De voordelen van een Samsung account | Samsung NL

Het instellen van een Samsung account zal verschillende diensten en applicaties op je Galaxy toestel, Smart TV en andere Samsung producten mogelijk maken. Door het aanmaken van één account kun je meteen gebruik maken van nuttige functies.

Promoties

Op de promotie pagina van Samsung Nederland of Samsung België blijf je op de hoogte van lopende promoties. Gebruik je Samsung Account om gemakkelijk deel te nemen aan één van de acties.

Samsung Community

Je bent vast niet de eerste met een vraag over de QLED TV of wireless speakers. Stel je vraag aan andere Samsung gebruikers; ze helpen je graag én snel! Of deel je ervaringen en tips met anderen. Log in met je Samsung Account en start een conversatie!

Find my Mobile

Met Find My Mobile beperk je het risico dat anderen toegang krijgen tot jouw bestanden. Mocht je je Galaxy toestel kwijt raken kun je het verloren toestel op afstand vergrendelen en de gegevens wissen. Ook kun je de exacte locatie terug vinden.

Galaxy App store

Met een Samsung account heb je direct toegang tot de Galaxy App store, hier kun je verschillende (gratis) diensten en apps downloaden.

Product registratie

Log in op je Samsung account en registreer je nieuwe product.

Samsung Cloud

Maak gratis gebruik van Samsung Cloud, hiermee heb je altijd de bestanden beschikbaar die jij nodig hebt. Tevens kun je Samsung Cloud gebruiken om een back-up van je Galaxy smartphone gegevens te maken.

Meer weten over Samsung account?

Volg onderstaande links om aan de slag te gaan met je Samsung account.
Op de PC maak je hier direct een Samsung account aan. Je kunt ook een Samsung account aanmaken of koppelen via je smartphone

Kom je er niet uit? Bekijk dan de veelgestelde vragen.