Flexstand. In deze gevallen zal het Flexstandvenster niet verschijnen.

Volg de onderstaande stappen als u de Flexstand wilt inschakelen op uw ingeklapt apparaat:

Weergave van het scherm Instellingen met een cirkel op “Geavanceerde functies”. Weergave van het scherm Instellingen met een cirkel op “Geavanceerde functies”.

Stap 1. In het menu Instellingen tikt u op “Geavanceerde functies”.

Weergave van het scherm “Geavanceerde functies” met een cirkel op “Labs”. Weergave van het scherm “Geavanceerde functies” met een cirkel op “Labs”.

Stap 2. Selecteer de optie “Labs”.

Weergave van het scherm “Labs” met de optie “Venster Flexstand” gehighlight. Weergave van het scherm “Labs” met de optie “Venster Flexstand” gehighlight.

Stap 3. Tik op “Venster Flexstand”.

Weergave van het scherm "Venster Flexstand” waar u de apps kan selecteren om de Flexstand te activeren. Weergave van het scherm "Venster Flexstand” waar u de apps kan selecteren om de Flexstand te activeren.

Stap 4. Selecteer in dit scherm welke apps het venster Flexstand moeten activeren door op de wisselknop te tikken.

Weergave van het scherm Samsung Notes met geactiveerde Flexstand. Het hoofdscherm van de app bevindt zich op het bovenste scherm en het Flexstand-touchpad bevindt zich op het onderste scherm. Weergave van het scherm Samsung Notes met geactiveerde Flexstand. Het hoofdscherm van de app bevindt zich op het bovenste scherm en het Flexstand-touchpad bevindt zich op het onderste scherm.

Stap 5. Open de gewenste app, plaats deze in een vouwstatus en geniet van het Flexstand, waarbij de gekozen app op het bovenste scherm verschijnt en het Flexstand-aandraakblok op het onderste scherm verschijnt.

Op het onderste scherm vindt u de volgende pictogrammen:

• Het onderste paneel met rapporten.
  • Opname van schermafbeeldingen.
  • Helderheidsregeling.
  • Volumeregeling.
  • Actief/inactief aanraakblok.

U kunt deze acties uitvoeren op het aanraakblok:

• Klikactie met één vinger.
  • Open het menu met aanrakingen met twee vingers (klik met rechts).
  • Beweeg op en neer, links en rechts, glijd met twee vingers.
  • Benader/verwijder het beeld door twee vingers tegelijk te bewegen.