Hoe kan ik de Firmware / software versie van mijn TV bijwerken via internet (automatisch)?

Firmware bijwerken via internet

Zo controleer je eenvoudig je TV op de laatste software versie. Let wel op, voor deze functie heb je een stabiele internetverbinding nodig.

1 Schakel de TV in. Druk op de afstandsbediening op Menu/Home en ga naar > Instellingen.
2 Ga naar beneden en selecteer: Ondersteuning > Software-update > Automatische update.

Let op: Schakel de televisie NIET uit voordat het bijwerken is voltooid. De tv wordt automatisch uit- en weer ingeschakeld nadat de software-update is voltooid. Na een software-update worden de standaardwaarden teruggezet voor de video- en audio-instellingen.