Smart view app icon

Samsung Smart View

Met deze app kun je genieten van de multimedia-content van je mobiele apparaat en PC op je Samsung Smart TV

Met de Samsung Smart View-app speel je bestanden op je mobiele apparaat en pc gemakkelijk af op je Samsung Smart TV én gebruik je je apparaat als afstandsbediening.

Samsung Smart View

Download voor Mobiele apparaten

Galaxy App available for download notification banner

※ Please search for
Smart View in Samsung Galaxy Apps.

GET IT ON Google play link
Download on the App Store link

Download voor Windows-PC's

Download for Windows link

Samsung Smart View Features

Afstandsbediening voor tv's

Gebruik Smart View om je Samsung Smart TV te bedienen, ook al ligt de afstandsbediening buiten handbereik.

TV remote control feature

Bestanden afspelen van mobiele apparaten

Koppel je mobiele apparaat aan de tv en selecteer je video's en foto's. Zelfs muziek afspelen is mogelijk! Alle bestanden worden direct op je tv getoond

Play content from your mobile

Stel je eigen afspeellijsten samen

Maak persoonlijke afspeellijsten en open al je favoriete video's, foto's en muziekbestanden op één locatie.

Create Playlists

Bestanden afspelen van je pc

Voeg bestanden en mappen vanaf je pc toe aan Smart View en speel alles op de lijst moeiteloos af..

※ Als je een video en ondertiteling toevoegt, kun je zelfs de ondertitelingsfunctie gebruiken.

Play content from your PC

Bekijk bestanden van je Samsung Smart TV

Bekijk inhoud van al je apparaten die op de tv zijn aangesloten.

e kunt bestanden op aangesloten apparaten bekijken via het "Multimediapaneel" op Samsung
Smart TV-modellen uit 2013 en 2014. Heb je een Samsung Smart TV uit 2015 dan vind je de bestanden onder "MIJN INHOUD".
※ De beschikbaarheid van de app kan per regio verschillen.
※ Netflix streaming-lidmaatschap vereist.

Watch content from your Samsung Smart TV

Smart View gebruiken

1. Maak op je mobiele apparaat/pc en tv verbinding

met hetzelfde netwerk

How to Use Smart View step 1
  2. Download Samsung Smart View
    in de App Store, Google Play
    of Samsung Galaxy Apps

How to Use Smart View step 2
  3. Open de app en volg de stappen om Smart View te configureren

※ Op Samsung Smart TV-modellen uit 2011 tot 2013 selecteer je "Toestaan" in het pop-upvenster met apparaten in de buurt.

Op Samsung Smart TV-modellen uit 2014 en 2015 voer je een viercijferig nummer in dat op het scherm wordt getoond.

How to Use Smart View step 3

Ondersteunde apparaten

• Smart TV
    2011 LED D7000 and above, PDP D8000 and above.
    2012 LED ES7500 and above, PDP E8000 and above.
    2013 LED F4500 and above (except F9000 and above), PDP F5500 and above.
    2014 H4500, H5500 and above (except H6003/H6103/H6153/H6201/H6203).
    2015 J4500, J5500 and above (except J6203).
    2016 K4300, K5300 and above.
    ※ De ondersteunde tv-modellen kunnen verschillen per regio
  • Mobile
    Android OS 4.1 en nieuwer
    iOS 7.0 en nieuwer
  • PC
    OS OS Windows 7, 8, 8.1, 10
    (32/64 bit supported)
    CPU Intel Pentium 1.8GHz processor or above (Intel Core 2 Duo 2.0GHz Hoger aanbevolen)
    RAM 2GB (aanbevolen)
    VGA 1024 x 768, 32bit of hoger