Hoe werkt Anynet+?

Gebruik de afstandsbediening van je Samsung TV om alle apparaten te bedienen die met HDMI zijn verbonden. Alle apparaten die je wilt bedienen moeten Anynet+ (HDMI-CEC)  ondersteunen.

Schakel Anynet+ in en sluit een apparaat aan

1 Druk hiervoor eerst op de Home knop.
2 Ga naar ‘Instellingen’ .
3 Kies vervolgens voor ‘Algemeen’ > ‘Beheer externe apparaten’ > ‘Anynet+ (HDMI-CEC).
4 Stel Anynet+ (HDMI-CEC) in op ‘Aan’.
5 Sluit nu een apparaat op de televisie aan die geschikt is voor HDMI-CEC.
6 Schakel het aangesloten externe apparaat in. Het apparaat wordt automatisch verbonden met de TV.

Nadat de verbinding tot stand is gebracht, kun je met je afstandsbediening het menu van het aangesloten apparaat op je tv openen en het apparaat bedienen.

Let op: Sommige HDMI-kabels bieden mogelijk geen ondersteuning voor Anynet+ (HDMI-CEC). Ook moeten aangesloten apparaten op stand-by staan of zijn ingeschakeld om de functionaliteit van Anynet+ te garanderen.