Rashlađivač Spoljna jedinica

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Fleksibilno efikasno hlađenje

Napredna tehnologija DVM S rashlađivača omogućava korišćenje različitih radnih režima sistema koji smanjuju rasipanje energije i obezbeđuju značajno bolje performanse.

Jednostavno povećavanje kapaciteta na zahtev

Modularni dizajn DVM S rashlađivača nudi širok izbor konfiguracija. Moduli se mogu jednostavno i fleksibilno kombinovati kako bi se kapacitet proširio sa 42 kW na 1,1 MW, pri čemu se ne zauzima veliki prostor, optimalno se koristi energija i održava ravnoteža između kapaciteta i snage.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha DVM S rashlađivač

Uštedite prostor i novac

DVM S rashlađivač je savršena zamena za postojeće rashlađivače zbog svoje kompatibilnosti, velikog kapaciteta i malih dimenzija. Uređaj smanjuje troškove održavanja i oslobađa dragocen prostor pri čemu se ukupni kapacitet povećava.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha DVM S rashlađivač

Napredne performanse i efikasnost

DVM S rashlađivač poseduje dva veoma efikasne tehnologije koje poboljšavaju performanse i štede energiju – BLDC kompresor sa invertorom sa turbo ubrizgavanjem i veoma efikasan izmenjivač toplote.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha DVM S rashlađivač

Pogledajte asortiman DVM S rashlađivača

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Pronalaženje proizvoda Pogledajte ceo asortiman  DVM S rashlađivač – asortiman

Naše proizvodne kategorije

Pronađite Instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama