Download voor Mobiele apparaten
Download voor Windows-PC's

Galaxy App available for download notification banner Galaxy App available for download notification banner

※ Please search for
Smart View in Samsung Galaxy Apps.

Samsung Smart View Features

Afstandsbediening
voor tv's

Gebruik Smart View om je Samsung Smart TV te
bedienen, ook al ligt de afstandsbediening buiten
handbereik.

Bestanden afspelen van mobiele apparaten

Koppel je mobiele apparaat aan de tv en selecteer je video's en foto's. Zelfs muziek afspelen is mogelijk! Alle bestanden worden direct op je tv getoond.

Stel je eigen
afspeellijsten samen

Maak persoonlijke afspeellijsten en open al je favoriete video's, foto's
en muziekbestanden op één locatie.

Bestanden afspelen van je pc

Voeg bestanden en mappen vanaf je pc toe aan Smart View en speel alles op de lijst moeiteloos af..

※ Als je een video en ondertiteling toevoegt, kun je zelfs de ondertitelingsfunctie gebruiken.

Bekijk bestanden van je Samsung Smart TV

Bekijk inhoud van al je apparaten die op de tv zijn aangesloten.

e kunt bestanden op aangesloten apparaten bekijken via het "Multimediapaneel" op Samsung
Smart TV-modellen uit 2013 en 2014. Heb je een Samsung Smart TV uit 2015 dan vind je de bestanden onder "MIJN INHOUD".

※ De beschikbaarheid van de app kan per regio verschillen.
※ Netflix streaming-lidmaatschap vereist.

Smart View gebruiken

Maak op je mobiele
     apparaat/pc en tv verbinding
     met hetzelfde netwerk

Download Samsung Smart View
    in de App Store, Google Play
    of Samsung Galaxy Apps.

Open de app en volg de stappen
      om Smart View te configureren

※ Op Samsung Smart TV-modellen uit 2011 tot 2013 selecteer je "Toestaan" in het pop-upvenster met apparaten in de buurt.
※ Op Samsung Smart TV-modellen uit 2014 en 2015 voer je een viercijferig nummer in dat op het scherm wordt getoond.

Ondersteunde apparaten

Copyright© 1995-2016 SAMSUNG Alle rechten voorbehouden.