Kies jouw locatie en taal.
Ondersteuning Nieuws

Samsung raadt het gebruik van originele Samsung onderdelen en accessoires aan

Mobiel & Tablet
Jan 12, 2021

Samsung raadt het gebruik van originele Samsung oplaadaccessoires (bijv. laders, draadloze oplaadpads, kabels, USB-C-adapters, etc.) en batterijen aan om optimale prestaties en veiligheid van jouw Samsung-product te garanderen.

Er zijn veel nagemaakte en door derden geleverde oplaadaccessoires en batterijen, die niet zijn ontworpen volgens de Samsung-specificaties, en dit kan leiden tot prestatie- en veiligheidsproblemen. Daarom raadt Samsung bij het zoeken naar een vervangend of extra oplaadaccessoire aan om echte Samsung oplaadaccessoire te gebruiken. Samsung adviseert klanten om accessoires online te kopen of een Samsung Experience Store of Samsung Servicecenter te bezoeken.

Wanneer je reparatie of onderhoud zoekt voor een Samsung-toestel of toestellen, raden wij je aan een door Samsung geautoriseerd servicecentrum te bezoeken om er zeker van te zijn dat de onderdelen die tijdens een reparatie of onderhoud worden gebruikt, echt zijn en door Samsung zijn gecertificeerd.

Samsung kan de veiligheid van niet-gecertificeerde of nagemaakte oplaadaccessoires en batterijen niet garanderen. Samsung kan ook niet garanderen dat niet-gecertificeerde of nagemaakte oplaadaccessoires en batterijen jouw Samsung-apparaat niet zullen beschadigen.

Raadpleeg de Samsung gebruikershandleiding voor meer informatie over het veilig en correct gebruik van jouw Samsung-apparaat (inclusief informatie over het opladen van jouw apparaat).

Je kunt meer ondersteuning vinden, waaronder hoe je contact met ons kunt opnemen, op Samsung Support.