Automatisch firm- of software tv bijwerken | Samsung NL

Firmware bijwerken via internet

Zo controleer je eenvoudig je TV op de laatste software versie. Let wel op, voor deze functie heb je een stabiele internetverbinding nodig.

1 Schakel de TV in. Druk op de afstandsbediening op Menu/Home en ga naar > Instellingen.
2 Ga naar beneden en selecteer: Ondersteuning > Software-update > Automatische update.

Let op: Schakel de televisie NIET uit voordat het bijwerken is voltooid. De tv wordt automatisch uit- en weer ingeschakeld nadat de software-update is voltooid. Na een software-update worden de standaardwaarden teruggezet voor de video- en audio-instellingen.